Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén - Vendégvélemények összefoglalója
A Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén a Mátra és a Bükk ölelésében, Demjén völgyében elhelyezkedő, gyönyörű kilátást nyújtó szálloda. A belső terek a természetes anyagokat és a modern formákat ötvözik, a hallban lévő látványos elemek pedig egyedi atmoszférát teremtenek. A szobák tágasak és egyedi dizájnúak, a rusztikus és a modern részletek találkozása nyugodt, kellemes légkört teremt.
A szálloda közvetlen közelében megtalálható a Demjéni Thermálfürdő és a Barlangfürdő, így a gyógy- és fürdőzési lehetőségek széles skálája érhető el. A wellness részlegen több szauna, gőzkabin, merülőmedence és aromakabin áll rendelkezésre, a látványos enteriőr pedig hozzájárul a nyugodt pihenéshez. A barlangfürdő különleges élmény: zegzugos folyosók, változatos medencék és a barlangos atmoszférát idéző környezet teszi felejthetetlenné a látogatást. Az étterem intim hangulatú, az asztalokat függönyök választják el egymástól, miközben a kínálat ízletes és változatos. A reggeli és vacsora gazdag kínálata mellett a környék gasztronómiája is visszatérő eleme az élménynek. A parkolás ingyenes, a környék pedig nyugodt, ideális a természetjáráshoz és a környék látnivalóinak felfedezéséhez. A modern berendezés, a gondos tisztaság és a szolgáltatások minősége magasan a szálláshelyek közé sorolja, így a tartózkodás kiegyensúlyozott és kényelmes. Összességében a Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén különleges hely a nyugodt feltöltődéshez, amely a barlangfürdő közelségétől és a gondosan megtervezett környezettől teszi emlékezetessé a látogatást.
Nagyon hangulatos, kiváló ízléssel berendezett, patyolat tiszta Hotel. Valahogy mindenből a természet áradt, nagyon tetszett. A konyhájuk meglepően jó, remek és bőséges ételeket ettünk, az italválaszték is pazar. A Welness részleg bárhol megállná a helyét, bár szerintem telt ház esetén kicsit szűkös lehet.
Tetszett még, hogy a személyzet szinte csak fiatalokból állt. Negatívumnak csak a kevés szórakozási lehetőséget (egy biliárd asztal), és szegényes Fitnesz-Kardio felszerelést tudom felhozni. A hoteltól két perc sétára található, a hotel vendégei számára ingyen látogatható termál fürdő viszont, kicsit lepukkadt benyomást keltett, főleg tisztaság terén. Mindent összevetve, és hozzáadva Eger és a Szépasszonyok Völgyének közelségét, bátran ajánlom mindenkinek!
Nagyon szép környezetben van a szálloda, az étteremből (és a szobák egy részéből) jó a kilátás a környező dombokra. A foglalás után olvastam csak el a korábbi véleményeket, ezért kicsit tartottam attól milyen lesz a szálloda, de kellemesen csalódtam. A recepciós hölgyek kedvesek, udvariasak voltak.
A szobánk kényelmes és tiszta volt, talán egyetlen hibát tudok felhozni, hogy nagyon gyenge volt a szobai világítás. Konkrétan, az előtérben, ahol a polcok voltak, szinte semmit nem lehetett látni, még nappal sem. A belső wellness-szel is meg voltunk elégedve. A gyógyfürdőbe egy rövid sétával, jó időben fürdőköpenyben lehet átmenni. Arra nem készültünk fel eléggé, hogy a szállodai wellness törölközőt nem lehet kivinni a szomszédos fürdőbe (máshol ilyet még nem tapasztaltam), érdemes otthonról vinni saját strandtörölközőt, ha valaki át akar menni a gyógyfürdőbe. Félpanziós ellátásunk volt, az étteremmel (kínálat, választék, felszolgálók munkája) szintén meg voltunk elégedve.
Pár hónapja eltudtunk menni Demjénbe erre a csoda kis helyre. Nagyon szép a hotel. A saját fürdője elég picurka, oda nem is mentünk be, viszont 150 méterre van a fürdő ahova ugyan el kell sétálni de megéri mert nagyon jó a víz. Ami gond lehet esetleg, hogy nincs összekötve a hotel és a fürdő, ez eső,hó esetén nem annyira praktikus.
Az külön tetszett,hogy az étteremben a romantika,privát szféra elérése érdekében az asztalok köré függönyöket tettek, ledes megvilágítással. Az ételek fantasztikusan jók voltak. Nekünk öröm volt az ürümben,hogy tévedésből volt is szobánk meg nem is, ezt áthidalta a szálloda elég gyorsan, pluszt ingyen belépőt kaptunk a barlangfürdőbe, amit érdemes kipróbálni. Biztosan visszatérünk még ide. :)
Szuper volt minden! Feltöltődés testnek -léleknek. Ajánlani tudom mindenkinek. A személyzet kedves és segítőkész. Az ételek finomak, változatos és lehet választani laktózmenteset is. Köszönöm az élményt!
A szálloda nagyon szép, a személyzet kedves. A szoba nagyon hangulatos és kényelmes volt. Az ételek finoman voltak elkészítve. A vacsorát meghitté és intimmé tette, hogy függönyökkel voltak elválasztva egymástól az asztalok. Talán a reggeli lehetett volna egy kicsit változatosabb.
A barlang fürdő szép, de mi inkább a kinti gyógyvizes medencéket részesítettük előnyben. Összességében mi nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk még.
Egy nagyszerű csomagajánlattal töltöttünk itt három napot. A szálloda wellness részét csak megnéztük, valóban nem túl nagy, de mivel időnk jelentős részét a barlangfürdőben illetve a strandon töltöttük, nem is hiányzott. Az étterem egy élmény volt, az elfüggönyözött asztalok nagyon ötletesek, az ételek is finomak voltak.
Alapvetően az egész hotelnek kellemes az atmoszférája, a liftben is szól a zene, a fogadótér a buborékokkal elképesztően jól néz ki. A szoba és az ágy nagyon kényelmes, az apróbb hiányosságok (foltos kávéscsészék, zuhanyzóban hajtól eldugult lefolyó)sem árnyalták be a pozitív véleményünket. A környék csodálatos, a szálloda nagyszerűen illeszkedik bele. Nyugodt szívvel ajánlanám mindenkinek!
Egy kellemes hétvégét töltöttünk ezen a gyönyörű helyen. Amit kínálta azt teljes mértékben meg is kaptuk. Nagyon szép elegáns,modern szép szálloda. Rengeteg vízi programmal és kikapcsolódással várják a vendégeket. Udvarias személyzet,kellemes légkör,remek ételek. Igazán nagyok a szobák és minden igényt kielégítenek. Csak dicsérni tudom és mindenkinek ajánlom. Egy igazi kincs.
Már kètszer pihentünk ebben a csodálatos szállodába. Nagyon színvonalas. Jók a szobák, nagyon finom a reggeli ès vacsora, nagy a választék. A wellness részleg ugyan kicsi, de a gyógyfürdő kompenzálja. Mindenkinek ajánlom aki szereti a szèpet
A szállóda a lehető legjobb helyen helyezkedik el. Tökéletes levegő,csend,nyugalom. Mellette a gyógyvíz jótékony hatása elmondhatatlan. Egyszóval a feleségemmel nagyon jól éreztük magunkat . Amit szerettünk volna azt meg is kaptuk. A jó étel,levegő,víz és pihenés. Reméljük a feleségemmel együtt,ha tehetjük,akkor visszatérhetünk egy újabb pihenésre!