Olíva Étterem & Pizzéria Budapest

4,4Kiszolgálás
3,7Hangulat
3,7Ár / érték
4,3Tisztaság
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Garden Hotel Szolnok - Szállás reggelivel és wellness használattal
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Téli szünet
Prémium Hotel Panoráma Siófok

Olíva Étterem & Pizzéria Budapest vélemények

Kiváló 2016. december 30.a párjával járt itt
Interneten néztem ki ezt az éttermet. Egy kicsit zavart, hogy a képek alapján egy nagyobb alapterületű, hűvös eleganciát sugárzó helynek tűnt, viszont ahogy beléptünk az ajtón, megnyugodtam: kellemes hangulatú helységben találtuk magunkat, ami pont akkora, amekkorának lennie kell.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt márNépszerű író - 22 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2016. október 26.barátokkal járt itt
Egy barátommal ettünk háromfogásos vacsorát ezen a helyen: kockás terítős, gerendáktól hangulatos, bár kissé talán zsúfolt asztalokkal berendezett teremben. A kiszolgálás igen figyelmes volt, a pincér nem tolakodó, szívélyes ajánlata valóban jó választás volt. Étteremben nem várok sokat a desszertektől, ezen a téren kellemes csalódás ért, a vacsora fénypontját adták. Ár-érték arányban, pláne a Bazilika közelsége miatt jónak mondanám.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3036 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37084 feltöltött kép
Jó 2015. december 29.egyedül járt itt
Az Olíva étterem a kedves emlékeim közé tartozik, évekkel ezelőtt többször is jártam ott, kisebb-nagyobb társasággal, még „törzsasztal-találkozót” is szerveztünk itt (míg a fővárosban éltem, volt egy törzsasztalunk a Simon pincében, mely 5 év után az András pincébe költözött, majd ennek megszűnése utnm hol itt, hol ott találkoztunk).
Olíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étel/italOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - BelsőOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - BelsőOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - EgyébOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Külső képOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étel/italOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étel/italOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étel/italOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étel/ital
Még több kép (6 db) >>
120169
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4277 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 120169 feltöltött kép
Jó 2014. november 21., kollégákkal járt itt
Szintén a munkahelyünk közelében található étterem, ahová több kollégám is rendszeresen jár, tőlük tudtam, hogy van hétköznap ebédmenü (11-15 óra között), mert ez kívülről nem igazán látszik az éttermen - nem reklámozzák - és a honlapjuk sem informatív ez ügyben. Ennek ellenére a környéken dolgozók már képben vannak, mert délidőben szinte minden asztal foglalt.
Olíva Étterem & Pizzéria Budapest - EgyébOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Külső képOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Külső képOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - MosdóOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - MosdóOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étel/italOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étlap/itallapOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - BelsőOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - BelsőOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étel/italOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étel/italOlíva Étterem & Pizzéria Budapest - Étlap/itallap
Még több kép (9 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőNépszerű író - 24 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Jó 2014. április 10.a párjával járt itt
Az olaszos konyha kedvelőinek kötelező kipróbálni! Elsősorban tészta ételekre speciaálizálódnak, azon belül is a könnyebb, zöldségekkel dúsított vonalon van a hangsúly. Mind levesek, mind főételek, mind desszertek tekintetében kiváló ételeket kapunk.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 35 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelőNépszerű író - 121 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 165 feltöltött kép
Átlagos 2013. április 4.barátokkal járt itt
Barátokkal tértünk be ide mozi után. Csak a galérián kaptunk helyet, ami kicsit levegőtlen volt. Kedves fiatal felszolgáló volt, aki a néha nem egyszerű csapatot is nagyon jól kezelte. Ahhoz képest, hogy mediterrán jellegű az étterem, elég közepes volt minden étel, a legjobban a sok fokhagymás tejföllel bolondított 'rósejbni' ízlett, amit a főételre való várakozás közben rendeltünk
Ezüst fokozatú értékelőFelfedező - 10 helyen első értékelő1 évnyi aktív tagság
Átlagos 2013. március 26.barátokkal járt itt
A szokásos két ünnep közötti baráti összejövetelünket tartottuk itt. Hangulatos étterem, szép berendezéssel, mediterrán hangulattal.
Az ételek finomak voltak,de én személy szerint többet vártam volna. A köret nem volt az igazi, az adagok közepesek, az ételek tálalása lehetne fantáziadúsabb is, a desszert viszont nagyon finom volt (mi egyszerű császármorzsát kértünk házi baracklekvárral, stílusos kis bödönben szolgálták fel).