Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt

Télen sem kell lemondanotok a szabadtéri fürdőzés öröméről, mert a most következő TOP5 wellness hotelben a leghidegebb időben is nyakig merülhettek a kültéri medence kellemes meleg vízében – és persze a jobbnál jobb élményekben!

 

Összegyűjtöttük nektek a legjobb téli szállásajánlatokat>>

 

Hunguest Hotel Pelion****sup (Tapolca)

Merüljetek el a 224 méter mélyről feltörő termálvízben Tapolcán, a Hunguest Hotel Pelionban, ahol a rengeteg rekreációs- és egészségmegőrző testkezelés mellett még egyedülálló Gyógybarlangot is találtok! A szabadtéri lubickolásról ezen a szálláson sem kell lemondanotok, de az élménymedencéken túl biztosan bolondulni fogtok a hangulatos rönkszaunáért, a stresszoldó gőzkabinért, a játékos gomba-zuhatagért és a frissítő masszázst jelentő jakuzziért is. A színes gyermekbarát szolgáltatások jóvoltából ez a vakáció a családoknak is pihenés lesz. Nem lesz más dolgotok, mint felfedezni az Orchidea étterem szuper séfjeinek fogásait, majd kedvetekre válogatni a jobbnál jobb sportprogramok és aktív szórakozási lehetőségek közül. Az extrém mozgásformák szerelmesei például a Cross-bike pályát is meghódíthatják! Tovább a Hunguest Hotel Pelion szállásajánlataihoz>>

Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Hunguest Hotel Pelion****sup (Tapolca)Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Hunguest Hotel Pelion****sup (Tapolca)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Tapolcán biztosan nem fogtok unatkozni! Látnivalók, programok és kirándulástippek Tapolcán és környékén
A Balatontól 12 kilométerre, a Tapolcai-medence központjában fekszik ez a dinamikusan növekvő kisváros, mely már korábban is fontos bortermelői és kereskedelmi központ volt. Tapolca napjainkra a térség egyik legismertebb turisztikai célpontjává vált, mely egyrészt a rengeteg látnivalónak, másrészt a tavasztól őszig tartó színes programsorozatoknak köszönhető. Érdemes felfedezni a várost és a környékét is.

 

 

 

Hotel Európa Fit****superior (Hévíz)

Még több szolgáltatással, valamint megújult külső- és belső terekkel vár titeket Hévízen a Hotel Európa Fit, melyet a családosok, a gyógyulni vágyók és a romantikus pillanatokról áhítozók is egyformán kedvelnek. Az erkéllyel vagy terasszal ellátott, csodásan berendezett szobákban fejedelmi kényelemben lesz részetek, ahol az egész napos városnézés után öröm lesz gondtalanul heverészni. Az óriási (számos szaunát és bel-, valamint kültéri medencét felvonultató) wellnessoázis eddig is kész Kánaán volt. Most azonban a vadonatúj kültéri, fedett gyógyvizes medencében is megmártózhattok. Ha nem szeretnétek unatkozni a kikapcsolódás alatt, akkor foglaljatok nyugodtan a Hotel Európa Fitbe, ahol számos izgalmas programmal – többek között sztárséfekkel fémjelzett gasztro workshopokkal is készülnek nektek! Tovább a Hotel Európa Fit szállásajánlataihoz>>

Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Hotel Európa Fit****superior (Hévíz)Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Hotel Európa Fit****superior (Hévíz)

 

 

Ensana Thermal (Sárvár)

Bármikor átsétálhattok a 200 éves arborétumba a Sárvár szívében elhelyezkedő Ensana Hotelből, ahol örvénnyel, masszírozó fúvókákkal és vízsugarakkal ellátott szabadtéri rekreációs medencét, illetve bel- és kültéri termálvizes medencét is találhattok. Ezen kívül bátran használjátok ki az infraszauna, a gőzfürdő, valamint a víz alatti súlyfürdő erejét, amit a masszázsszobákban és a különböző kezelőkabinokban még tovább fokozhattok! A tágas, jól felszerelt és komfortos szobák egy része varázslatos kilátással szolgál számotokra a szálloda mögött rejtőző buja növényvilágra. A gasztronómiai ínyencségekről pedig a hotel szenzációs étterme gondoskodik, mely a nemzetközi és a helyi ételcsodák elkészítése mellett még a speciális igénnyel érkező vendégek kívánságait is örömmel teljesíti. Tovább az Ensana Thermal szállásajánlataihoz>>

Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Ensana Thermal (Sárvár)Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Ensana Thermal (Sárvár)

 

 

Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)

Higgyétek el, ti is megérdemlitek az ötcsillagos luxuskényeztetést, melyhez a díjnyertes Spirit Hotel Thermal Spa lesz az egyik legjobb választás! A sárvári szálláshely patinás éttermében mesterszakácsok készítik el a tányérotokra a földöntúli fogásokat. Az ízutazás mellett pedig a 10.000 (!) négyzetméteren elterülő, 22 wellness- és termálmedence, a 9 pompás szauna, illetve a nagyjából 100 féle különböző kezelés biztosítja számotokra a tökéletes testi-lelki feltöltődést. A 46 Celsius fokos saját gyógyvíz selymes ölelésében minden gondotokat elfelejtitek majd – különösen, ha utána kipróbáljátok a tradicionális török fürdőt, a hamamot is! A meseszép, ízléses szobákban egyénileg szabályozható klímaberendezés, nagyméretű ágyak és Smart LED TV-k az otthon kényelmét nyújtják. Bújjatok bele a puha fürdőköpenybe és adjátok át magatokat a végtelen szieszta élményének! Tovább a Spirit Hotel Thermal szállásajánlataihoz>>

Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Spirit Hotel Thermal Spa*****superior (Sárvár)Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Spirit Hotel Thermal Spa*****superior (Sárvár)

 

 

Hotel Ózon & Luxury Villas****superior (Mátraháza)

Pihenjetek meg Mátraházán az ősfákkal övezett Hotel Ózonban, mely a festői Kékes hegycsúcs lábánál fekszik! A természet közelségét a panorámás, háromszintes wellnessbirodalomból is kiélvezhetitek egy forró szaunázás, kényeztető nyakzuhany vagy vízi csúszdázás közben. De nem fog csalódást okozni az élménymedencében kialakított sodrófolyó és a kültéri, meleg vízzel feltöltött pezsgőfürdő sem. Utóbbinak a téli, csípős idő még jót is tesz, ilyenkor ugyanis kellemes párába burkolózhattok pancsolás közben. A 2000 négyzetméteres wellnessen túl a különleges Barlang spa részleget is megéri felkeresni. Az itt töltött idő során ráadásul kiváló szobákban éjszakázhattok, de csak mielőtt a Mátra étterem zseniális, kulináris finomságait végigkóstoltátok. Tovább a Hotel Ózon szállásajánlataihoz>>

Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Hotel Ózon & Luxury Villas****superior (Mátraháza)Téli fürdőzés meleg vizes kültéri medencében a hulló hópelyhek alatt - Hotel Ózon & Luxury Villas****superior (Mátraháza)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Végtelen wellness élmények és színvonalas hotelek egy helyen ‒ szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe
Szállásajánló fürdőbelépővel - mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy a kiváló szálláshelyek mellé egy egész fürdőnyi élményt kínálunk? Jól hangzik? Akkor nézzétek meg melyik csodás belföldi hotelekből sétálhattok át ‒ akár papucsban is ‒ az örök nyárba, ahol óriáscsúszdák, szaunák és fantasztikus medencék hívogatnak titeket wellnessezni! Íme 5 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha szeretnél elutazni a barátaiddal, hogy néhány napra kiszakadjatok a mindennapi rohanásból, akkor itt a megoldás! Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 olyan vendégházat, ahol tiétek az egész hely, sokan elfértek, senki sem zavarja meg a nyugalmatokat, és még kirándulni is tudtok a környéken, ha ahhoz van kedvetek.
A Balaton-felvidék az év minden szakaszában rengeteg látnivalót nyújt. Látogass el a Csobánc-hegy várromjaihoz, barangold be a szentbékkállai Kőtengert, vagy merülj el a balatoni panorámában a Millenniumi kilátó tetejéről - de a felfedeznivalók sorának itt még nincs vége! Tarts velünk, és látogasd végig a legimpozánsabb látnivalókat.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.