Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén - Vendégvélemények összefoglalója
A Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén a Mátra és a Bükk ölelésében, Demjén völgyében elhelyezkedő, gyönyörű kilátást nyújtó szálloda. A belső terek a természetes anyagokat és a modern formákat ötvözik, a hallban lévő látványos elemek pedig egyedi atmoszférát teremtenek. A szobák tágasak és egyedi dizájnúak, a rusztikus és a modern részletek találkozása nyugodt, kellemes légkört teremt.
A szálloda közvetlen közelében megtalálható a Demjéni Thermálfürdő és a Barlangfürdő, így a gyógy- és fürdőzési lehetőségek széles skálája érhető el. A wellness részlegen több szauna, gőzkabin, merülőmedence és aromakabin áll rendelkezésre, a látványos enteriőr pedig hozzájárul a nyugodt pihenéshez. A barlangfürdő különleges élmény: zegzugos folyosók, változatos medencék és a barlangos atmoszférát idéző környezet teszi felejthetetlenné a látogatást. Az étterem intim hangulatú, az asztalokat függönyök választják el egymástól, miközben a kínálat ízletes és változatos. A reggeli és vacsora gazdag kínálata mellett a környék gasztronómiája is visszatérő eleme az élménynek. A parkolás ingyenes, a környék pedig nyugodt, ideális a természetjáráshoz és a környék látnivalóinak felfedezéséhez. A modern berendezés, a gondos tisztaság és a szolgáltatások minősége magasan a szálláshelyek közé sorolja, így a tartózkodás kiegyensúlyozott és kényelmes. Összességében a Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén különleges hely a nyugodt feltöltődéshez, amely a barlangfürdő közelségétől és a gondosan megtervezett környezettől teszi emlékezetessé a látogatást.
A hotel berendezése,kialakítása nagyon tetszett,modern de mégsem az az "üveg,beton". A szoba berendezése nagyon tetszett/rustic lakosztály/ízléses,szép drapériák,párnák,minőségi anyagok beépítve,remek ötlet az infraszauna és a pezsgő fürdő ahonnan szép a kilátás a környező vidékre.
Az igaz,hogy egy kicsit úgy éreztem,hogy a "dizánjt"feláldozták a praktikum oltárán de ezek csak apróságok/pl. a fürdőszoba mosdója ami a mai trendi tálkaszerű valami és a fa mosdópult ami ugyan jól néz ki de egyátalán nem praktikus és a tartósságáról sem vagyok meggyőződve,nem volt törölköző szárító sem a fürdőbe meg sehol a szobába,így a nedves törölközők és fürdőruhák gondot okoztak,az előszoba szekrényből egy pár fiókot hiányoltam,mert nem igazán kedvelem ha bizonyos ruhadarabok "szabadon"a polcos részen tárolódnak! /ezeken azt hiszem könnyen lehetne segíteni! A személyzet udvarias,előzékeny és külön köszönet az ügyes kezű masszőr fiatalembernek. Az étel választék megfelelő és finom,az ital itt inkább a bort említeném az hagyott némi kivánni valót,igaz csak az első napon ,viszont a bárba remek koktélt kevertek. Jó dolog,hogy a szálló vendégek átjárhatnak a fürdőbe,igazán ötletes az éjszakai fürdőzés. Összességében egy remek hétvégét töltöttünk el nagyon élveztük a hangulatát az egész szállónak és már tervbe van egy újabb látogatás,de télen,mert akkor is szép lehet a környezet és a fürdő is! Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki a nyugodt pihenést,sétákat és persze a jó fürdőt kedveli,valamint szeret finom jó ételeket fogyasztani!
A szálloda gyönyörű, ízlésesen berendezett. Nagyon tetszett. A fürdőszoba csodálatos! Minden biztosította a kényelmünket. A konyha kiváló, az étterem nagyon hangulatos. A személyzet kedves, ha kértünk valamit rögtön teljesítették. Mi remekül éreztük magunkat és reméljük, hogy lesz még alkalmunk pár napot itt eltölteni. Köszönünk mindent!
