Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyetek, igyatok és fürdőzzetek, amennyi jólesik! – all inclusive hotelek frissítő wellnessel

Hozzátok ki a legtöbbet a nyaralásból, mert az all inclusive ellátással kecsegtető hotelek gondtalanságához könnyű hozzászokni! A korlátlan étel- és italfogyasztás még csak a kezdet lesz, hiszen a szédületes wellness élmények és izgalmas programok is karnyújtásnyira lesznek tőletek! Győződjetek meg róla és válasszátok a tökéletes kényelmet a nyaralás alatt!

 

Thermal Hotel Balance****  (Lenti)

A kiváló fürdőkben dúskáló Zala vármegyében, a szlovén határhoz közel fekszik Lenti, mely igazi fellegvára a pihenésnek. Töltődjetek fel a Thermal Hotel Balance fantasztikus szállodájában, ami teljesen összeépült a gyógyvízben gazdag Lenti Termálfürdővel és Szent György Energiaparkkal! A szálláshely ezen kívül saját wellnessrészleget is tartogat nektek gőzfürdővel és élménymedencével. A nagyszerű ételeket pedig akár all inclusive ellátás keretein belül is kiélvezhetitek! Tovább a Thermal Hotel Balance szállásajánlataihoz>>

All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Thermal Hotel Balance**** (Lenti)All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Thermal Hotel Balance**** (Lenti)

 

 

Ensana Thermal Aqua**** (Hévíz)

Tervezzétek a nyaralást a turistacsalogató Hévízre, ahol az Ensana Thermal Aqua all inclusive családi wellness szállodában kapcsolódhattok ki! Legyen szó aktív, vagy passzív lazításról, ez a szállás nem fog csalódást okozni. A hatalmas wellnessbirodalom, a kényelmes szobák, a varázslatos kert és a korlátlan étel-italfogyasztás miatt meglátjátok: haza sem akartok majd menni! Tovább az Ensana Thermal Aqua szállásajánlataihoz>>

All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Ensana Thermal Aqua**** (Hévíz)All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Ensana Thermal Aqua**** (Hévíz)

 

 

Kristály Hotel**** (Keszthely)

Gyönyörűen felújított, modern szobák és hangulatos wellness is szerepel a Kristály Hotel ajánlatában. Merüljetek el a gőzkabint, a finn vagy infraszauna megnyugtató melegében! Néha azért tarthattok egy kis szünetet a pezsdítő jakuzziban vagy a nyugágyakon fekve. A keszthelyi hotel kifinomult eleganciát sugárzó éttermében ellenállhatatlan finomságok sorakoznak. Válasszátok a soft all inclusive ellátást és nyaraljatok kompromisszumok nélkül. Tovább a Kristály Hotel szállásajánlataihoz>>

All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Kristály Hotel**** (Keszthely)All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Kristály Hotel**** (Keszthely)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Fedezd fel a Balaton-felvidék kihagyhatatlan kincseit
A Balaton-felvidék az év minden szakaszában rengeteg látnivalót nyújt. Látogass el a Csobánc-hegy várromjaihoz, barangold be a szentbékkállai Kőtengert, vagy merülj el a balatoni panorámában a Millenniumi kilátó tetejéről - de a felfedeznivalók sorának itt még nincs vége! Tarts velünk, és látogasd végig a legimpozánsabb látnivalókat.

 

 

Hunguest Hotel Sóstó**** (Nyíregyháza-Sóstó)

A tölgyerdők védelmezően fogják közre a Nyíregyháza híres üdülőövezetében magasodó Hunguest Hotel Sóstót. Innen zárt folyosón át, gond nélkül közelíthetitek meg a tengernyi vízi kalandot rejtő Aquarius Élményfürdőt ‒ belépő váltása nélkül. Az ízléses, tágas szobákban öröm lesz lustálkodni az étterem felkeresése után. Az all inclusive ellátás ugyanis igazán fejedelmivé teszi a nyaralást. Tovább a Hunguest Hotel Sóstó szállásajánlataihoz>>

All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Hunguest Hotel Sóstó**** (Nyíregyháza)All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Hunguest Hotel Sóstó**** (Nyíregyháza)

 

 

Danubius Hotel Bük**** (Bükfürdő)

