Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Így is ünnepelheted május 1-jét - sőt, ünnepeld így!

Hurrá, egy újabb négynapos hosszú hétvége közeleg: április 28-tól május 1-jéig tiéd a világ! Van már akkorra programod? Ha nincs, akkor segítünk. Mutatjuk is az ötleteinket.

 

Velence Resort&Spa

Töltsd ezt a négy napot a Velencei-tó partján! A Hotel Velence Resort&Spa tóra néző szobái olyan kényelmesek, gyermekbarát szolgáltatásai pedig olyan izgalmasak, hogy a vendégek egyszerűen csak jól érezhetik magukat. A kisiskolások felhőtlen szórakozásáról a hotel háromszintes Dzsungel háza gondoskodik, de a náluk kisebbekre is sok-sok vidám program vár. Ami pedig a felnőtteket illeti: a szálloda számukra is csak kellemes és pihentető élményeket tartogat. A fürdőrészlegben például 1000 négyzetméternyi medencében mártózhatnak meg, relaxálhatnak a bio- és finn szaunában, kipróbálhatják az infrakabint, a gőzfürdőt, a sókamrát, a tepidáriumot, a Kneipp-taposót vagy akár a jégkutat is.

És még valami: április 27-én, pénteken megnyitják a kültéri, sodró folyosós nagy élménymedencét is, úgyhogy ha jó idő lesz, idén az elsők között veheted birtokba!

Nézd meg a szálláshely jobbnál jobb ajánlatait>>

 

X-Games Hotel, Sport- és Rendezvényközpont, Tiszaug

Különleges májusköszöntő programokkal vár a tiszaugi X-Games Hotel, Sport- és Rendezvényközpont. A szálláshely kényelmes szolgáltatásai mellett most extra programokon is részt vehetsz: ott lehetsz a májusfa-állításon és a májusfa-mászáson, retro partizhatsz, karaokézhatsz, piknikezhetsz a szabadban, ahol lesz házi pálinka, sütemény, limonádé, sör és virsli. Ez az a hely, ahol a kisebbek is igazán jól érezhetik magukat. Nem is csoda, hiszen pónilovagolhatnak, kisállatokat simogathatnak, papírsárkányt hajtogathatnak és röptethetnek. A hotelból nem kell hazaigyekezned, hiszen a vakáció végén elég délután egykor kijelentkezned.

Nézd meg a szálláshely jobbnál jobb ajánlatait>>

 

Diamant Hotel, Dunakiliti

Tökéletes helyszín lehet a dunakiliti Diamant Hotel is a négynapos hétvégére, ahol biztos lehetsz abban, hogy alaposan elkényeztetnek. Nem elég, hogy a szálloda 1000 négyzetméteres profi wellness és fitnesz részlegének kényelmét élvezheted, most a Jade-köves mágnes terápiás masszázságy egyszeri használatát is ajándékba kapod, de tiéd egy 50 százalékos kedvezmény a 25 perces kényeztető svéd hátmasszázs árából is. A gyerekeknek a Diamant játékteremben egy játékgépes kupon jár, és övék egy egésznapos belépő Füli Ugriparkjába is. És ez még csak a jéghegy csúcsa!

Nézd meg a szálláshely jobbnál jobb ajánlatait>>

 

Hotel Eger&Park, Eger

A történelmi kisváros központjában, a Dobó tértől mindössze 500 méterre, az Érsekkert és a Török Fürdő szomszédságában elhelyezkedő Hotel Eger&Park is tárt karokkal várja májusköszöntő vendégeit. Itt uraknak járó kényelem és szuper wellness-részleg vár, plusz ezen a különleges hétvégén sok-sok izgalmas felnőtt- és gyerekprogram is. Részt vehetsz például egy idegenvezetővel tett városi sétán, ott lehetsz a pezsdítő szauna ceremóniákon, és most figyelj! Extra ajándékot is kaphatsz, hiszen a szálloda egy alkalommal kényeztető Illatok Kertje masszázst ad neked 30 percben.

Nézd meg a szálláshely jobbnál jobb ajánlatait>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A tavasz nemcsak testet és lelket melengető napsütést, hanem izgalmas fesztiválokat is tartogat nekünk. Íme, közülük néhány kihagyhatatlan, fergetegesnek ígérkező esemény!
Ha te is azok körébe tartozol, aki nem csak a föld napján veszi komolyan a környezetvédelmet, akkor neked mindenképpen hasznos tudnod, hogyan tehetsz környezetünk egészségéért még a láblógatós napokon is.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Hova utazz télen? 9 belföldi utazási tipp városnézéshez, szállásajánlóval
Varázslatos bája van a leghidegebb évszaknak a fehérbe öltözött tájakkal, valamint a hűvös szellőbe burkolt, álmos utcákkal. Ajánlunk nektek erre az időszakra 9 belföldi úti célt, ahol programokból és látnivalókból nincs hiány, és garantáltan találtok olyan szálláshelyet is, ami nem okoz majd csalódást.
Hólepte úti célok a wellness bűvöletében − 10 mesés szálláshely télre
Pihenésre vágysz? Akkor tervezd meg a következő téli kikapcsolódásodat, amibe kényeztető wellness élmények is lesznek! Töltsd a szabadság napjait gyönyörű települések elragadó szálláshelyein, melyeket az igazán szerencsések hóköntösbe bújva is megcsodálhatnak!