Zsáka

Zsáka - Rhédey Kastély
ZsákaZsáka
ZsákaZsáka

Zsáka és környéke legfrissebb értékelései

2026.01.24a párjával
Ketten voltunk a párommal. De gyerekkel is szívesen mennék ide. A wellness részleggel nagyon elégedettek voltunk. A vacsora annyira nem tetszett de a reggeli nagyon finom volt. Minden tiszta volt és kedvesek voltak az alkalmazottak. Az ágy nem annyira tetszet mert két matrac volt össze tolva....
2026.01.24a párjával
Az Újévi Brunch programon voltunk. Felejthetetlen élmény. Pazar kiszolgálás. Isteni finom ételek,hatalmas választék. Nagyon hangulatos a hely. Családias,de remek hangulat. Hideg,meleg finom ételek. Mintha olasz országban lennél. Kellemes élőzene. Mindenkinek szívből ajánlom.
2026.01.22a párjával
Ételek finomak. Kiszolgálás kifogástalan. Ételek nagyon finomak voltak. Ajánlani tudjuk mindenkinek aki szereti a színvonalas és rendszerető helyeket.

Zsáka és környéke kedvelt szállásai

Diamond Panzió Hajdúszoboszló - Kedvezményes pihenés - teljes előrefizetéssel
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló

Zsákai látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Zsáka és környékén

Diamond Panzió HajdúszoboszlóDiamond Panzió, HajdúszoboszlóCsomagok már 22.455 Ft/fő/éj ártól
2 értékelés
Hunguest Hotel Béke HajdúszoboszlóHunguest Hotel Béke, HajdúszoboszlóCsomagok már 24.192 Ft/fő/éj ártól
26 értékelés
Corvin Hotel GyulaCorvin Hotel, GyulaCsomagok már 14.940 Ft/fő/éj ártól
154 értékelés
Hunguest Hotel Aqua-Sol HajdúszoboszlóHunguest Hotel Aqua-Sol, HajdúszoboszlóCsomagok már 33.000 Ft/fő/éj ártól
118 értékelés