Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
A Silvanus hotel rendkívüli természeti adottságokkal rendelkező környezetben van. A kilátás a Duna-kanyarra felejthetetlen élmény! Udvarias kiszolgálás, szépen berendezett szobák, és üdítő wellness fogadott minket. A helynek megfelelő, ragyogó programokat nyújt a szálloda.
Az étterem kiváló fekvése, és az ételek színvonala miatt az étkezések is egy-egy csodás élményt nyújtanak! Ajánlom mind üzleti megbeszélések, mind egyszerű kikapcsolódás színhelyéül. Frankovszky család - Ritalia Travel
A szálloda elhelyezkedése, a szobából való kilátása a Dunakanyarra fantasztikus, amit az ősz színei még inkább fokoztak. A vár gyalog könnyen, és gyorsan megközelíthető. A szoba, az étterem és a szálloda tisztaságával, a személyzet segítőkészségével meg voltunk elégedve.
A wellnes rész hétköznap nem volt túl zsúfolva annak ellenére sem, hogy a kinti medence az időjárás miatt nem volt használható. A félpanziós ellátásnál az ételek finomak és választékosak voltak, bár a reggelinél a sajtválasztékot keveseltem. Jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk bármikor.
Három nap az októberi nyárban az ország legszebb panorámájú szállodájában! Profi, udvarias csapat biztosította a nyugalmat, a kulináris élvezetet. A wellness fiatal recepciós lányai egy percre sem felejtettek el mosolyogni, sürögtek, forogtak. A szoba tágas, kényelmes, csodálatos panorámával(a sötételőt hiányoltuk).
A recepción az ismerős arc, a profi,mindig kedves recepciós,a Calendula vital nepáli masszőre, akinek a kezei között felfrissültünk és végül, de nem utolsó sorban Sz. Éva sales manager, akinek ezt a három szuper napot köszönhetjük. Köszönjük.
Családdal voltunk, jól éreztük magunkat. A szálloda személyzete kivaló, az étteremé átlagos. A hely gyönyörű! A szállodának sok a szolgáltatása. A kültéri medencéből csodálatos kilátás nyik a Duna-kanyarra. Közel a visegrádi vár, lehet sétahajózni érezni a város történelmi hangulatát. Bátran ajánljuk mindenkinek!
A szálloda elhelyezkedése páratlan. A panoráma lifitből és a wellness részből csoidálatos kilátás nyílik a Dunakanyarra. A wellness rész elsőre nagyon kicsinek tűnt, és annak is bizonyult a szombati délutáni csúcsban. Egyébként kényelmes volt. Egy aktív nap után jól esett a szauna, viszont egész napot nem tudnék itt eltölteni.
Minden mással teljes mértékben elégedettek voltunk. A szoba tágas és tiszta (superior, erdei) a személyzet segítőkész és kedves, a reggeli és a vacsora bőséges és ízletes. Külön kiemelném, hogy nagyon széles volt a húsmentes ételek és a desszertek választéka, a főételek között pedig mindig volt vad étel is. A Calendula vitalban igénybe vett masszás igazén különleges és frissítő volt, ráaadásul akciósan vehettük igénybe.
Párommal töltöttem 3 napot a hotel Silvanusban,ahol megfizethetö áron minöségi ellátásban volt részünk.
Csodálatos környezet,csodálatos szálloda,kedves és figyelmes személyzettel. Szobánkból a kilátás gyönyörű,konyha remek,böséges és választékos ételek,mindenkinek csak ajánlani tudom a Duna Kanyar legszebb fekvésű szállodáját.
A párommal töltöttem el 3napot. Az a véleményem megfizethető áron kaptunk minőségi kiszolgálást,a személyzet rugalmas a recepción készségesen tájékoztattak,problémáinkat azonnal orvosolták. Az étteremben bőséges volt a választék. A szoba kifogástalan,a fürdőszoba pazar! Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Mi kerékpárral érkeztünk,és az elhelyezésben is minden segítséget megkapunk,annak ellenére, hogy a szálloda is rendelkezik kerékpárral. Maximálisan elégedettek vagyunk.
Már több alkalommal jártunk ebben a szállodában és mindig örömmel térünk vissza. Több féle szobában voltunk már, a Dunára néző szobánk, kisebb volt, de két személynek tökéltesen elégséges. A látvány leírhatatlan. Az ország legszebb panorámájú szállodája. A személyzet udvarias és segítőkész. A szálloda ragyog a tisztaságtól.
Az reggelik és a vacsorák eredménye 4 éjszaka alatt plusz három kg :( Annyira sok finomság sorakozott fel az asztalokon, hogy vétek lett volna kihagyni.
3 napot töltöttünk ott, kellemes volt. A személyzet figyelmes és segítőkész. Szuper kilátás, kellemes hangulat. A wellness részlegen kicsit többre számítottunk de arra sincs panasz. Szép és tiszta minden. Az ételek finomak és nagy a választék. A szoba nagy és kényelmes, Dunára néző panorámás kilátással.
A hétvégén voltunk a párommal a Silvanusban. Nagyon megvagyunk elégedve, remek kikapcsolódás, páratlan panoráma, udvarias személyzet. Az ételek, italok finomak és bőségesek voltak. A welness teljesen megfelelt az igényeinknek. A környék gyönyörű, kirándulásra alkalmas. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos hogy még visszatérő vendégek leszünk!