Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Magyarország legextrémebb kalandparkjai

Ha a szórakozást összekötnéd egy adrenalinlökettel, ami közben ráadásul még sportolsz is, akkor az extrém kalandparkok neked lettek kitalálva.

Olyan helyzetekben próbálhatod ki magad, amire a hétköznapok során nem lenne lehetőséged, mindezt úgy, hogy a biztonságod miatt sem kell aggódnod. Ha meghoztuk a kedved ehhez a mókához, akkor adunk néhány tippet hol vannak a legjobb kalandparkok az országban!

 

Sobri Jóska Élménypark

Kislőd neve a legtöbb embernek valószínűleg nem mond sokat, pedig a Bakonybél mellett található település ad otthon Magyarország egyik legextrémebb kalandparkjának, a Sobri Jóska Élményparknak. Olyan sok program közül lehet választani, hogy egy nap nem is lenne elég arra, hogy mindent kipróbáljunk. A kalandvágyókra vár többek között a drótkötélpálya és a megazipline, száguldozhatunk a bob pályán vagy elektromos kisautókkal, meleg időben optimális választás a vízi akadálypálya és a vízi dodgem, de lézerharcban vagy 5D moziban is levezetheted a felesleges energiát.

Az izgalmak után egyetek egy jót valamelyik helyi étteremben>>
Szálláshelyek Kislőd környékén>>

A kislődi élményparkban a vízi kalandoktól a bob pályáig rengeteg lehetőségetek van próbára tenni az ügyességeteket.A kislődi élményparkban a vízi kalandoktól a bob pályáig rengeteg lehetőségetek van próbára tenni az ügyességeteket.

 

 

Mecsextrém

Pécstől csupán néhány percre van a Mecsextrém, az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb kalandparkja, mely idén ünnepli 15. szülinapját. Kötélpark, csúszdapálya, erdei bob, mászófal, kötélpiramis, és hasonló kihívások várják az adrenalin szerelmeseit, de megülhetsz egy rodeóbikát, gyakorolhatod az íjászatot és kipróbálhatod a súlytalanságot is. Mindemellett profi instruktorok segítségével belekóstolhatsz a harcászat világába az egyórás AirSoft program keretein belül, mely olyan érzés, mintha egy igazi bevetésen vennél részt.

Nézd meg a pécsi szálláshelyeket>>
Térj be az egyik pécsi vendéglátóhelyre>>

Az ország egyik legnépszerűbb kalandparkja idén ünnepli a 15. szülietésnapját. Az ország egyik legnépszerűbb kalandparkja idén ünnepli a 15. szülietésnapját.

 

 

Serpa Kalandpark

Balatonfűzfőn, a Balaton északi partján található Serpa Kalandpark újdonságai a tavaly átadott RC autók és tankok, melyek a domboldalon kialakított akadályokkal, vizesárkokkal, hidakkal tűzdelt terepen nyújtanak izgalmat mindenkinek. A mászótorony, a drótkötél csúszda és az íjászpálya mellett a legnagyobb kihívást a kalandösvények jelentik, melyek úgy vannak kialakítva, hogy már gyerekek is ki tudják próbálni, ugyanakkor van olyan része, amin a legsportosabb felnőttek is alaposan megizzadnak.

Étteremajánlónk Balatonfűzfőn>>
Szálláshelyek a környéken>>

Igazán kalandos programok várnak azokra, akik ellátogatnak a balatonfűzfői kalandparkba.Igazán kalandos programok várnak azokra, akik ellátogatnak a balatonfűzfői kalandparkba.

 

 

Zemplén Kalandpark

Sátoraljaújhely közvetlen szomszédságában található a Zemplén Kalandpark, mely három szinten – alsó állomás, középső állomás, hegytető – kínál élményeket. Legalul bobpálya, mászófal központ, libegő és még jégcsarnok is van. Középen kalandtúra pályák, tanösvény, játszótér, télen pedig sípálya vár. A hegytetőn a Sólyom nevű extrém kötélpálya, a kabinos kötélpálya, valamint a kilátó nyújt felejthetetlen perceket.

Éttermet keresel a környéken? Nézz szét itt>>
Szállásajánlatok Sátoraljaújhelyen és környékén>>

Tökéletes családi progamlehetőség 3 szinten kicsiknek és nagyoknak.Tökéletes családi progamlehetőség 3 szinten kicsiknek és nagyoknak.

 

 

Extrém Kalandpark Balatonfüred

A Balaton északi oldalán találunk még egy extrém kalandparkot, egészen pontosan Balatonfüredig kell mennünk, ha szeretnénk kipróbálni a 144 játékelemből álló hatalmas kalandpályát. Különböző nehézségi fokozatok vannak a bébi pályától egészen az extrém felnőtt szintig, ahol többek között papagáj hintán, kötélhídon, kötélhálón és csőben kell átküzdened magad, de ha ez is kevés, akkor megmászhatod a 18 méter magas mászófalat. A biciklizés szerelmesei is igazán otthon fogják itt érezni magukat, köszönhetően a bringaparknak.

Szállásajánlatok Balatonfüreden>>
Balatonfüredi étteremajánlók>>

Fantaszikus, 144 elemből álló kalandpálya vár rátok, többek között 18 méteres mászófallal, és bringaparkkal.Fantaszikus, 144 elemből álló kalandpálya vár rátok, többek között 18 méteres mászófallal, és bringaparkkal.


Ha a megszokott mindennapi testmozgást felpezsdítenéd egy kis változatossággal, akkor a fenti izgalmas kalandparkok bármelyike kiváló választás arra, hogy próbára tedd az állóképességed és a tudásod.