niihka étterem értékelései

Értékelései
6
17
28
22
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg niihka értékeléseit!

Olvasd el niihka étterem értékeléseit!

niihka értékelései

Jókor kell érkezni -

Szent Orbán Kisvendéglő Velence

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 13.
Ahogy már több felhasználó is írta, Velence panorámás részén helyezkedik el az étterem = a lépcsősor megmászását be kell kalkulálni, de a teraszról (mi főszezonban, szép időben ebédeltünk ott) a kertre és a tóra nyíló kilátás remek. Az ételek kapcsán lehet kis- és nagyadagot kérni :) a leves inkább csak kóstoló kisadag esetén.
Megosztom
Munkaebéd gasztroélményként -

Eiffel Bistro & Bar Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 24.
A déli menü kedvéért (2 fogás 1. 290Ft - ár-érték arányban kiváló) tértünk be már többször már az Eiffelbe - 4-5-féle leves,7-8-féle főétel, mindig van valami különlegesség, a hagyományos ételek (pl. főzelékfélék) mellett, így mindenki találhat kedvére valót. Érdemes a napi desszertet is kipróbálni (+350 Ft), többször az volt az étkezés csúcspontja az egyébként is finom ételek mellett.
Megosztom
2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 29.
A hely hangulatára és a remek kacsamellre emlékezve tértünk vissza az étterembe. Télen nagyon hangulatos volt a kandalló mellett ülve vacsorázni, a pincérek közül az egyik rendkívül udvarias, készséges volt, a másik, fiatalabb felszolgáló felszínes.
Megosztom
Kivló menüsor -

Buda Gourmet Budapest

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 31.
Érdekes a hely kialakítása - az utcafrontról lépcsőzetesen vannak elhelyezve az asztalok a pultig: mindez egy bevásárlóközpontban, de annak a mélygarázsában legalább könnyebb parkolni, mint a Kolosy tér környékén. Viszont a mellékhelyiséghez is ki kell menni a bevásárlóközpont területére. . . Nyár lévén különleges limonádékat kóstoltunk, majd bőséges háromfogásos menüsort ettünk végig.
Megosztom
Speciális menüsor -

Manna Lounge & Étterem Budapest

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 3.
3 fogásos nyárköszöntő menüt kipróbálni érkeztünk az étterembe, mellyel kapcsolatban az Étteremhéten elért 1. helyezésével kapcsolatban magas elvárásaim voltak. Tényleg az alagút tetején van az étterem (ha tömegközlekedéssel érkezünk az Alagút utca felől, akkor egy nagyobbacska lépcsősor tetején), ami egyrészt exkluzív, másrészt viszont akad a városban hangulatosabb kerthelyiség/tetőterasz is, mint az Alagút forgalmára, budai háztetőkre néző kilátású.
Megosztom
Szerb lakoma -

Vogue Hajó Budapest

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 28.
Egy ideje már szemezgettünk a hellyel, végül csak rászántuk magunkat, s egy kuponos ajánlattal mentünk végül (nem sokkal volt kedvezőbbbb mint az éttermi ár). Ezt azért írom, mert a felszolgálás ettől függetlenül kifogástalan volt - remek bort ajánlott a pincért az étel mellé. Belülről szép a hajó, a mellékhelyiségek is, s a helyzet, hogy a Duna hullámain ringatódzik az ember, emeli az étkezés fényét.
Megosztom
Inkább étterem mint ételbár -

Ózon Ételbár és Pizzéria Pásztó

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 15.
Többször jártunk már a helyen, de még mindig nem tudom eldönteni, milyen kategóriába sorolnám. . . Az ételek mindig finomak (főleg a levesek! ) és kifejezetten nagy adagok. A kínálatban a klasszikusok mellett fantáziadús fogások is megtalálhatóak: az előbbiekkel nem foghatunk mellé, a tócsnis ételek pl. a legjobb ak közt. A köreteket külön kell kérni.
Megosztom
Egy kellemes vacsoraélmény -

Olíva Étterem & Pizzéria Budapest

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 26.
Egy barátommal ettünk háromfogásos vacsorát ezen a helyen: kockás terítős, gerendáktól hangulatos, bár kissé talán zsúfolt asztalokkal berendezett teremben. A kiszolgálás igen figyelmes volt, a pincér nem tolakodó, szívélyes ajánlata valóban jó választás volt. Étteremben nem várok sokat a desszertektől, ezen a téren kellemes csalódás ért, a vacsora fénypontját adták.
Megosztom
Szép és finom -

La Mimosa Budapest

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 27.
A Szent István Park közelében egy árnyas utcában levő cukrászda, apró, de helyben fogyasztást (gyermekeink számára vidám, színes, apró méretű székeket, kutyánk számára vizet) is kínáló helyiséggel. A fagyik simán versenyben a közeli Fragolával, mind minőség, mind különlegesség tekintetében. A sütemények nagyon szépek, árban a felső kategóriában.
Megosztom
Hamburgert - indokolatlanul drágán... -

Burger Market Budapest

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Street food-jellegű étterem, így a kiszolgálás, hangulat iránti elvárásaink nem voltak túl nagyok. A fatálca, amin a hamburger érkezett, még tetszett is. A hamburgerben a hús tényleg jó, de a briós jellegű zsemle túlsütött (nemcsak a mienk, már a várakozás alatt feltűnt). A hús mellé lehet válogatni, extra feltéteket - indokolatlanul drágán.
Megosztom
3 oldalon / 28 találat


TérképX