Párommal szálltunk meg az apartmanházakban. Két napon töltöttünk el. A szállásról csak jókat írhatok. Nagy,kényelmes és nagyon jól berendezett szobát kaptunk. Kellemes érzés volt "hazaérkezni". Külön érdekesség,hogy a termálvíz a szobába is be van vezetve ezért a nap bármely pillanatában megmártózhatunk a fürdőkád segítségével.
Viszont az vicces,hogy más vezetékes víz nincs is. Ez különösen a fogmosásnál vagy a főzésnél okoz problémákat. A szállás a termálfürdővel szembe van ezért akár köntösben is átsétálhat az ember. Az ott tartózkodást egy kicsit árnyalja az a tény,hogy a településen semmi nincs,így esténként szerencsés,hogy a televízión nagyon sok adó elérhető. Mindenkinek szívből ajánlom.
Az apartman, amelyben megszálltunk tágas, tiszta és praktikusan berendezett. Törölközőt 1-et adnak fejenként, fürdőköntös bekészítés nincs a szolgáltatásban. Igen előnyös, hogy kb. 50 m-re van a városi -igen szép- fürdő, ahová a vendégéjszakákkal azonos számban biztosít belépőt a szállás-szolgáltató.
A kislétszámú személyzet udvarias, igen barátságos. Kedves gesztus és plusz szolgáltatás a helyi bor bekészítése, csak az a furcsa, hogy külön kellett kérni! ? A reggelit(és külön rendelésre) a félpanziót a fürdő területén lévő gyorsétteremben biztosítják megfelelő választékkal, elfogadható minőségben. A szállás árába foglalt parkoló a ház udvarán van, éjszakára zárt kapuval.
Nagyon kedves fogadtatás, semmi macera, minden egyszerű és udvarias személyzet. Finom bor és pogi várja a vendéget. Kényelmes az apartmann. A fürdő közel, jó a karszalagos megoldás is. Mindenkinek ajánlom, az ár is megfelelő, nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel. A fürdő nagyon közel van, nagyon jó a Napsugár étterem önkiszölgáló megoldása is.
Bőséges reggeli, ugyanitt aránylag olcsó ebédet is lehet kapni. Szép kártyát és utalványt is elfogadnak. A fürdő kényelmes, sok minden van még ilyenkor is nagyon élvezhető. A kinnti lehetőségek is remekek, még úszni is lehet. Jó volt!
Nagyon tágas kényelmes és tiszta kis garzonlakásban van az elhelyezés. Nyugdíjasként életvitelszerüen is alkalmas lenne számunkra. Udvarias személyzet, nagyon finom Cserke vitéz bor köszöntőként. Még úgy érezzük, hogy vissza fogunk térni ide. A gyerekektől kaptuk ajándékba. Köszönjük szépen.
Jó napot kívánok. Cserkeszőlőn ebben az apartmanban nem először voltunk,és úgy érezzük,még visszatérünk. Az éven, július 13-tól 18-ig szálltunk itt meg. Középkorú házaspár vagyunk. Nagyon kényelmes az apartman, tiszta, a dolgozók segítőkészek.
Az árban a fürdőbelépő is benne van, ami nagyon kényelmes, nem kellett sorban állni a pénztárnál, kaptunk karszalagot, amivel mehettünk be a strandra, ami szintén szuper, úgy a szállót,mint a fürdőt,mindenkinek ajánlani tudom. Visszatérünk. Köszönjük a dolgozók segítőkészségét, kedvességét.
Nagyon jól éreztem magam. A dolgozók kedvesek, és szolgálatkészek. Az apartman tisztaságára rendkívül odafigyelnek. Nagyon jól éreztem magam. Az ingyenes fürdőbelépő is hozzájárul ahhoz, hogy legközelebb hosszabb ideig maradok. A élelmiszer vásárlása közel van, választék nagy, és mindenki nagyon kedves. 5/4éjszaka
A belső szobában kicsit kevés a levegő, de ezzel együtt szerintem ez a hely így jó ahogy van. Mindenhez nagyon közel a központban helyezkedik el, ám így is viszonylag csendes. Jól lehet itt pihenni. Ha valaki strandolni, megismerni az alföld ezen részét vagy ha csak egyszerűen pihenni szeretne, úgy gondolom, hogy ideális helyszín lehet bárki számára.
Az apartman belső elosztása és felszereltsége tökéletes. Sajnos porcica akadt gazdagon, a teafőző belül penészes volt, a fürdőben nem világított a mosdó fölötti lámpa, illetve 1 db WC papír tekercs volt csak. Ezzel együtt elégedettek voltunk a párommal!
5465Cserkeszőlő, Fürdő utca 30.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)