Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Top szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - izgalom és pihenés egy helyen

Toplistás szállástippek családi nyaraláshoz! Olyan szállodákat hoztunk, ahonnan közvetlen átjárás van a városi élményfürdőbe, így el sem kell hagynotok a szállás területét egy adrenalinbomba csúszásért. Ezen a nyáron ne maradjatok le Magyarország csodás hoteleiről, melyekből egy csapásra valódi csúszdaparadicsomba csöppenhettek!

 

Szállásajánló:  szállodák közvetlen átjárással az élményfürdőbe>>

 

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** (Zalakaros)

A profi szakácsok zseniális ételeit és a mesés szobákat is előszeretettel említik meg a zalakarosi Park Inn by Radisson visszatérő vendégei. Ám a szálloda szuper elhelyezkedése sem utolsó, hiszen közvetlen összeköttetésben áll a káprázatos strandot, élményfürdőt, gyermekvilágot, illetve csúszdaparkot is tartogató Zalakarosi Fürdővel. Éljétek át a szabadesést, a vadvízi kalandokat, de ha nem féltek, akkor akár 70 km/h-ás sebességgel is repeszthettek a Kamikaze csúszdán!

Tovább a Park Inn by Radisson Zalakaros szállásajánlataihoz>>

Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****

 

 

Thermál Hotel & Kemping** (Komárom)

Nyugalmas kikapcsolódáshoz a Brigetio Gyógyfürdő zöld területén lévő Thermál Hotel és Kemping kiváló megoldással szolgál. A 25 darab, kényelmes, kétágyas szoba igény esetén pótágyazható, de családi szobába is kérhetitek az elhelyezést. „Otthon”, a gyerekek felfedezhetik a klassz játszószobát, ha már kellően elfáradtak a fürdőben szerzett vízikalandokban: a sok csúszdázásban és pancsolásban.

Tovább a Thermál Hotel & Kemping szállásajánlataihoz>>

Szállodák közvetlen átjárással a csúszdás fürdőbe - Thermál Hotel & Kemping** (Komárom)Szállodák közvetlen átjárással a csúszdás fürdőbe - Thermál Hotel & Kemping** (Komárom)

 

 

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****sup (Sárvár)

Magyarország egyik legszínesebb szállodája a sárvári Park Inn by Radisson – minden értelemben. Emellett a csodálatos formák, a modern megjelenés és a szuper elhelyezkedés is adott, hiszen az all inclusive, gyermekbarát szállodából egy ölelő köntösben is átsétálhattok a Sárvári Fürdőbe. A komplett csúszdaparkot kínáló vízi birodalomban 4 pályás versenycsúszda is akad, de gumival és csúszószőnyeggel is sok kalandban lesz részetek.

Tovább a Park Inn by Radisson Sárvár szállásajánlataihoz>>

Szállodák közvetlen átjárással az aquaparkba - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****sup Szállodák közvetlen átjárással az aquaparkba - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****sup

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Így vészeld át a nyár legforróbb napjait - TOP 5 élményfürdő Magyarországon
Kültéri medencék élményelemekkel, csúszdák, vízivilágok a legkisebbeknek, kinti és benti szórakozási lehetőségek az egész családnak - csobbanjatok Magyarország élményfürőiben, és frissüljetek fel a kánikulában. Íme 5 hazai fürdő, ahol még kánikulában is garantáltan kellemes lesz a pihenés.

 

 

Hunguest Hotel Forrás**** (Szeged)

Lakályos kétágyas szobák, kandallós apartmanok, összenyitható családi szobák és pezsgőfürdős lakosztályok vesznek le a lábatokról a Hunguest Hotel Forrásban. A kulináris élvezetekről híres szálloda ráadásul közvetlen átjárást biztosít a 4400 négyzetméternyi vízfelülettel bíró Napfényfürdő Aquapolisba. A 13 csúszda között minden korosztály tud válogatni. A Hagyma-csúszda garantáltan felpörget, de tesztelhetitek Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabbat is!

Tovább a Hunguest Hotel Forrás szállásajánlataihoz>>

Hotelek közvetlen átjárással az élményfürdőbe - Hunguest Hotel Forrás**** (Szeged)Hotelek közvetlen átjárással az élményfürdőbe - Hunguest Hotel Forrás**** (Szeged)

 

 

Aquaworld Resort**** (Budapest)

A zord időjárás sem állhat az utatokba az óriáscsúszdákat és élménymedencéket ígérő budapesti Aquaworldben. A hatalmas kupola alá rejtett, ősi városra emlékeztető környezetben csúszógumival „járhatjátok végig” a hegyi patak útját, de csobbanhattok a gyerekekkel a családi csúszdán is. Fáradtan pedig vezetnetek sem kell, mert az Aquaworld Resortban elegáns szobák, lakosztályok, apartmanok garantálják a feltöltődést, méghozzá helyben.

