Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Az elhelyezkedes gyonyoru, a hotel nagyobb es szebb mint kivulrol varna a latogato. Csodas festmenyek, lampak diszitik a kozossegi tereket. A masszazs kivalo volt, ahogyan a svedasztal kinalata is. Nem puccos hanem egyszeru, hetkoznapi etelek remekul elkeszitve. A wellness szuper, a kave es koktelok finomak, gusztusosak.
A szobak "nagysaga" inkabb cellaszeruve teszi a helyiseget mintsem kenyelmes szallasa, arrol nem is beszelve hogy gyakorlatilag annyira behallatszodik minden zaj, hogy a szoba fala csak diszlet volt. Igy a pihenes nem igazan volt zavartalan. A barban ami este 10ig van nyitva 9:45kor nem kaptunk uditot, arra hivatkozva hogy mar elpakoltak. Az etterem szemelyzete kedves szolgalatkesz, gond volt a vajjal amit rogton bevettek es csereltek. Tisztasag van, bar 3 nap alatt nem kaptunk uj torulkozot. Kulon pont hogy a kozossegi mosdoban hasznalt papirtorlo 100%ban ujrahasznositott anyagbol keszult. Jol ereztuk mahunkat, de ez nagyobb reszt rajtunk mulott es nem a szallodan. 4 helyett eros 3* a hotel szinvonala.
Szép a kilátás a Dunára, de kimozdulni csak autóval lehet, gyalog nincs út/ösvény, amin sétálni lehetne. A szoba túl volt fűtve és nem lehetett állítani a hőfokon, központilag volt olyan meleg, amilyen. Zuhanykabin penészes és a folyékony szappanadagoló üres. Mosdó csaptelep érdekes koncepció, de nem túl praktikus fejreállítva beszerelni.
Minibárt nem tudni, miért járatják üresen, de legalább éjszaka zajos is - amíg ki nem húzod a konnektorból. WiFi jelszó, amit a recepción adtak, helytelen volt, maradt a mobilnet.
Nem először jártunk itt, de most egy időre utoljára. 4 csillagos szálloda révén elvárható lenne, hogy a zuhanytálca ne legyen megragasztva, mert semmit nem ér. A ragasztás mellett a törés megmarad és a tálca alatt lévő szennyeződés mind kimosódik. Nem egy higiénikus látvány és a törésnél keletkezett rés a lábat könnyen elvágja.
A wc ülőke rögzítése sem volt stabil, a szobában a fal állapota is hagyott kivetni valót. A vacsoránál a választék nem is hasonlított a megszokott színvonalhoz! Nagy csalódás volt!
Gyönyörű helyen van a szálloda, nagyon csendes. Igazi pihenő hely, aki kicsit el akar vonulni a város zaja elől. Ami nem tetszett az a személyzet hozzáállása a vendégekhez. Az itt dolgozóknak biztos nehezükre esik köszönni a vendégeknek, vagy csak mi hallottuk túl halkan.
Az éttermi személyzetről annyit, hogy 10 órakkor van vége a reggelinek, mi 10 óra 2 perckor akartunk egy kávét kérni, mire azt a választ kaptuk, hogy a kávégép lezárt. Majd ezek után, az étlapot a drága idős hölgy majdnem kitépte a kezemből! Vicc! A vacsora szörnyű, a szakácsnak meg kellene kóstolni az ételt amit főz. Az, hogy péntek este nem tudunk egy jót vacsorázni, mivel az ételeknek nincs jó íze és a választék gyér, ez felháborító! Jó tanács a kedves főnökségnek, hogy ilyen alkalmazottak miatt, nem fogják a szállodát ajánlani mások részére. Kis jómodor, illemóra ráférne a “kedves” személyzet számára. Ui: Nem kritikus vagyok és életemben nem írtam még véleményt, pedíg legalább 40 szállodában jártam már az otszágban, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni. Üdvözlettel: Tomi
30. házassági évfordulónkat ünnepeltük a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, még néhány kellemetlen apróság sem rontotta el a kedvünket. A szálloda fekvése csodálatos, a wellness élmények, szaunák is kiválóak. Ugyanakkor az élménymedencék vize igen hideg volt. A gyerekkel érkezők csalódottan vették tudomásul, hogy a kicsik fáznak.
Nehezen találtuk meg a fürdőrész bejáratát, nem volt kíirva semmi a liftnél, sokáig bolyongtunk a folyosón. Ugyanakkor a szobákban sem találtam tájékoztató brossúrát a szálloda szolgáltatásairól. Esetleg a környék látnivalóiról szóló kiadványt is a szobákban helyezhetnék el, bár ezeket megtaláltuk később a recepciónál. Többször voltunk már a Dunakanyarban, de régen és azóta minden megváltozott. A személyzet nem volt különösen figyelmes, sem az étteremben, sem a wellness részlegen. Egy kis odafigyeléssel, személyes apró kedveskedéssel sokat javítanának a szálloda megítélésében. Pl. telefonon Dunára néző szobát kértem, de végül nem kaptam, nem nagy ügy, a fürdő és napozó látványa kárpótolt. De azért rosszul esett, hogy elfelejtették. Úgy érzem, a szálloda adottságai nincsenek kihasználva, többet lehetne kihozni a létesítményből. Ez csak építő kritika, az itt eltöltött két nap csodálatos élmény marad számunkra.
A szálloda fekvése gyönyörű. Kezdem a pozitív megerősítésekkel: konyha változatos, jó ízek, a mennyiség is bőséges. Welness részleg jó elosztású, nincs tömeg,ideális, hogy igénybe vehető étel és ital fogyasztás is. Takarítás 3 nap alatt egyáltalán nem volt, tiszta törölköző és wc papir pótlás sem történt meg.
Ami ront a pihenés minőségén: az ágy állapota borzasztó, keskeny, a keretbe bele veri a kezeit a vendég, az ágy pihenésre és alvásra ALKALMATLAN. A tv elhelyezése a szobában alacsony, a nyakát megnyomorítja a vendég a folyamatos lefelé nézéssel. Nem biztos, hogy legközelebb is ide szeretnénk menni.
Sokszor jártunk már a szálloda gyönyörü, a környezet is gyönyörü de levesz az értékéből a takaritás hiánya az ételek a kiszolgálás remek a matracok már nem megfelelőek
A hotel panorámája a fekvésének köszönhetően, csodálatos. A kiszolgálás átlagos minőségű, ugyanolyan, mint általában máshol. A takarításra jobban ügyelhetnének, ugyanis néhány vendég panaszkodott a pókhálókra, bár mi ilyen jellegű dolgot nem tapasztaltunk. A bárban lehetne állandó kiszolgálás, ugyanis volt olyan, hogy csengettünk, de nem jött oda senki kiszolgálni minket. Ezeket leszámítva élvezhető es gondtalan volt az ottlétünk!
A szálloda gyönyörű helyen van. A szobák tisztaság, főleg a fürdőszoba hagy némi kivetnivalót maga után. A wellness részleg változatos, de itt is van mit javítani(szauna törölköző nem mindig volt).
A szálloda gyönyörű kørnyezetben helyezkedik el. A kinti medencéből, a teraszokról a hegyekre és a Dunára láthatunk. A wellness részleg jó, a medencék sokféle igényt kielégítenek. A szoba felújításra szorul. A kiszolgáló személyzet igyekszik mindent megtenni, de kevesen vannak. A kert sír, kár érte. Egy gyöngyszem lehetne ez a hely. Reméljük, odafigyelnek rá.