Vagy 10 éve jártunk utoljára a szállodában, így gondoltam meglepem a férjemet születésnapja alkalmából egy hosszú hétvégével. Jól tettem, hogy a Flamingó Hotelt választottam. Minden tökéletes, a szobák, a wellness, az étkezésekről ne is beszéljünk. A pincérek hihetetlen gyorsasággal szedik a tányérokat, szolgálják ki a rendelt italokkal a vendégeket.
Talán a legjobb jellemzés a szállodáról egy kérdés lenne:Mikor mehetek ismét? ? ? ? ? ? ? ? Minden nagyon jó volt , a választék bőségét nem tudom leírni! ! ! Az ételek nagyon ízletesek voltak,az éttermi dolgozók gyorsak,kézségesek voltak. Fantasztikus a fekvése,a személyzet kedves segítőkész. A szoba tágas kényelmes,tiszta. Visszatérek!
Nagyon régóta visszatérő vendégei vagyunk a hotelnek. Ebben a hotelben még nem csalódtunk. Ár-érzték arány, wellness részleg, étterem, szolgáltatások, a hotel elhelyezkedése tökéletes. Ez a hotel az etalon számunkra. :-)
A szálloda teljes épülete nagyon szép, tiszta,rendezett. A személyzet kedves és figyelmes. Kiemelném az éttermet, isteni ételek, bő választékkal. Ilyen választékot nem sok szálloda biztosít. A felszolgálás -annak ellenére hogy a forgalom nagy- gyors, kedves,figyelmes. Így is van a vendégekhez egy egy kedves szavuk.
A számunkra kissé magas árfekvés ellenére igyekszünk minél többször eljutni ide. A szálloda nagy kapacitása miatt a személyzettel relatíve kevés a kontaktus, de mindig panasz mentes. A választott standard szobáink átlagosak, a tetőtéri megközelítés sem okoz gondot. Egyszer kifogtunk egy kutyás szomszédot, hajnalban az kellemetlen volt.
Maga a wellness komplexum minden igényt kielégít, nagyobb foglaltság esetén is kellemesen használható, igazi felüdülés. A svédasztalos félpanzió mindig rendkívül széles ételskálából áll és nagyon finom. Az ingyenes, zárt parkolás füredi viszonylatban nagyra értékelendő.
Már többször jártunk a szállodában, mi nagyon szeretjük. Közvetlenül a Balaton partján van, nagy wellness részleggel, külső medencékkel. Nyáron éri meg leginkább idelátogatni, de azért télen sem lehet rossz, mert a beltéri wellness is nagy, de nyáron a kinti medencékkel és a Balaton közelsége miatt még jobban kinyílik a tér. Mi még biztosan visszatérünk. Egyetlen hátránya, hogy kicsit drága.
Már sokszor jártunk a szállodában. Finom ételek, tiszta szoba. kitűnő, több medencés wellness szolgáltatás. Problémát csak az egyes vendégek hozzáállása okozta. A wellness részleg kiírásait nem veszik figyelembe és ezt sajnos egy úszómester sem tartatja be.
Attól, hogy egy szálloda gyermekbarát, az nem azt jelenti ,hogy néhány családnak mindent szabad, a többi vendég pihenését is megkeserítve ezzel. Sajnálom, mert a szálloda tökéletes. Minden igényt kielégítő.
Minden igényt kielégítő HOTEL. Gyereknek felnőttnek egyaránt, csak drága, meg kell húzni a nadrágszíjat az igénybevételéért. Ajánlanám másoknak is. A szállás jó, a személyzet szolgálatkész, az étkezések néha ugyan nehéz, mert egyszerre van amikor sokan mennek, de a választék rendkívűli. A gyerekeknek a kismedence megfelelő, a belső medence is kellemes.
A szálloda könnyen megtalálható helyen van, tágas elhelyezkedéssel. A tágasság érvényes az épület külső és belső kialakítására is. Ez a szépsége, "szabadsága",ugyanakkor ez az egyetlen (áthidalható)hátrány, ha az ismerős szobája a komplexum másik végében van.
Az ételek finomak, választékosak, a személyzet családiasságot közvetít (ami nagy dolog egy ekkora férőhelyű hotelben. Nyugalmat sugároz minden, pihenésre,feltöltődésre kifejezetten alkalmas.