Családbarát all inclusive wellness szálloda után kutattok Bükfürdőn? Akkor tegyétek le a voksotokat a panorámás Danubius Hotel Bük mellett! A rekreációt itt korlátlan étel- és italfogyasztással fejelhetitek meg. Az élményelemekkel felturbózott kül- és beltéri medencékben vagy az áprilistól megújuló szaunavilágban pedig szinte újjászülethettek. A gyerkőcöknek ezalatt játszószobával és izgalmas animációs programokkal kedveskednek. Tovább a Danubius Hotel Bük szállásajánlataihoz>>

All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Danubius Hotel Bük**** (Bükfürdő)All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Danubius Hotel Bük**** (Bükfürdő)

 

 

Danubius Hotel Marina***sup (Balatonfüred)

A Danubius Hotel Marina remek választás a családi üdüléshez Balatonfüreden. Nyáron a saját balatoni strand modern gyermeklagúnájában pancsolhatnak az apróságok, vagy benevezhetnek a reggeltől estig tartó, színvonalas animációs foglalkozásokra is. Természetesen az all inclusive ellátást és a szuper sportprogramokat a felnőttek is díjazni fogják. Tovább a Danubius Hotel Marina szállásajánlataihoz>>

All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Danubius Hotel Marina***sup (Balatonfüred)All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Danubius Hotel Marina***sup (Balatonfüred)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Kipróbáltuk: Villa Kabala – az élet csodája a szigligeti hegy tetején
A kilátás miatt is érdemes felugrani az eldugott szigligeti kis étterembe, ahol napközben kávézni, pezsgőzni, koktélozni lehet. Vacsoraidőben pedig 3 vagy 6 fogásos vacsoramenüből választhatunk. A Villa Kabala stílusában egyensúlyozik a fine bisztró és a fine dining határán, amit remekül csinálnak, és nagyon baráti áron dolgoznak. A berendezés otthonos. Tényleg.

 

 

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****sup (Sárvár)

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlen összeköttetésben álló Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa modern, otthonos környezetében hamar hátat fordítotok majd a szaladgálós hétköznapoknak. A csodás wellnessezésen túl minőségi gasztronómia, kitűnő családbarát szolgáltatások és all inclusive vendéglátás gondoskodik róla, hogy minden vágyatok maradéktalanul teljesüljön. Tovább a Park Inn bí Radisson Sárvár szállásajánlataihoz>>

All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****sup (Sárvár)All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****sup (Sárvár)

 

 

Wellness Hotel-M (Hajdúszoboszló)

Családias hangulatú, nyugodt környezetben fekvő szállás közvetlenül a hatalmas Hungarospa komplexum szomszédságában? A kérdésre a válasz a Wellness Hotel-M. A szépen berendezett, légkondicionált szobák, az elsőrangú gasztronómia és a fitneszterem mellett medencék, szauna, valamint játékszoba szolgálja a maximális feltöltődést. Plusz nem szabad elfeledkeznünk a zseniális all inclusive ellátásról sem! Tovább a Wellness Hotel-M szállásajánlataihoz>>

All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Wellness Hotel-M (Hajdúszoboszló)All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Wellness Hotel-M (Hajdúszoboszló)

 

 

Belenus Thermalhotel***sup (Zalakaros)

Feküdjetek fel a kevert termálvizes medence vizére, napozzatok a zöldellő kertben vagy koktélozzatok a baldachinos ágyakon a szabad ég alatt a zalakarosi Belenus Thermalhotelben! A szórakoztató játékterem, a minőségi gasztornómia, az aromaterápiás gőzbarlang, a finn és infraszauna, illetve egy jó masszázs után pedig az all inclusive szolgáltatás már csak a hab lesz a tortán! Tovább a Belenus Thermalhotel szállásajánlataihoz>>

All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Belenus Thermalhotel***sup (Zalakaros)All inclusive hotelek frissítő wellnessel - Belenus Thermalhotel***sup (Zalakaros)

 

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ismered a természetjárók illemtanát? Tudod melyek azok az írott- és íratlan szabályok, amiket betartva tudatos kiránduló lehetsz? Fusd végig cikkünket, amiben csokorba szedtük a túraetikett fontosabb pontjait! Ha ezeket betartod, biztos lehetsz benne, hogy magadnak és a környezetednek is jót teszel!
A vadvilág változatos állataival testközelből ismerkedhettek meg Magyarország meseszép vadasparkjaiban, ahol több bentlakót is kézből etethettek. A számtalan gyermekbarát program a családosoknak szuper kikapcsolódást jelent, de garantáljuk, hogy a természet- és állatbarátok sem fognak élmények nélkül távozni erről az izgalmas felfedezőútról.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.