Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kültéri medencére vágysz? – 5 otthonos szálláshely, ahol ez rögtön beteljesül

Szinte válogatni is nehéz az öko-fürdőmedence, a lehúzható tetővel felszerelt medence, a csendes wellness, a termálvizes medence, valamint a fűtött, privát medence között. Ilyen és ehhez hasonló vízi élményeket kínálnak ugyanis a cikkünkben csokorba gyűjtött, meghitt, családias hangulatú szálláshelyek. Pancsolásban nem lesz hiány, ha ezekből mazsolázol következő pihenésed célpontjához.

Hűsölj a szabadtéri medence partján -foglalj kültéri medencés szállást>>

 

Aranykert Mobilház-Apartmanok, Vének

A Szigetköz legapróbb településén, a Duna és a Mosoni-Duna találkozásánál két mobilház és egy modern, új építésű villa várja vendégeit. Ha imádsz túrázni, kerékpározni, horgászni, és lételemed a vízpart, akkor az Aranykert Mobilház-Apartmanokat Neked találták ki! Élvezd ki a térítésmentes biciklihasználatot, és bérelj túrakenut felár ellenében! A mozgásigényed így garantáltan nem marad csillapíthatatlanul. A kalandos, aktív órák mellett itt a végtelen nyugalomra is rálelhetsz, a szálláshely természetbe illő épületei ugyanis egy gyönyörű öko-fürdőmedence partján állnak. Kezdj bele egy illatozó bográcsozásba vagy grillezésbe, hogy erőt meríts a következő nap élményeihez! A lecsendesülést pedig a minden korosztálynak megfelelő öko-tó segíti igazán, ami mindössze néhány lépésre van az apartmanoktól, vizét pedig vegyszerek nélkül, természetes módon tisztítják.

Tovább az Aranykert Mobilház-Apartmanok szállásajánlataihoz>>

5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Aranykert Mobilház-Apartmanok (Vének)5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Aranykert Mobilház-Apartmanok (Vének)

 

 

Villa 55 & Pool, Siófok

Kültéri, lehúzható tetővel felszerelt medencével és grillezési lehetőséggel vár a Villa 55 & Pool a magyar bulifővárosban, Siófokon, a Balatontól csupán 200 méterre. Az aranyparti nyaraló kitűnő úti cél, ha egyszerre vágysz pezsgésre és nyugalomra, siófoki nyüzsgésre, és egy kis elvonulásra. Legyen szó családi, baráti társaságban eltöltött, vagy kollégákkal közösen szervezett kiruccanásról, ebben a szállásban nem fogsz csalódni. Saját kertje és a tópart ölelése mindenkit elvarázsol, a strandok és az étkezési, valamint kikapcsolódási lehetőségek közelsége a gyerkőcökkel érkezőknek pedig extra piros pontot jelentenek.

Tovább a Villa 55 & Pool szállásajánlataihoz>>

5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Villa 55 & Pool (Siófok)5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Villa 55 & Pool (Siófok)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
5 kilátó a Mecsekben és a Balatonon, ahol pazar panoráma vár
Végre tényleg kimondhatjuk, hogy itt az igazi nyár, az esős tavaszt követően bátran tervezhetjük következő kirándulásainkat. Cikkünkben 5 olyan kilátót gyűjtöttünk össze, melyek mind egy-egy túraútvonal végén állnak, így nem csak a természetben veszhetünk el, de a séta végén madártávlatból gyönyörködhetünk a táj páratlan szépségében.

 

 

 

Kolping Holiday Resort, Alsópáhok

Hévíz déli-délnyugati határán, Keszthelytől mindössze 6 kilométerre lelhetsz rá a vidéki nyaralók és a Kolping Hotel elbűvölő sokszínűségének egyvelegére. A családbarát szálloda 10 hektáros parkjában kialakított Kolping Holiday Resort klimatizált apartmanházai akár 8 fős társaságoknak is maximális kényelmet nyújtanak. A két szinten elhelyezett három hálószoba egyikét kifejezetten gyermekek számára rendezték be. Izgalmas részlet, hogy az apartmanházak lakói a négycsillagos szálloda minden szolgáltatását kiélvezhetik. Igazi játékbirodalom: trambulinok, gokartpálya, játszóterek, kézműves foglalkozások, gyerekprogramok várják a kicsiket-nagyokat. Amíg a szülők saját feltöltődésük pillanatait élvezik – például a csendes wellnessben, vagy egy masszázs, illetve kozmetikai kezelés során –, addig a gyerekeket képzett szakemberek felügyelik.

