A szoba az árnak megfelelő színvonalú, kissé koszos falakkal. A vacsora nem a szállodában volt, hanem a mellette lévő, magáról mindent elmondó nevű Camping Étteremben. Az első vacsora után másnap mindhárman gyomorrontást kaptunk, úgyhogy felváltva rohangáltunk a medencék és a wc-k között.
Harmadnap a két nappal azelőtti sütemény ráncfelvarrott változaták kaptuk az előző nap reggeliből megmaradt virslik feltuningolásával. Utolsó éjjel kárpótlásul kaptunk egy éjfélig tartó, egész szállodát betöltő Máté Péter karaoke estet.
Feleségemmel érkeztünk egy hosszú hétvégére. A szállásunk ár/érték arány szempontjából összességében nagyon rendben volt. Ami hiányzott: egy jó erős eszpresszó a reggelinél (csak kávé automata áll rendelkezésre), fürdőszobai kézmosó szappantartójának feltöltése, két főre csak egy nagy törölköző állt rendelkezésre (ezt utólag orvosolták a recepción).
Kellemes, szép, kényelmes és tiszta szálloda. Dizájnosak a belső terek. Kedves a személyzet. Kellemes csalódás volt a szállás árához képest. A csendre, nyugalomra vágyók kedvelt helye lehet. Mi nagyon szerettünk itt lenni.
Párommal és unokánkkal töltöttünk 2 éjszakát a szállodában, így 3 ágyas szobát foglaltunk. A szobába belépve tapasztaltuk, hogy 2 személyre van elkészítve, a pótágyként szolgáló fotelágy ki sincs húzva. Szóltam a recepción, elnézést kért a hölgy és adott egy paplant, párnát, ágynemű huzatot.
Felajánlottam, hogy megoldjuk a huzatozást, ennyi belefér. Fura hűvös csapott meg, amikor a szobába léptem, a folyosón melegebb volt. Kiderült, sem a szobai, sem a fürdőszobai radiátor nem meleg. Visszamentem a recepcióra 17 óra 30 perckor, ahol a szolgálatban lévő hölgy mellett ült a főnöke is. Mondtam a szobaszámot, közölték,hogy már az előző vendég is kapott egy villanyradiátort, amit mi is megkaptunk. Kettő órával később - szerencsénkre- egy másik szobából is jelezték, hogy nincs fűtés a fürdőben, ekkor bekopogott a főnök és lelégtelenítette a fürdőszobai radiátort. Mondta, a szobaival az a probléma, hogy előző nap jelezték a hibát. Na ebben a mondatban nem találtam összefüggést. A szálloda nem volt tele, sőt vasárnap éjszaka kongott a kevés vendégtől, mégsem ajánlottak fel másik szobát. Meg sem kérdezték mennyire nyugodtan aludtam a villanyradiátort ki-be kapcsolva egész éjszaka. Sem tusfürdő sem szappan nem volt a tartókban.
Régóta vártunk erre a hétvégére, érkezésünkkor mindent részletesen elmondtak, bemutattak, a vacsora és a reggeli bőséges és ízletes volt. A fürdéshez a szomszédos gyógyfürdőbe sétáltunk át, ilyenkor néhány órára nagyon kellemes. A szállodában billiárd és ping-pong asztal áll rendelkezésre.
Kuponnal érkeztünk, a szoba kényelmes volt, tiszta. A személyzet segítőkész, bár sajnos a masszázsunk elmaradt, mert a hölgy nem dolgozott végül aznap. Viszont első este mivel lekéstük a meleg vacsorát, kaptunk hideg tál bekészítést,figyelmesek voltak. A biliárd, ping-pong jó kikapcsolódás volt estére, bár egy takarítás ráférne a teremre.
Az étterem kínálata elfogadható, de elég egyhangú. A reggeli választéka kevés, 2. reggel már nem volt választék pékáruból csak kalács és vizes zsemle volt. A kávéskanalak koszosak voltak. 1. reggel a rántottámban egy fél tojáshéj köszönt vissza. . . a személyzet nem túl kedves, mintha a vendég a terhükre lenne folyamatosan. Egy mosoly nem volt az arcukon. Mindent összevetve jól éreztük magunkat, jókat sétáltunk, de az étteremre ráférne a fejlődés.
A szállodai szoba, a személyzet, a tisztaság, az elhelyezkedés, a környezet stb 5 !!! De bizony a Camping étterem ételválasztéka bizony csak 2! ( tisztaság, a terítés, a pincérek udvariassága 5, de a szerény ételválaszték leront sok pontot)(további értékelést már nem írok bármennyire is rövidnek ítéli az automata.....)
Kuponos vásárlásunk volt, a személyzet nagyon figyelmes volt, telefonon is jelzett a késésünkről a vacsoráról. A wellness csak a szomszédos fürdőn lehetséges, igaz a szállodában billiárd és ping-pong asztal is rendelkezésre áll. Esetleg kerékpár kölcsönzés még jó lenne, ha a szolgáltatások közt lenne.
Modern felszereltségű, tiszta szoba, wifi is megfelelő, max a szomszédok zöreje, beszédje azért áthallatszik, de összességében egy pihenős 7végére teljesen megfelel.
7200Dombóvár, Tó u. 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 6 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 6 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem