A 2005. év végén megnyitott családias hangulatú Hotel Vital szálloda nyugodt környezetben, a természet által lágyan körbeölelve fekszik Zalakaroson, 500 méterre a városközponttól.
Nem messze a fürdőtől található ez a családias szálloda,de itt is megvan megvan minden,ami egy wellness pihenéshez kellhet!Kellemes hőfokú termál medencék,szaunák,masszázs.A svédasztalos étkezés minden igényt kielégítő.A személyzet kedves és segítőkész,a szobák tiszták és kényelmesek.Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Rettentő jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt. Kéréseinket szinte azonnal teljesítették. A szolgáltatások kiválóak voltak. Az ételeknél nagy a választék , mindenki megtalálhatja a kedvenceit, az ételek ízletesek és az adagok kiadósak voltak. A környéken rengeteg a túrázási lehetőség, a wellness részleg 1.
A helyről csak jót tudok mondani- szinte. Érkezéskor üdvözlő itóka :). Majd mikor kérdeztem,hogy masszázsra lehet -e jelentkezni, közölték, hogy szombatra ( akkor érkeztünk) már nincs hely,vasárnap nincs masszőr ( nem tudom, hogy ez csak most volt - e így vagy egy vasárnap sincs ) így csak hétfőn 9 órára tudnának beírni- a hotelt 10 kor el kell hagyni.
A csomag ajánlatban benne van 50%-os masszázs is. . . . . Elhiszem,hogy a masszőrnek is kell a szabadnap,de fő idényben vasárnap nem dolgozik, főleg mikor az ajánlatban benne van? Ez eléggé letörte a kedélyemet-nagyon számítottam rá. . . . De a hely, az étel, a kiszolgálás, wellness a szoba kifogástalan volt. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom. Javaslom, hogy aki masszázst szeretne foglaljon időt már a hely foglalásakor, hogy ne csusssszon le róla,mint mi.
Olyan vendégfogadó hely, ahol a várakozásnak megfelelő teljesítést kap az ember. Kiváló elhelyezés, teljes komfortú kiszolgálás! A vendéglátói, gasztronómiai elvárásoknak szuperül megfelel. A Személyzet valamennyi tagja. Kedves és szolgálatkész! Regenerálás, pihenés, séta, kikapcsolódás és ha van Kutyusod akkor extra szíves és sikeres vendéglátásban lesz részed! ! ! ! Ide mindig szívesen visszajár a VENDÉG! ! !
A szálloda csendes, szép környezetben helyezkedik el. A szoba szép, tiszta, tágas. A személyzet nagyon figyelmes segítőkész. A reggeli, vacsora bőséges (svédasztalos) az ebédet, ha valaki a szállodában szeretné elfogyasztani azt is csak ajánlani tudom. A wellnes részleg kiváló.
Hotel Vital válasza
Köszönjük értékelését! Örülünk hogy jól érezték magukat szállodánkba!
Minden rendben volt, két dolog kivételével. A wellness részleget nagyon korán bezárják (18 óra) és későn nyitják (9 óra). Ez kicsit kényelmetlen, mert akár még a vacsora után is használtuk volna. Ha napközben kirándultunk, akkor mire visszaértünk, már nem volt lehetőség igénybe venni. (más szállodákban este 8-ig, vagy akár 9-ig is nyitva vannak). Illetve kicsi volt a választék az ételeknél (vacsoránál).
Párommal 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a Hotel Vitalban Zalakaroson. Mondhatom nagy utazok vagyunk, voltunk már jó pár helyen ,de a Hotel Vital nagyon megfelelt minden szempontból. A szobák tiszták, kényelmesek. A Wellness részleg nagyon megfelel a kikapcsolódásra, pancsolásra. A személyzet kedves, mosolygos és látszik rajtuk, hogy szeretnek foglalkozni a vendégekkel.
Minőségi ételek vannak,nagy a választék,jók az ízek. A kisgyermekes családok külön figyelmet kaptak,nagyon tetszett. Összegezve, a véleményünk nagyon pozitiv és remélem sikerül még visszatérnünk a Hotel Vitalba,és szivből ajánlom mindenkinek!
A szállodában minden egy helyen megtalálható. Lent fürdő, fönt meleg szoba és kényelem, középen finom ételek és italok színvonalas kiszolgálással. Ehhez hozzájárul a megnyugtató környezet, csend nyugalom a táj egyszerűségével. Aki 100%-os kikapcsolódást és relaxációt szeretne, tudom ajánlani.
Hotel Vital válasza
Kedves Eszter!
Köszönjük szépen értékelését.
Örömmel olvastuk, hogy kellemesen telt a pihenésük szállodánkban.
A Hotel szolgáltatásai, elhelyezkedése, a személyzet, az ételek íze, változatossága, a szobák minősége, tisztasága, otthonossága csak egy szóval jellemezhető, KIVÁLÓ! Sok év után - akkor is maximálisan elégedettek voltunk - tértünk vissza és nem csalódtunk. Sokszor fogunk még visszajárni.
8749Zalakaros, Üdülő sor 6/b.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 6500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem