A Dunakanyar kapuja"-ként is emlegetik a Pest megyében található Dunakeszit. A főváros felől érkezők a Szent Mihály-templom kéttornyú épületét pillantják meg először. A Duna-partra leérve kellemes perceket tölthetünk a sétányon, ahol hangulatos éttermek, cukrászdák is várják a folyó szépségében gyönyörködőket.
A Horányi rév közelében található a város római kori emléke, a limes erődrendszerének egyik maradványa. A terület feltárása és bemutathatóvá tétele most van folyamatban. Ugyancsak a Duna-partról indul az a kerékpárút, amellyel akár Szobig is eljuthatnak a városba érkező turisták.
Ilyen finom puha és kívül ropogós kacsacombot nagyon régen nem ettem. Minden tökéletes volt, a velő el töltött rántott borda is valami zseniális volt. Csak ajánlani tudom.
Ma voltunk itt először,de biztosan nem utoljára! Nagyon rendben volt minden!Mind az ételeket,mind a kiszolgálást tekintve jól éreztük magunkat.Finom és bőséges ebédet kaptunk,kedves és figyelmes kiszolgálás mellett.
Hangulatos terasz, vagy kellemes belső térben lehet helyet foglalni. Az ételekre főidőben néha 20-25 percet kell várni, mert elvitelre is sülnek a pizzák, de egyébként max 10 perc. Igazi nápolyi pizzák készülnek látványkonyhán, minőségi alapanyagokból, 450 fokos kemencében pár perc sütés után. A...