Minden nagyon szép volt, csodálatos időt fogtunk ki áprilisban, ezért még a medence melletti üvegajtót is kinyitották. Az ételek finomak és bőségesek, nem találtam kivetni valót a szálláshelyen. Ajánlom mindenkinek! A reneszánsz vacsora nagyon jó ötlet volt, élveztük. A fellegvárra láttam rá minden reggel, amikor felébredtem, nagyon szép!
Profizmus minden téren. A 25. házassági évfordulónkat töltöttük itt az előző hétvégén a "Tavaszi felfrissülés" program keretében. A szállás tökéletes, a wellness részek patyolat tiszták, az ételek fejedelmiek, a kiszolgálás figyelmes, a programok (lovagi torna,királyi lakoma. . . ) profin megszervezve. . Szóval tökéletes volt.
Gyerekekkel is tökéletes, van gyerekmedence, játszótér, pázsitos kert. Kirándulási lehetőségek a közeli erdőben, bobpálya, pisztráng horgászat,-sütési lehetőség. . .
2014. március 15-ei hétvégét töltöttük ott, 7 éves kisfiunkkal. Elég nehéz programot találni amikor már nem kisgyerek, de még nem is olyan nagy hogy látványosságokat értek itt műemlék múzeum értékelje. Itt minden megvolt ami lefoglalhat egy ekkora gyereket.
Délelőtt gyalogtúra a bobpályához, aztán délután lovagi torna, ami nagy élmény volt mindannyiunknak, a vacsora fantasztikus volt, másnapra elromlott az idő, de a szállodában biliárd, fürdés, minden volt. Hazafele a pisztrángosban fogtunk halakat, és elégedetten tértünk haza. Igazán kiváló volt. Tisztaság, figyelmesség, igazi vendégbarát, vendégszerető hely, ahol törődnek a vendéggel. Máskor is itt szállunk meg.
2013 nyarán voltunk,két gyermekkel az egyikük még csak 4 hónapos volt. A szálloda nagyon szép,tiszta a személyzet pedig nagyon segítőkész és barátságos. A reggelik és a vacsorák nagyon finomak voltak. A medencék nagyon jók gyerekek számára is. A különböző programok nagyon tetszettek különössen a sétahajózás és,hogy "kétszer" láttuk a naplementét egy este alatt
A szálloda teljes környékéről és a szobából is gyönyörű panoráma fogadott benünket. A szálloda személyzete követlen és nagyon vendégszerető volt, akik mindenben szívesen segítettek nekünk. A wellness részleg tiszta és tágas volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak.
Kitűnő a kilátás, a személyzet minden tagja igen figyelmes, a szálloda üzemeltetőjéről nem is beszélve. A vendégek között mindig megtalálható, végtelenül segítőkész. A vacsorák igen hangulatosak, élő zene kíséretében. A wellness részlegében minden megtalálható, amire a látogató igényt tarthat pár napos tartózkodás alatt.
- kényelmes, tiszta szoba - modern, tágas fürdőszoba - színvonalas wellness részleg - a konditerem elég kicsi - a bowling jó programlehetőség - a reggeli és a vacsora bőséges (különösen a reggeli forró csoki volt nagyon finom) - a csomagárban lévő Királyi Palota és a Reneszánsz Étterem látogatás kifejezetten jó program volt
Családommal mnden évben ellátogatunk 5-6 napra a szállodába a Palotajátékok alkalmával, sőt céges rendezvény keretében is voltam itt évente többször. A szálloda nagyon szép tiszta és rendezett az udvar és a kültéri medence környéke is. A wellness részleg és a beltéri medence is kifogástalan.
Reggeli-vacsora ízletes és változatos, a Reneszánsz étterem pedig fantasztikus. Mindig újabb programokkal bővül a szálloda szolgáltatása. A személyzet kedves és egyéni kívánságokra, meglepetésre is nyitottak. Gyönyörű a környék és gyalogosan is minden 10-15 perc alatt elérhető. A hétvégék picit mozgalmasabbak, de hétköznapokon igazi kikapsolódást nyújt. Ajánlom mindenkinek.
A családdal kényelmesen el tudtunk jutni mindenhová a környékbe. A felszereltséggel azonban a fittness terem felszereltségét viszont hiányosnak ítéltem meg. A programok, amelyeket csakis ez a szálloda szervez, fantasztikusak voltak, várlátogatás, reneszánsz vacsora, stb. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit fel szeretne töltődni és egy kicsit kultúrálódni is szeretne! ;)
2012 nyarán 7 éjszakát töltöttünk a hoteben. A szoba és fürdőszoba tiszta volt, fiatalos, nagyon szépen berendezett. A Wellnes részleg is jó volt, bár a kinti medence vize nem tudott felmelegedni amíg ott voltunk. A kinti napozó tágas, napozóágy is volt bőven. A szervezett programok ( lovagi torna, reneszánsz vacsora, pik-nik vacsora ) ötletes és érdekes volt.
Kihagyhatatlan programok. Egyik nap esett az eső, ezért külön, ingyenes programot szerveztek Esztergomba a Bazilikába a szállóvendégek részére. A személyzet figyelmes, az étel bőséges és finom volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár