Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park - a szórakozás garantált!

2022.06.11 | 3 perc

Idén júniusban, Tiszaderzs határában nyit a Kenguru Park, ahol egy sejtelmes földrész, Ausztrália különleges állatvilágával találkozhatnak a látogatók. A park névadóihoz, a benett kengurukhoz pedig igazán közel kerülhetnek!

Szállásajánlatok a környéken>>

 

A Tisza Tó partján megelevenedik az Ausztrál kontinens - Kenguru Park 

Tiszaderzs önkormányzata 2 évvel ezelőtt állapodott meg egy szakmai befektetői csoporttal és bár a pandémia lelassította  a folyamatokat, idén június 18-án megnyitja kapuit a látogatók előtt az új magyar szenzáció, a Kenguru Park. A zoológiai szakemberek által létrehozott állatbemutató egyik fő célja, hogy színesítse a turisztikai programok sorát a Tisza-tónál, amelyek jelenleg sem mondhatóak szegényesnek. A park kicsik és nagyok számára egyaránt tartogat meglepetéseket, s ezek közül most párat be is mutatunk.

A Kenguru Park fő attrakciója egy sétány, ahol benett kenguruk között időzhetünk, selfizhetünk, akár le ülhetünk közéjük! A világ legnagyobb erszényes állataival is megismerkedhetünk, akik nem mások, mint a vörös óriáskenguruk.

Tiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.huTiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.hu

 

 

Az Ausztrál táj állatvilágát ugyanakkor különböző papagáj-félék és kakaduk is színesítik majd

A vidám pillanatokról az emblematikus kokabura, másnéven a kacagójancsi biztosan gondoskodni fog jellegzetes hangját hangoztatva. A hangulatos mini állatbemutató felsorakoztat néhány más földrész tájairól származó ismert állatot is, így többek között kedves kis szurikátákat, alpakákat és varánuszt is láthat a közönség. A legkisebbek nagy örömére pedig  állatsimogatót is kialakítottak.

Tiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.huTiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.hu

 

 

A játszva tanulás hangsúlyos szerepet kap a parkban az alapvető küldetésüket követve

Ugyanis itt az iskolás gyerekeknek kihelyezett biológia órákat is tartani fognak, az Ausztrál földrész különleges állatvilágának titkaiba beavatva őket.  Természetesen nem maradhat el a játszótér és játszóház sem, a finom falatokat pedig a KávéZoo biztosítja majd, több vendéglátóhely mellett.

Látogassatok el ti is a június 18-án nyíló Kenguru Parkba, ahol minden nap 09.00. órától 18.00 óráig várják a látogatókat!

Tiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.huTiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.hu

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Felejthetetlen élmények a Tisza-tónál
Titokzatos, végtelen nádasok övezik a Tisza-tó mesébe illő vidékét, mely fantasztikus élményeket tartogat. Ezúttal olyan vízi- és szárazföldi kalandok következnek, amiket vétek lenne kihagyni.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
„Nyíregyháza többet ad!” - hirdeti a város, és valóban: bármilyen célból utazunk is oda, a kellemes időtöltés biztosított. Most 5 olyan nevezetességet mutatunk be, ami kihagyhatatlan, ha ott jártok.
Szigetköz hazánk azon vidékei közé tartozik, ahol számtalan látnivaló, kirándulási- és programlehetőség adott, és eközben még a legszebb vidékek egyike is. Városnézés, vízi- és biciklitúra, fürdőzési lehetőség és még megannyi más lehetőség vár ránk, ha Szigetközbe látogatunk. Ezekből a lehetőségekből szemezgetünk, gyertek tartsatok velünk!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.