A hotel nagyon hangulatos,tiszta és ízlésesen van berendezve. A szobában hangulat világítás,a teraszról gyönyörű kilátás az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak a kiszolgálással nagyon megvoltunk elégedve a wellness részleg csodálatos, az egészben az volt a legjobb hogy a termál fürdő pár percnyi séta a szállodától ahol szintén kellemes pihenhettünk és felüdülhettünk.
A nyitás után nem sokkal, 2013. januárjában töltöttünk a férjemmel 2 napot a Cascade-ban. Mindennel meg voltunk elégedve, az ellátás egyenesen fantasztikus volt. Még nem jártam soha ennyire új szállodában és ez egy pluszt adott. A demjéni éjszakai fürdőzés is egy kiváló lehetőség az "éjszaki bagoly" típusú vendégeknek. A terveim szerint a következő januárban is a vendégeik leszünk!
2 ejt toltottunk itt a ferjemmel es a felnott lanyunkal,szerintunk nagyszeru ez a szalloda. A belso marmint a szobak es az etterem a recepcio es a hall nagyon szepnek sikerult. A szemelyzet kedves, az etelek izletesek. A medece kicsi, de kontosben at lehet setalni a demjeni gyogyfurdobe, ahol hajnalig lehet gyonyorkodni a csillagokban kozben nyakig meleg gyogyvizben lazulni. Ha hibat keresnek, akkor a kemeny matracok. . . . Kornelia,Peter, Vanda.
Csodálatos környezet, csodás hangulatú szálloda. Kedves, segítőkész személyzet. A tulajdonos bűbájos ember. Csak köszönni tudok minden jót a kényelmes szállást, a kiszolgálást, a finom ételeket, a strandot, a masszázst egyszóval gratulálok ehhez a csodához. A strand, bár még fejlesztés alatt áll de igazán élvezetes, kulturált. Szeretnénk még visszatérni.
Néhány kellemes napot töltöttünk el ott. Kifogástalan ellátásban volt részünk. Az ételek osztályon felüliek voltak. A személyzet nagyon kedves és figyelmes lesték minden kívánságunkat. Csak jókat mondhatok,Szívesen visszamennék oda . Mindenkinek ajánlom jó szívvel. A belső világ meghökkentő furcsa desing de nagyon tetszett. A medence lehetne egy kicsit nagyobb.
Mind a szálloda, mind a mellette található fürdő tökéletes hely a pihenéshez és feltöltődéshez. A szobák gyönyörűek, ízlésesen kialakítottak. Az étteremben az ételek különlegesek és nagyon finomak. Mi nagyon jól éreztük magunkat és biztosan visszatérünk még a későbbiekben is.
Amikor ott jártunk, még folyamatban volt a parkosítás, ezért kicsit kopár volt a környezet. A szálloda belülről egyedi desgin alapján van berendezve. Nagyon érdekes a hallban lévő szökőkút, a víz a legfelső emeletről hull alá. Natural szobát kaptunk, ami nagyon tágas és barátságos. Egy gond volt vele: nagyon kemény az ágy.
A wellness részleg pici, de igyekeznek ott is minden igényt kielégíteni, gyermekmedence/pancsoló viszont nincs. Mivel hétköznap voltunk egy szűkített menüből lehetett választani vacsorát, a reggelinél pedig frissen készítették a meleg ételeket. Picit érezhető, hogy még nincs minden folyamat bejáratva, de összességében elégedett vagyok mindennel. Leginkább pároknak ajánlom.
Kb. két hónappal korábban nyitotta meg kapuit ez a különleges szálloda, így a parkosítást még nem sikerült megoldani. Nagyon különleges belső berendezésű a szálloda: az éttermi asztalok áttetsző függönyökkel vannak egymástól elszeparálva, a szobában egy natúr farönkből van kialakítva az asztal és az éjjeli szekrény.
A szálloda wellness részlege kicsi, de minden szolgáltatással felszerelt, amit egy ilyen résztől elvárhat az ember. A gyógyfürdő kb. 150 m-re van a szállodától, így a februári hóesésben meg sem próbáltunk átjutni a szabadban fürdőköpenyben és papucsban.