Tovább az Aquaworld Resort Budapest szállásajánlataihoz>>

Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Aquaworld Resort**** (Budapest)Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Aquaworld Resort**** (Budapest)

 

 

 

Hunguest Hotel Freya*** (Zalakaros)

Nyáron hűtött, télen fűtött átjáró vezet a Hunguest Hotel Freya épületéből egyenesen a Zalakarosi Fürdőbe. Mielőtt azonban elmerülnétek a ragyogó wellness kalandokban és a csúszdapark nyújtotta élményekben, érdemes szemügyre venni a szálláshely otthonos szobáit és a pazar éttermi kínálatát is. A megújult gyermekjátszóházban nyáron minden hétköznap izgalmas animációs programokkal várják a legkisebbeket.

Tovább a Hunguest Hotel Freya szállásajánlataihoz>>

Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Hotel Freya*** (Zalakaros)Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Hotel Freya*** (Zalakaros)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!

 

 

Kehida Termál Resort & Spa**** (Kehidakustány)

Elbűvölő szobakínálatból szemezgethettek a Kehida Termál Hotelben. A bababarát szálláshely gasztroutazásra hívó éttermében pedig Deák Ferenc kedvencei is a tányérra kerülnek. A hotel ráadásul közös épületben található a csodás Gyógy- és Élményfürdővel, ahol 13 medence, 94 méteres óriáscsúszda, valamint szabadtéri kamikaze csúszdák is megbújnak.

Tovább a Kehida Termál Resort & Spa szállásajánlataihoz>>

Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Kehida Termál Resort & Spa**** (Kehidakustány)Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Kehida Termál Resort & Spa**** (Kehidakustány)

 

 

Hunguest Hotel Aqua-Sol*** (Hajdúszoboszló)

Nem kell külön belépőjegyet váltanotok a hídon át megközelíthető Hungarospa fürdőkomplexumba, ha a Hunguest Hotel Aqua-Solban foglaltok szállást. Ám, ha szeretnétek a híres csúszdapark élményeit is átélni, akkor külön karszalaggal ezt is megtehetitek. Az ízléses gonddal berendezett, légkondicionált szobákban zavartalan lesz a pihenés a hazatérés után. A különböző korosztályú, unatkozó gyerekek pedig felkereshetik a Játszó Kuckót és Xbox szobát is extra élményekért.

Tovább a Hunguest Hotel Aqua-Sol szállásajánlataihoz>>

Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Hotel Aqua-Sol*** (Hajdúszoboszló)Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Hotel Aqua-Sol*** (Hajdúszoboszló)

 

 

Hunguest Gyula****

A lenyűgöző Gyulai Várfürdővel épült egybe a Hunguest Gyula impozáns szállodája, amit álomszép ősfák öveznek. A dekoratív, jól felszerelt szobákban öröm lesz álomra hajtani a fejeteket, reggel pedig a Csónakázó-tó és a történelmi Gyulai Vár panorámájára ébredezhettek. Érdemes elmélyülni az Orchidea Étterem varázslatos kínálatában is, ahol a helyi ételkülönlegességek közül is mazsolázhattok. Az energiára szükség lesz, mert a Várfürdő kalandos fánkcsúszdái, fényalagútjai és családi, 4 személyes csúszdái alaposan megdolgoztatnak majd titeket.

Tovább a Hunguest Gyula szállásajánlataihoz>>

Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Gyula****Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Gyula****

 

Szállásajánló:  szállodák közvetlen átjárással az élményfürdőbe>>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A gondok helyett a boldogság hullámai csapnak össze a fejetek felett a most következő toplistás, belföldi szálláshelyeken, amik saját vízi csúszdával teszik felejthetetlenné a családi vakációt. A kérdés az, hogy a 24 órás wellnesst, a saját balatoni strandot vagy a festői villaparkot részesítenétek előnyben a száguldás mellett? Böngésszétek át a szállások listáját és válasszatok!
Kár lenne otthon bajlódnod a reggelivel, amikor elkészítik helyetted, nem is akárhogyan! Budapest szinte brunch nagyhatalom lett, egymást érik a reggelizőhelyek, amik egytől egyig tesztelésre buzdítanak. Ne késlekedj, járd végig mindet, mi is mutatunk néhány ígéretes helyet!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.