Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, a wellness részleg pedig kiváló! Ami nem tetszett, hogy a törölköző szárítót nem lehetett külön bekapcsolni, mert nem volt fűtési szezon - így a törölközőink és a fürdőköpenyek vizesek maradtak. Az ételek változatosak és bőségesek, a személyzet nagyon udvarias és segítőkész.
Sajnos csak 2 éjszakát töltöttünk a szálláson, de nagyon jól éreztük magunkat. A wellness kíváló, különösen tetszett a só szauna, ilyennel még nem találkoztam. Mindenütt tisztaság, a szobánk tágas, széles ágyakkal és a fürdőszoba is klassz volt. Az étterem egy kicsit kicsinek bizonyult, telt háznál, de az előtérben várakozva az akvárium előtt gyorsan eltelt az a pár perc. Egyedül egy kinti medence hiányzott.
Megerkezesunk utan megkaptuk a várva várt szoba kulcsokat. Kicsit kavarogtunk a lifteknel,de ha az ember másodjára megy,utana könnyen meg lehet mar találni. Szóval a szoba--kicsi, büdös, foltos fal, a matrac kifekudve, kilátás semmi, levegő semmi, meg a ciponket sem vettem volna le.
Egyből mentünk jelezni a vezetőnek a problémát es kaptunk egy másik szobát, azzal minden rendben volt. Ami tetszett:gyönyörű helyen van, szep kilátás. Hianyoltuk a kint medencét, nincs úszómedence. Étkezés: egyszerű, nem túl nagy választék de finom.
Nem mindenki autóval érkezik. A buszmegállótól legalább egy lépcsősort építhettek volna a hotel bejáratáig az évek során! Hatalmasat kellett kerülnünk,mire eljutottunk a bejáratig! Ez csomagokkal,kisgyermekkel eléggé macerás volt! Elképzelem esős,sáros időben a földúton az eldugott ösvényen mekkora élmény lehet a hotelt megközelíteni! Ezen mindenképpen változtatni kellene!
Szép hétvégét tölthettünk el a párommal ebben a hotelben, elégedettek voltunk a wellness részlegével, valamint a személyzet kedvességével is. A szobánk tetőtéri volt, így arra sok jót nem tudok mondani az állandó meleg miatt (bár van klíma, de meleget fújt amikor beállítottuk, így maradt a tetőtéri ablak, de azt este nem hagytuk nyitva ezért voltunk kénytelenek melegben aludni).
Szerencsére még csak április volt, el se akarom képzelni a nyári hőmérsékletet a szóban lévő szobában. A hotel a la carte ételei közül a bellevue tálat volt szerencsénk megízlelni, és kellemes élményként tudtuk elkönyvelni, nagyon finom ételeket tettek rá. Összességében mivel nem az alvás miatt mentünk oda, nagyon jól éreztük magunkat a wellness részleg adottságai révén, így mindenkinek csak ajánlani tudom egy hosszú hétvégés pihenésre.
Visszatérő vendégek voltunk, jól éreztük magunkat, de az örömhöz egy kis üröm is került. A szoba kicsit kényelmetlen ággyal rendelkezik, a köntösök kicsik és nagyon elhasználtak egy 4 csillagos szállodához képest. A wellness részen több napig pontosabban csüt-szombatig nem működött a pihenő medence, amit nagyon sokan szerettünk volna élvezni.
Nem mindegyik, de volt olyan recepciós a wellness részen, aki nem figyelt a renitens vendégekre, akik nem rendeltetés szerűen használták a medencéket és az egyéb wellness részeket(szaunák). Vendégként ha figyelmeztettem az ilyen vendéget, természetes, hogy nem tetszését fejezte ki, de ez nem is a vendég feladata, hanem a recepciós dolgozóé. A konyha kiváló, nagyon finomak voltak az ételek, udvariasak a kiszolgálók. Biztos visszatérünk még.
Mindennel megvoltunk elégedve. Remek hely. Visszatérő vendégek leszünk az az érzésem. Tanácsolni fogom másoknak is. Wellness kitűnő. Kellemes belső környezet élményt nyújt, környék szép, Duna közelsége is sokat számít. Személyzet udvarias, kedves. Egyértelműen nagyon kellemes 2 éjszakát töltöttünk el. Üdvözlettel kovács István
Legkevésbé a szoba tisztaságával voltunk megelégedve (hangyák a szobában, a fürdőszoba csak felületesen volt kitakarítva, a szobabútorok fiókjaiban az előző vendég nylonzacskói voltak). Az egész szálloda területén (és a szobában is) a mosdókban nem volt feltöltve a folyékony kézmosó tartálya.
Ami egyedüli pozitívum volt, az az ételek minősége és mennyisége, habár desszertekből lehetett volna egy kicsit nagyobb a választék. Összességében egy teljesen átlagos szálloda, bár szerintünk nem érdemli meg a csillagjai számát! Ezer százalék, hogy nem jövünk ide vissza még egyszer!
Egyszer már megtettem, sem visszajelzés, sem változás nem volt. De lássuk: 1. A wellness és az étkezés KIVÁLÓ! A reggeli átlagos, de a vacsora fantasztikus! 2. A közös használatú helységek hangulatosak, rendben vannak, már a bár is működik rendesen. A wellness nagyon szép, élvezetes. 3. A szoba (112) kifejezetten romos.
A függöny penészfoltos. A szőnyeg elkopott és kifejezetten piszkos. A három nap alatt porszívózás nem volt, pedig ráfért volna. A tapéta nagy darabon leszakadva. A zuhanyzófülke ajtaja leszakadva, lifeg. A WC/fürdő ajtaja nem zárható be, ami kissé kellemetlen. . . . 4. A hibákat a recepciónak a második napon jeleztük, a karbantartás is tudott róla. A negyedik nap reggeléig sem ért oda. A négy nap alatt egyetlen vezetőt sem láttunk, a személyzet láthatatlan volt, a pincéreket kivéve. A négy csillag a szobák esetében maximum 2. Csak az menjen, akit a szoba elfogadhatatlan minősége nem zavar, cserébe kiváló konyháért és wellness szolgáltatásért.
Harom nap ket ejjszakat toltottunk a ferjemmel. Nagy varakozassal indultunk, mert kozeli ismeros ajalta. megerkezesunkor nagyon szep belso berendezes vart. A szobank nagyon kicsi volt ami meglepett. A vellnesz homerseglete huvos volt. A medencek vize is nem a megfelelo volt sokaig nem elveztuk. Egyedul a csakuci vize volt jo ott meg tomeg volt mindenki ott melegedett.
Este a vacsora attlagos volt nem volt sok valasztek. Az etterem berendezese nagyon szinvonalas. Ejjel arra ebredtem hogy a ferjem duhong valami zugas zavarta amit en is eszleltem, Olyan volt mintha gephaz mellet fekudnenk. Ezt az eszlelest meg ejjel jelezte a recepcion. A NAGY VARAKOZAS IGY ERT VEGET