Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Naplementés élményektől a kalandos utazásig: vitorlázás a Balatonon

Ringatózzatok a magyar tenger hullámain, csobbanjatok a Balaton közepén, koccintsatok egy vitorlás fedélzetén a kapitánnyal, romantikázzatok a naplementében vagy tegyetek emlékezetessé egy különleges pillanatot a szeretteitekkel, kollégáitokkal! Felkészültetek? Akkor horgonyt fel és máris indulunk! TOP5 felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal.

 

Vitorlázz Füreden – 10 pontos programok

Bízzátok magatokat a kapitány gondjaira egy 6 órás, fantasztikus kiránduláson, ahol a romantikus Tihanyi-félszigetet hajózhatjátok körbe, esetleg részt vehettek egy Balatonfüred-Siófok túrán! Persze az sem gond, ha csak belekóstolnátok az új élményekbe egy 2 órára szóló, felejthetetlen kalandon, ahol romantikus naplementenézést vagy a Tihany – hajóállomás-rév megtekintését tűznétek ki célul. A sétavitorlázások során ugyanis ezek a programok mind elérhetőek lesznek számotokra, ha felkeresitek a Vitorlázz Füredent.

A tematikus hajókirándulásokról sem érdemes lemaradni. El tudjátok képzelni, hogy milyen klassz lehet a csillagok vagy a Nap fényében fürdőzni a Balaton közepén? Netán sporthorgászatra indulni a kedvetek szerint? Akkor valósítsátok meg a vágyaitokat!

Honnan futnak ki a hajók? 8230, Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u 8.

Balatonfüredi szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Vitorlázz FüredenFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Vitorlázz Füreden

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Vitorlázz FüredenFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Vitorlázz Füreden

 

 

Extrém Balaton  - romantika felsőfokon

Egy csodás hajótúra mindig remekül összekovácsolja a párokat, a baráti társaságot, a családot és a munkatársakat is, ezért megéri igénybe venni az Extrém Balaton szolgáltatásait. Nevezzetek be egy fantasztikus utazásra, ahol a környék káprázatos borait tesztelhetitek le, megcsodálhatjátok a horizont mögé lebukó napot és mindeközben páratlan élőzene szolgáltatja az aláfestő zenét! Sőt! Ha régóta tervezgetitek már a lánykérést, akkor mindezt pazar környezetben is megtehetitek, amivel biztosan életre szóló emléket szereztek a kedveseteknek.

Ha azonban inkább egy születésnapot, évfordulót, legény- vagy lánybúcsút, esetleg más jeles alkalmat ünnepelnétek, akkor is jó szívvel ajánljuk számotokra az Extrém Balaton programjait, így a vitorlázást akár fürdőzéssel és iszogatással is összeköthetitek.

Honnan futnak ki a hajók? Balatonfüred, Silver Yacht Kikötő, Zákonyi Ferenc utca 4

Balatonfüredi szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyalFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal

 

 

BL Yachtclub Balatonlelle – utasból kapitány

Festményre illő vitorlások és barátságos motoroshajók is szerepelnek a BL Yachtclub Balatonlelle kínálatában, melyeket bármelyiket kibérelhetitek egy kis vízi kiruccanásra a kapitánnyal vagy akár nélküle is. Még sosem vezettetek hajót? Az sem baj, mert az 5 fő számára ideális, elektromos jármű vezetését képesítés nélkül is könnyen elsajátíthatjátok!

Dőljetek hátra, élvezzétek az arcotokat simogató szelet, a melengető napsugarakat és adjátok át magatokat a tökéletes pihenésnek!

Honnan futnak ki a hajók? 8638 Balatonlelle, Köztársaság út 36-38.

Balatonlellei szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: BL Yachtclub BalatonlelleFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: BL Yachtclub Balatonlelle

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: BL Yachtclub BalatonlelleFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: BL Yachtclub Balatonlelle

 

 

Aktív Pont Tihany – ahol az álmok megvalósulnak

Engedjétek el a zsúfolt strandokat és válasszatok egy valóban egyedi élményt a nyárra, amit az Aktív Pont Tihany biztosít nektek! A programokat úgy válogathatjátok össze, ahogy csak szeretnétek, ezért teljesen az igényeitek szerint alakíthatjátok a hajókázást. Jöhet egy frissítő fürdőzés az álomszép panoráma mellett, amit napozással és koccintással spékeltek meg a fedélzeten?

Ráadásul, ha már régóta dédelgetett álmotok, hogy egyszer megragadjátok a kormánykereket, akkor ne gondolkodjatok tovább, ugyanis most eljött az idő! Ezen a szuper helyen végre testközelből kerülhettek közelebb a hajókázás világához!

Honnan futnak ki a hajók? 8237 Tihany, Lepke sor 9-11.

Tihanyi szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Aktív Pont TihanyFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Aktív Pont Tihany

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Aktív Pont TihanyFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Aktív Pont Tihany

 

 

Szkipper Vitorlásbérlés Keszthelyen – rum helyett borkóstoló

Szeljétek vígan a habokat egy minden igényt kielégítő, exkluzív vitorlás hajó fedélzetén a Szkipper jóvoltából, akik különleges élménytúrára visznek a lélegzetelállítóan szép Keszthelyi-öbölben! Sajátítsátok el a halászcsomó kötését és lessétek el a kapitánytól a vezetés titkait egy interaktív vízitúra során, ahol arrafelé visz majd benneteket a hajó, amerre menni szeretnétek!

Amennyiben úgy tartja kedvetek, még zseniális ízekkel is kiegészíthetitek az élményt, és előtérbe kerülnek a kiváló zalai borok is!

Honnan futnak ki a hajók? Keszthelyi kikötő

Keszthelyi szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Szkipper Vitorlásbérlés KeszthelyenFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Szkipper Vitorlásbérlés Keszthelyen

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Szkipper Vitorlásbérlés KeszthelyenFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Szkipper Vitorlásbérlés Keszthelyen

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A festői Keszthely és környéke - látnivalók és programlehetőségek
A Balaton nyugati szegletének központjaként Keszthely városa és környéke több kihagyhatatlan látnivalóval és programmal kecsegtet, így bármilyen témához is húzzon a szívünk, szinte biztosan megtalálja mindenki a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. Igyekeztünk egy csokorba szedni több egyedülálló úti célt is.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Dunakanyar egyik legszebb városaként Vác számtalan lehetőséggel csábít minket egy kis városlátogatásra. Ez alkalomból egy csokorba szedtük nektek a bakancslistás látnivalókat. Tartsatok velünk!
Fiatalos és vagány hely, ahol a faszenes grillé, a húsé és söré az abszolút főszerep. Kipróbáltuk a balatonfüredi Vasüzletet, és előljáróban annyit mondunk: 10/10 pontos a hely!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
„Tüskevári Tündérkert” és Rákóczi pihenőhelye – sziget-túrák tavaszra
Ismered Magyarország legszebb szigeteit? Tudod, hová indulj, ha természetközeli, vízparti sétára vágysz? Kerekedj fel velünk, mert különleges sziget-túránkon a „tüskevári Tündérkertet” és Rákóczi pihenőhelyét is útba ejtjük!