2013-ban jártam a Puchner kastély szállóban férjemmel, pocakosan. 2 éjszakát töltöttünk ott az egyik nyári hétvégén. Mi nagyon elégedettek voltunk, szuper hely, szuper programokkal. Igényes, isteni finom ételekkel, normális személyzettel. Kicsit úgy éreztük magunkat, mint egy gazdag úri család luxus körülmények között.
Egyszerűen minden rendben van. A szállás tökéletes, az étel fejedelmi és a fürdő is jó, élvezhető. Az udvart pedig nem lehet megunni. Bámulatos mennyire kreatív volt, aki ezt az egészet megálmodta. Már sok helyen jártunk, de ide biztosan vissza megyünk! A Gyerekek már nagyok és jártak az udvarban, de a legközelebbi közös program biztosan a bikali kastélyszálló lesz!
Bár az elnöki lakosztályról tudok nyilatkozni, szuperlatívuszokban lehet csak a helyről beszélni. A személyzet maximálisan előzékeny, kedves, kifogástalan viselkedésű, a tisztaság makulátlan, az ételek pazar mennyiségben és minőségben állnak rendelkezésre, a wellness a római fürdővel és a többi ínyencséggel káprázatos, a környezet és a környék. . . mind-mind csodálatos.
Karácsony előtt jártam itt a párommal és a barátainkkal. Festői környezet. Tágas szobák, kényelmes ágyak, nyugodt környezet. Változatos reggelik, fejedelmi vacsorák. A wellnessben mint a kisgyerekek annyira önfeledten pancsoltunk. Mindenki megtalálta a kedvére való medencét, lehetőséget. Mindannyian fülig érő szájjal távoztunk a pihenés végén.
Várakozáson felül meg voltunk elégedve. Párommal 4 éjszakás félpanziós programot vettünk igénybe most, 2014. februárjában. A fürdőházban a lakosztály nagyon szép, ízléses és kényelmes volt. A változatos fürdők közül a Marokkói a kedvencünk. :)A finom reggeliket és ízletes vacsorákat különleges, fenséges környezetben lehet elfogyasztani.
Az a kandalló. . . ! A személyzet kedves, készséges. A középkori hangulatot kiválóan visszaadja a hely. Lenyűgöző környezettel találkoztunk még igy télen is. Korabeli ruhát is béreltünk, remélem nyáron is eljutunk és a kocsikázást és a programokat is bővebben kipróbálhatjuk. Most saját lakatot készíttettünk a kútra és kurtizánképzésen vettünk részt. Remek móka volt:)
A birtok gyönyörű természeti környezetben található, távol a városi nyüzsgéstől, igazi kis "ékszerdoboz". Testi-lelki feltöltődést nyújtott nekünk. Imádtam a szobát, a fürdőt, a parkot és az élményfalut! Szó szerint visszamentünk a középkorba, korhű ruhába öltöztem, a hajszobrász befonta a hajamat.
Mindig jó kedvre derülök, ha előveszem az ott készült képeket. No és az étterem meg a konyha! . . . pazar,ízletes fogásokkal, finom borokkal! Visszavágyom!
Nagyon szeretünk itt pihenni. Minden megvan itt egy helyen ahhoz, hogy az ember pihenni, kikapcsolódni tudjon. A személyzet, a kiszolgálás, az elhelyezés, az ételek kifogástalanok. Igazi paradicsom azoknak, akik a családjukkal, párjukkal egy igazán remek kikapcsolódást keres. Mindig, minden esetben kedvesek.
A hely közelsége miatt,mi egy napos kiruccanást töltöttünk el itt,ebben a gyönyörű környezetben! Nyári nap lévén a kinti medence is alkalmas volt az úszásra! A benti élménymedencék elvarázsoltak! A hangulata,a méretei,a víz hőmérsékletek minden korosztály igényeit kielégítik! Ha messzebbről jönnék biztosan több napot töltenék el a szállodában!
Nagyon jól éreztük itt magunkat, tökéletes kikapcsolódás volt az itt töltött néhány napunk! Figyelmes személyzet, kiváló ellátás, finom ételek, kellemes környezet jellemzi a birtokot. Tetszett a középkori hangulat, szórakoztatóak voltak a programok, szívesen elhoznám a gyermekeimet is!
Az Újévet ebben a hotelben kezdtük egy 3 éjszakás pihenés keretében. A szállás nyugodt elhelyezkedése, az udvarházi szobánk hangulatos berendezése, a pazar ellátás, a wellness részlegek, a sportközpont által felejthetetlen és tartalmas élményekkel gazdagodtunk. Őszintén mondhatom, hogy gyakori "kiruccanásaink" alkalmával az eddigi legszínvonalasabb ellátásban volt részünk.
A hotel közvetlen szomszédságában lévő egyedülálló élménypark hab a tortán. A sok érdekes programot, kézműves foglalkozásokat tartogat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Egy mesebeli hely a dunántúli dombok között, középkori hangulattal fűszerezve. Mindenkinek szívből ajánlom ezt az igényes és sokoldalú szálláshelyet. Mi biztosan visszatérő vendégek leszünk! Köszönet mindenért!