Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyönyörködj a Dunakanyarban a panorámás szobád ablakából! – 5+1 mesés visegrádi szállás

Visegrád minden évszakban zseniális úti cél: fantasztikus éttermek, jobbnál jobb szálláshelyek, és prémium wellness szállodák adják meg az alapot a pihenéshez, hogy az ezernyi látnivalót, kirándulóhelyet már ne is említsük. Tökéletes hely arra, hogy kipihenjétek a mindennapok nyüzsgését, vagy feltöltődjetek a természetben, hiszen a környéken - a Dunakanyar és a Pilis szebbnél szebb látnivalóinak köszönhetően - kirándulóhelyekből sincs hiány.

Válaszd a legjobb visegrádi szállások egyikét!Válaszd a legjobb visegrádi szállások egyikét!

 

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro

Hamisítatlan történelmi hangulat vár mindenkit a Mr. Görgey Art Hotelben, mely a névadó otthonául szolgált életének utolsó éveiben. A 22 szobás szálloda kialakításakor természetesen szempont volt, hogy a mai kor igényeinek megfelelően minden olyan szolgáltatás elérhető legyen, ami a tökéletes kikapcsolódást lehetővé teszi, így megmártózhatunk fűtött medencéjükben, relaxálhatunk szaunarészlegükben, vagy meditálhatunk egy ájurvédikus masszázs segítségével. Bisztrójukban íncsiklandó ételekkel és házi süteményekkel készülnek számunka, a vacsora mellé pedig zongoraestek vagy színielőadások szolgálnak kísérőként.

Mesés visegrádi szállások - Mr. Görgey Art Hotel & BistroMesés visegrádi szállások - Mr. Görgey Art Hotel & Bistro

Ajánlatkérés, foglalás>>



Patak Park Hotel

Az Apátkúti-patak partja a Dunakanyar talán legszebb része, nem véletlen, hogy itt nyitotta meg kapuit a három csillagos Patak Park Hotel, mely csodás kiinduló pontja lehet a Pilisi Parkerdő felfedezésének. A szálloda azonban ennél sokkal többet nyújt, hiszen a szabadtéren található jakuzzi, valamint a finn és infraszauna kiválóan alkalmas a túrázásban megfáradt izmaink kényeztetésére. Felnőttbarát szálláshelyként a szerelmesek számára is tökéletes búvóhely lesz, ha pár gyermekmentes napot töltenénk el a mesebeli visegrádi környezetben.

Felnőttbarát szállás Visegrádon - Patak Park HotelFelnőttbarát szállás Visegrádon - Patak Park Hotel

Ajánlatkérés, foglalás>>

 

 

Hotel Honti Wellness és Konferencia Hotel

Visegrád központjában, a folyóparton épült fel a Hotel Honti, mely a 2017-ben történt teljes körű felújítását követően igazi gyöngyszeme lett a településnek. Szobái ablakából a fellegvárban és a Salamon-toronyban gyönyörködhetünk, spa-egységében beltéri úszómedence, pezsgőfürdő, gőz- és sókamra segíti a teljes ellazulást. Legújabb négycsillagos felnőttbarát apartmanjaikban is eltölthetünk egy kis időt, ahol saját wellnessrészlegünket élvezhetjük párunk társaságában.

Visegrádi wellness szálloda - Hotel Honti Wellness és Konferencia HotelVisegrádi wellness szálloda - Hotel Honti Wellness és Konferencia Hotel

Ajánlatkérés, foglalás>>

 

 

Hotel Visegrád

73, mindennel felszerelt, Dunakanyarra néző szoba, egyedülállóan éjfélig üzemelő spa-világ, dunai panorámás pezsgőfürdő és csúszdás gyermekmedencék fogadnak majd a Hotel Visegrádban. Akkor se görgessünk tovább, ha az aktívabb pihenés miatt keresnénk fel a történelmi múltú várost. A szálloda vezetősége nagy hangsúlyt fektet a programszervezésre, így állandó lovagi tornák, dunai sétahajózás, pálinkakóstolók és pilisi kirándulások közül válogathatunk, ha végiglapozzuk az élményfüzetet.

Visegrádi panorámás wellness szálloda - Hotel VisegrádVisegrádi panorámás wellness szálloda - Hotel Visegrád

Ajánlatkérés, foglalás>>

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Visegrád, a Dunakanyar éke - látnivalók, programok, kirándulóhelyek
Magyarország egyik legkisebb városa egyben az egyik legnépszerűbb is, ami minden évszakban nyújt valami izgalmasat az odalátogatók számára. Ebben a cikkben összegyűjtjük nektek mi az, amit semmiképp se hagyjatok ki, ha Visegrádon jártok!

 

 

Royal Club Hotel Visegrád

Igazi gyerekparadicsomra lelhetünk a Royal Club Hotel falai között, ahol egész évben családi és animációs programokkal, valamint játszószobákkal csábítják a legkisebbeket is. Wellnessrészlegükben természetesen nem csak a gyerekekre gondoltak, így a feszített víztükrű és meleg vizes hidromasszázs medence mellett a szaunavilág garantálja, hogy a szülők is maximálisan feltöltődjenek az itt töltött idő során.

Legjobb szállások Visegrádon - Royal Club Hotel VisegrádLegjobb szállások Visegrádon - Royal Club Hotel Visegrád

Ajánlatkérés, foglalás>>

 

 

Thermal Hotel Visegrád

A festői Dunakanyarban, a neves Thermal Hotel Visegrádban a pároktól kezdve a nagycsaládosokon át az üzleti utazókig mindenkire gondoltak. Összenyitható családi lakosztályaik akár több generáció elszállásolására is alkalmasak, míg hatalmas – 3000 négyzetméter – alapterületű Lepence Spa wellnessrészlegük 7 medencéje, szaunaparkja és tepidáriuma garantáltan frissítően fog hatni minden vendégükre. Játszószobájuk már 1 éves kortól invitálja a csemetéket, a szálloda animátorai pedig az év minden napjára készülnek játékos foglalkozásokkal, hogy még izgalmasabbá tegyék az ott töltött időt a család legkisebb tagjai számára is.

Négycsillagos wellness hotel Visegrádon - Thermal Hotel VisegrádNégycsillagos wellness hotel Visegrádon - Thermal Hotel Visegrád

Ajánlatkérés, foglalás>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Összegyűjtöttünk 15-öt a legfontosabb római kori emlékekből, hogy megkapjuk a választ a klasszikussá vált kérdésre: Mit adtak nekünk a rómaiak?
Itt a tél, robognak el a hetek mellettünk, érdemes ezért legalább hétvégente lelassítani egy kicsit és feltölteni magunkat új élményekkel. A hűvös idő semmiképpen sem szabhat ennek gátat, ezért cikkünkben csupa olyan ötletet adunk, melyeknek még a leghidegebb napokon sem fogunk tudni ellenállni.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.