Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz

Nincs is mágikusabb kiruccanás annál, mint amikor magad mögött hagyhatod a megszokott mókuskereket és olyan helyen töltheted fel az elemeidet, ahol maga a környezet is arra inspirál, hogy a saját nyugalmadra figyelj. Mutatunk 7 olyan barátságos vidéki szálláshelyet, ahol minden adott a pihenéshez.

 

Öreg Halász Étterem és Fogadó****, Tát

Bőven kínál mesés felfedeznivalókat Tát és környéke, amit egyik oldalról a Duna, a másik oldalról a Gerecse dombjai fognak közre. A természet rajongói szállás tekintetében ne is menjenek messzebb, mint az Öreg Halász Fogadó, ami a település határában, 24 egyedi tervezésű vendégszobával várja az utazókat! A nyugodt hangulatú, felújított szálláshely immár a ‘30-as évek óta híres vendégszeretetéről, teszteld hát te is!

Tovább az Öreg Halász Fogadó szállásajánlataihoz>>

Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Öreg Halász Étterem és Fogadó**** (Tát)Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Öreg Halász Étterem és Fogadó**** (Tát)

 

 

Szarvas Panzió***, Erdőbénye

Kalandoznál a tokaji borvidéken, de valami másra vágysz? Akkor a híres borok, pincék és az álomszép hegyvidéki táj szomszédságában található erdőbényei, 24 fős Szarvas Panzió pont rád vár. Itt igazán magadba szívhatod a hegyvidéki levegőt, és olyan programokat is elcsíphetsz, mint a kenutúrák és sétahajókázások a Bodrogon, gyalogtúrák a környező erdei útvonalakon, sőt a Zemplén Kalandpark is mindössze fél óra autózásra van innen. A panorámás panzió kertjében pedig a szabadtéri sütögetést is kipróbálhatod.

Tovább a Szarvas Panzió szállásajánlataihoz>>

Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Szarvas Panzió*** (Erdőbénye)Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Szarvas Panzió*** (Erdőbénye)

 

 

Hasik Hotel****, Döbrönte

A Bakony bámulatos úti cél, ha ismét befelé szeretnél fókuszálni, elbújni a hétköznapok pörgése elől, és csak hallgatni a madarak énekét, amíg bejárod a kanyargós erdei utakat. Kiindulópontnak nehéz is mást javasolni, mint a négycsillagos, 38 szobás Hasik Hotelt, ahol harmóniára lelhetsz a túrák előtt és után. Wellnessrészlegük igazi paradicsom: feszített víztükrű medence, pezsgőfürdő, szaunák és isteni masszázsszolgáltatások is kényeztetnek.

Tovább a Hasik Hotel szállásajánlataihoz>>

Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Hasik Hotel**** (Döbrönte)Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Hasik Hotel**** (Döbrönte)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A vidék 10 izgalmas étterme, amiért érdemes útra kelned!
Lehet a legkisebb bisztró hazánkban vagy épp a legromantikusabb, egy biztos: ezekért az éttermekért érdemes átutazni akár az egész országot. Bemutatunk 10 olyan vidéki vendéglátóhelyet, melynek kialakítása és az elkészített ételek minősége is a tökéletes felé hajlik.

 

 

Imola Udvarház, Eger

Irány Eger történelmi belvárosa! Pihenj az egri vár szomszédságában, a város nyugodt, sétáló övezetében, mennyei panoráma, fenséges ízek és otthonos hangulat kíséretében! A 43 férőhelyes Imola Udvarház mindössze pár percre fekszik a jól ismert termál- és élményfürdőtől, valamint a Török Fürdőtől. Tudtad, hogy ugyanitt merülhetsz el a Bib Gourmand díjas Macok Bisztró kulináris élményeiben is?

Tovább az Imola Udvarház szállásajánlataihoz>>

Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Imola Udvarház (Eger)Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Imola Udvarház (Eger)

 

 

Toszkána Apartmanház, Bogács

Légy szemtanúja a Bükki Nemzeti Park természeti értékeinek, járd körbe Bogács boros pincéit, lógasd a lábadat a horgásztavak nyugodt partjain, majd merülj mély álomba a Toszkána Apartmanház kényelmes szobájában! Ezt a szállást nemcsak a madárcsicsergős környék és az apartman csodás teraszai, hanem a bográcsozási és grillezési lehetőségek is felteszik a térképre.

Tovább a Toszkána Apartmanház szállásajánlataihoz>>

Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Toszkána Apartmanház (Bogács)Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Toszkána Apartmanház (Bogács)

 

 

Levendulás Ház, Balatonfőkajár

Balatonfőkajár (a balatonakarattyai strandoktól mindössze 3-4 kilométerre) romantikus nyaralóval várja a fáradt utazókat. A 6 fős Levendulás Házban mindent megtalálsz, ami a kényelmedet szolgálja, sőt a balatoni friss levegőt a saját teraszodon vagy erkélyeden is élvezheted. Borozgass a karnyújtásnyira fekvő Feind Borházban, reggelizz Ördög Nóráék jól ismert beülős helyén, és pihend ki a kirándulásokat a ház 1000 négyzetméteres, levendulával is ékesített telkén!

Tovább a Levendulás Ház szállásajánlataihoz>>

Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Levendulás Ház (Balatonfőkajár)Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Levendulás Ház (Balatonfőkajár)

 

 

Kőkert Pihenőház, Kőszeg

A nyugalom szigetét kutatod következő vakációd célpontjához? Akkor bizony Kőszeg belvárosának egyik legbékésebb utcájánál nem is kell továbbmenned! A Kőkertben – a gondos alapfelszereltségen túl – masszázsfotelt és relaxszobát is találsz, utóbbit sófallal, egy nem mindennapi pihenőtérrel és infraszaunával tették teljessé. Ha pedig szép időben érkezel, a terasz és a pihenőkert is biztosan magával ragad, olyan részleteivel, mint a napágyak, csobogók, kiülők és a sziklakert. 

Tovább a Kőkert Pihenőház szállásajánlataihoz>>

Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Kőkert Pihenőház (Kőszeg)Varázslatos vidéki szállások, ahol újra befelé figyelhetsz - Kőkert Pihenőház (Kőszeg)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Rejtőzködő vagy szeles hegytetők ormait őrző várakból a természet mélyén megbúvó szurdokvölgyekig számos csodás túrahelyszínt biztosít a panorámákban gazdag, vadregényes Börzsöny. Bakancslistánkon olyan top látnivalók szerepelnek, melyekkel könnyebben megismerheted ezt a zárt, ám varázslatos mesevilágot!
Ha éppen azon töröd a fejed, hogy mit csináljatok a következő hétvégén, akkor ne is gondolkozz tovább, ugyanis 10 olyan ötletet gyűjtöttünk össze, melyekhez még Budapestet sem kell elhagynotok. Kirándulópontok, szoborparkok és a város legismertebb látványosságai várnak, ha ránk hallgatsz!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Szállások az erdők ölelésében – ilyen a tökéletes pihenés
Létezik kellemesebb napindítás, mint ébresztőóra nélkül kelni az erdő hangjaira, miközben tudod: a napod felhőtlen wellnesszel és kiváló programokkal telik majd? Aligha! Szóval ne habozz, nézd meg, melyik szuper szálláshelyre foglalnál szívesen! Élvezd a természet közelségét, ahol talán az erdő lakóival is találkozhatsz!
A 20 legjobb szálláshely a Balaton északi partján
2022.08.15 | 13 perc | Szállások | Utazási tippek
Fantasztikus szálláshelyek várják a Balaton és az északi part szerelmeseit. Míg valaki számára a kilátás vagy a wellness szolgáltatások, addig másnak az aktív kikapcsolódási lehetőségek élveznek prioritást. Összeállításunkban változatos szálláshelyeket hoztunk nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.
Gyógyító fürdőzés − 10 szálloda gyógyvizes medencével
Már megint nem mozdultatok ki hétvégén? Változtassatok ezen! Utazzatok el Magyarország fantasztikus wellness szállodáiba, ahol gyógyvizes medencékben csobbanhattok! Dobjátok fel a mindennapokat egy gyógyító fürdőzéssel, melyhez adunk egy kis segítséget is…
5+1 mesés szállás Bükfürdőn
2024.02.07 | 7 perc | Szállások | Wellness | Utazási tippek
Magyarország második legnagyobb fürdőjének otthona a Bükhöz tartozó Bükfürdő, ahol nem maradhat ki a kirándulásból a Répcementi tanösvény, illetve a Kneipp és Nordic Walking Park bejárása sem. Ha viszont szempont a családbarát program, akkor a Kristály Tornyot, a Napsugár Játszóparkot és a felnőtteknek is ideális Funcity-t célozd meg!