Tovább a Kolping Holiday Resorts szállásajánlataihoz>>

5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Kolping Holiday Resort (Alsópáhok)5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Kolping Holiday Resort (Alsópáhok)

 

 

Faházas Villapark, Ráckeve

Tudtad, hogy a ráckevei Aqualand Termál- és Élményfürdő gyógyvize 1040 méter mélyről tör felszínre? A Faházas Villapark vendégei pedig korlátlanul igénybe vehetik az Aqualand kültéri és beltéri részlegeit, az érkezés és a távozás napján is, a fürdő teljes nyitvatartása alatt. Sőt, a szállásdíj a szerdai és pénteki textilmentes finn szaunaprogramokon való részvételre is feljogosít. A Ráckevei-Duna-ág mentén tehát izgalmas wellnessélményekben lehet részünk, ám a Villaparknak köszönhetően mindez természetközeli, zavartalan környezetben, egy ősfás kert és egy patakrendszer ölelésében valósul meg. Kóstold végig a Villapark saját üzemeltetésű csárdájának kínálatát, foglalj masszázsidőpontot, és gyógyulj a tangentornak, vagyis víz alatti sugármasszázsnak hála!

Tovább a Faházas Villapark szállásajánlataihoz>>

5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Faházas Villapark (Ráckeve)5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Faházas Villapark (Ráckeve)

 

 

Barack Thermal Apartmanok, Tiszakécske

A Tisza egyik leggyönyörűbb kanyarulatában fekszik a barátságos, minden igényt kielégítő Barack Gyógy- és Élményfürdő. A folyóparttól mindössze néhány lépésre elhelyezkedő Barack Thermal Apartmanok komplexumának története 1984-ig nyúlik vissza, és mára már a négycsillagos hotel mellett 13 Thermal Apartmanban és 12 Natura Apartmanban találhatunk otthonra nyaralásunk során. A teljesen felszerelt, teraszos, nyugágyas apartmanok bérlése az élményfürdő használatát is korlátlanul magába foglalja – gyógyulásra, pihenésre fel! Míg a Thermal Apartmanok közvetlenül a fürdő területén kaptak helyet, addig a Natura Apartmanok onnan 250 méterre, meghitt, ősfás környezetben húzódnak. Fűtött, privát medencéjük pedig felteszi az i-re azt a bizonyos pontot. És ha már Tiszakécskén jársz, ne hagyd ki a 14 méteres kilátót, amelyről magunkba szippanthatjuk a folyó legnagyobb hazai kanyarulatának mesés látványát!

Tovább a Barack Thermal Apartmanok szállásajánlataihoz>>

5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Barack Thermal Apartmanok (Tiszakécske)5 otthonos szálláshely kültéri medencével - Barack Thermal Apartmanok (Tiszakécske)

 

 

Nézd meg az összes kültéri medencével rendelkező szálláshelyet>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A vadregényes Zemplén tömör erdei és robosztus hegyei sok gyönyörű erődítmény otthonául szolgálnak. Az egyik legszebb ezek közül a hófehér Füzér vára. Ismerjétek meg a mesebeli kastély történetét, melyet Magyarország 7. természeti csodája ölel körbe!
Jártál már Zsigmond király híres törökverő lovagjának, Ozorai Pipónak a várkastélyában vagy vendégségben a Wenckheim család káprázatos otthonában? Tudod, melyik főűri épületben találkozhatsz életre kelt festményekkel vagy lesheted el a legyezőnyelv titkait? Ha valamelyik kérdésre nincs válaszod, akkor azt javasoljuk, kísérj el minket egy különleges kirándulásra, amin felfedezheted Magyarország legszebb kastélyait!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.