Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Ki rendelte a balatoni panorámát a főétel mellé?

Egy finom éttermi vacsorát többféleképpen lehet még kellemesebbé tenni, például hangulatos élőzenével vagy kedves felszolgálókkal. Amitől mégis igazán tökéletes lesz, az a panoráma.

Szerencsére a Balaton körül rengeteg olyan helyet találunk, ahol a lélegzetelállító kilátástól szóhoz sem jutunk.

 

Taberna Infinito

Kisapátiban, a Badacsony szomszédságában található a Taberna Infinito étterem, és pontosan ebben, nevezetesen a hegyre való csodás kilátásban rejlik az étterem különlegessége. A mediterrán hangulatról a jó idő mellett az ételek gondoskodnak; a menün 12 féle tapasz közül válaszhatunk, de a főételek, a desszertek és az italok is Spanyolországba repítenek. És amikor azt hinnéd, hogy ez már nem is lehet jobb, akkor alkalmanként zenészek gondoskodnak arról, hogy legalább gondolatban Mexikóban érezd magad.

Szállásajánlatok a környéken>>

Mediterrán terasz, csodás panorámával, isteni italokkal és tapasokkal.Mediterrán terasz, csodás panorámával, isteni italokkal és tapasokkal.

 

 

Hold és Csillag - Szépkilátó

Keszthelytől néhány kilométerre, Balatongyörökön vár minket a Hold és Csillag nevű étterem. A kilátás itt is magáért beszél, evés közben szemünk folyamatosan visszaréved a Badacsonyra, ami büszkén áll a szomszédságban. Az itt kapható ételekhez az alapanyagokat mind környékbeli gazdáktól szerzik be, így határozottan kijelenthetjük, hogy helyi ízeket kapunk. A szerda kivételével minden nap nyitva vannak, de érdemes időpontot foglalnod, ha biztosra szeretnél menni és az első sorból élvezni a látványt.

Szálláslehetőségek Balatongyörökön>>

Újragondolt bisztró ételek és pazar kilátás - kell ennél több? Újragondolt bisztró ételek és pazar kilátás - kell ennél több?

 

 

Szőlőhegy Bisztró

Míg a korábbi példáknál a Badacsonyban gyönyörködhetünk, addig a Szőlőhegy Bisztrónál konkrétan a tanúhegy lábánál vagyunk, Badacsonytomajon. Ennek megfelelően a térség legkiválóbb borait ihatjuk ebéd mellé, hiszen a Laposa család nedűi méltán híresek az országban, hatalmas választékkal várnak minket. Az ital mellett az ételre sem lehet panasz, a legfrissebb alapanyagokból dolgoznak, melyeket gyakran a saját konyhakertjükből szednek.

Szállásajánlatok Badacsonytomajon>>

Élvezzétek a finom falatokat és hűsítő italokat a tanúhegy lábánál.Élvezzétek a finom falatokat és hűsítő italokat a tanúhegy lábánál.

 

 

Echo Restaurant & Café 

Tihany a magyar tenger egyik legnépszerűbb települése, melynek egyik oka kiváló fekvése. A Tihanyi apátság mellett állva az egész Balaton előttünk terül el, ennél jobb kilátás a tóra talán sehol máshol nincs. Ezt a panorámát összeköthetjük egy ízletes ebéddel, ha az Echo Restaurant & Cafét választjuk, ahol a menünél a mennyiség helyett a minőségre helyzeték a hangsúlyt, miközben bőven találunk hazai és nemzetközi ízeket is. Esküvőkhöz is tökéletes helyszín, az étterem minden szolgáltatásban segítséget nyújt az ételektől kezdve a dekoráción át a fotósig.

Szállásajánlataink Tihanyban>>

Egyedőlálló balatoni panorámával és finom falatokkal várnak a Tihanyi apátság mellett.Egyedőlálló balatoni panorámával és finom falatokkal várnak a Tihanyi apátság mellett.

 

 

Papok borozója

Ha egy olyan eldugott éttermet keresel, ahol az igazi helyi aromákat élvezheted a tányérodon, akkor Kisgellán, Balatonszőlős mellett a Papok borozója neked lett megálmodva. Az otthonos hangulatot az autentikus berendezések biztosítják, a kilátás káprázatos a közeli dombokra, és a felnőttek mellett a gyerekek sem fognak unatkozni; az állatsimogatóban a legkisebbek is jól érzik magukat, míg családi túrázásra is rengeteg lehetőség van a környéken. Ha az egész napos kirándulást szeretnéd kipihenni egy finom vacsorával, miközben a lankák látványában gyönyörködsz, akkor a Papok borozója nagyszerű választás számodra.

Szállásajánlatok a környéken>>

Tökéletes helyszín családi ebédhez, hiszen míg a felnőtteket finom borok, a gyerekeket állatsimogató várja.Tökéletes helyszín családi ebédhez, hiszen míg a felnőtteket finom borok, a gyerekeket állatsimogató várja.

 

Reméljük meghoztuk a kedvedet egy panorámás vacsorához, ha személyesen is kipróbálod valamelyiket a fentiek közöl, akkor utána mindenképpen írd meg nekünk a tapasztalataidat!