Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park - a szórakozás garantált!

Idén júniusban, Tiszaderzs határában nyit a Kenguru Park, ahol egy sejtelmes földrész, Ausztrália különleges állatvilágával találkozhatnak a látogatók. A park névadóihoz, a benett kengurukhoz pedig igazán közel kerülhetnek!

Szállásajánlatok a környéken>>

 

A Tisza Tó partján megelevenedik az Ausztrál kontinens - Kenguru Park 

Tiszaderzs önkormányzata 2 évvel ezelőtt állapodott meg egy szakmai befektetői csoporttal és bár a pandémia lelassította  a folyamatokat, idén június 18-án megnyitja kapuit a látogatók előtt az új magyar szenzáció, a Kenguru Park. A zoológiai szakemberek által létrehozott állatbemutató egyik fő célja, hogy színesítse a turisztikai programok sorát a Tisza-tónál, amelyek jelenleg sem mondhatóak szegényesnek. A park kicsik és nagyok számára egyaránt tartogat meglepetéseket, s ezek közül most párat be is mutatunk.

A Kenguru Park fő attrakciója egy sétány, ahol benett kenguruk között időzhetünk, selfizhetünk, akár le ülhetünk közéjük! A világ legnagyobb erszényes állataival is megismerkedhetünk, akik nem mások, mint a vörös óriáskenguruk.

Tiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.huTiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.hu

 

 

Az Ausztrál táj állatvilágát ugyanakkor különböző papagáj-félék és kakaduk is színesítik majd

A vidám pillanatokról az emblematikus kokabura, másnéven a kacagójancsi biztosan gondoskodni fog jellegzetes hangját hangoztatva. A hangulatos mini állatbemutató felsorakoztat néhány más földrész tájairól származó ismert állatot is, így többek között kedves kis szurikátákat, alpakákat és varánuszt is láthat a közönség. A legkisebbek nagy örömére pedig  állatsimogatót is kialakítottak.

Tiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.huTiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.hu

 

 

A játszva tanulás hangsúlyos szerepet kap a parkban az alapvető küldetésüket követve

Ugyanis itt az iskolás gyerekeknek kihelyezett biológia órákat is tartani fognak, az Ausztrál földrész különleges állatvilágának titkaiba beavatva őket.  Természetesen nem maradhat el a játszótér és játszóház sem, a finom falatokat pedig a KávéZoo biztosítja majd, több vendéglátóhely mellett.

Látogassatok el ti is a június 18-án nyíló Kenguru Parkba, ahol minden nap 09.00. órától 18.00 óráig várják a látogatókat!

Tiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.huTiszaderzsen nyitja meg kapuit a különleges Kenguru Park / Kép: kengurupark.hu

 

Felejthetetlen élmények a Tisza-tónál
Titokzatos, végtelen nádasok övezik a Tisza-tó mesébe illő vidékét, mely fantasztikus élményeket tartogat. Ezúttal olyan vízi- és szárazföldi kalandok következnek, amiket vétek lenne kihagyni.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
„Nyíregyháza többet ad!” - hirdeti a város, és valóban: bármilyen célból utazunk is oda, a kellemes időtöltés biztosított. Most 5 olyan nevezetességet mutatunk be, ami kihagyhatatlan, ha ott jártok.
Szigetköz hazánk azon vidékei közé tartozik, ahol számtalan látnivaló, kirándulási- és programlehetőség adott, és eközben még a legszebb vidékek egyike is. Városnézés, vízi- és biciklitúra, fürdőzési lehetőség és még megannyi más lehetőség vár ránk, ha Szigetközbe látogatunk. Ezekből a lehetőségekből szemezgetünk, gyertek tartsatok velünk!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10 különleges látnivaló a Balatonon
Nézzétek meg a tatárjárás előtt épült magánvárat, gyönyörködjetek a panorámában az árbóc alakú kilátóból, zarándokoljatok el a bányászalakások romjaiból épített kápolnához - a magyar tenger partján mindig akad újabb felfedezésre váró látnivaló. A legjobb balatoni kirándulóhelyekből és látványosságokból gyűjtöttünk most össze néhányat.
10+2 legszebb természeti látnivaló Magyarországon - Mars-expedíció, Holdra lépés és rejtőzködő csodák a természetben
Sétáljatok vörös lankákon, másszatok fel a szélfútta fennsíkokra, utazzatok vissza a múltba, mert ezúttal a természetben lapuló, 12 különleges kincs nyomába eredünk. Magyarország legszebb természeti kincsei és látnivalói közül muatunk most párat.
Hamisítatlan kastély hangulat, feltöltődés, garantált pihenés Szilvásváradon - La Contessa**** Kastélyhotel
Egy kellemes masszázs, egy hangulatos séta a romantikus kastélyparkban vagy egy ínycsiklandozó gasztronómiai kalandozás; a testi-lelki feltöltődés garantált! Válasszátok ti is a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel legjobb wellness csomagját!
Lélegzetelállító várak és várromok szerte az országban
A várak a történelem élő lenyomatai, jó pár közülük túlélt viharos évszázadokat, és ma ugyanazon falak között sétálhatunk, ahol a középkorban nemesek és harcosok rótták a folyosókat. Megmutatunk néhány várat illetve várromot Magyarországon, ha a kirándulást egy kis történelemórával kevernétek.
Hol nyaraltok idén? TOP 10 nyári úti cél belföldön szállásajánlóval
Hova utaztok idén nyáron? Felfedeznétek egy újabb helyet az országban, vagy van bevált úti célotok, ahova bármikor szívesen visszatértek? Ha az idei nyaralás még a tervezési fázsban van és tanácstalanok vagytok, hogy hova utazzatok, ez a lista segíteni fog. Elhoztuk ugyanis azt a 10 helyet, amit a legtöbben választottatok nyári úti célul, ráadásul a szálláshelyek közül a 2 legnépszerűbbeket is bemutatjuk városonként.