Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A szálloda remek fekvésű, nagyon élvezetes kilátással a Dunakanyarra. A wellness rész kiemelkedően jó, sok medence, változatos élményelemek, kisgyermekkel is kiváló kikapcsolódás. A szoba azonban elég kicsi, a visszaigazoló emailben jelezték, hogy lesz bekészítve gyerekágy, de nem volt.
Társkártyát a recepció nem tudtak adni, pedig egy 4 csillagos szállodában ez a minimum. A 4 csillaghoz képest az ételek átlagosak, a választék kevés, a sütemények nagyon egyszerűek.
A szálláson van mit javítani. A másik szobából kidobott matrac mindent elàrult. A mienk is olyan volt. Az emeleten hangyák másztak.A vacsora ha valaki kèsőbb ment le màr nem jutott neki mindenből.
A szálloda wellness részlege kiváló, ez kétségtelen. De mindössze ennyi amit igazán pozitívként tudok értékelni a szállodában. A szobánk szörnyű volt, nem működött a termosztát megfelelően, így nappal túl meleg, éjjel hideg volt a szobánkban. Az ágy kényelmetlen, kifeküdt volt, recsegett ropogott.
A fürdőszobában a zuhanykabin nem hogy egy 4*-os szállodában de még egy sima panzióban sem megengedhető szinten volt rozsdás, vízköves. Távozáskor a recepciósnak próbáltam elmondnai a felmerült problémákat de csak zavart mosollyal bólogatott, egyáltalán nem érdekelte hogy milyen gondunk volt. Őszi szünet lévén rengeteg kisgyermekes család volt a szállodában, viszont a gyermekek számára smemilyen programmal, animációval nem készült a hotel. Összességében számomra csalódás volt az ott tartózkodás.
Retkes koszos szobák. Ágynemű ablak polcok szőnyek. Katasztrófa volt. Lift mocskos. Terasz retkes. Felhaborító kosz uralkodott. Kávézónál a korlát csak ott nem volt poros ahol a vendégek keze már letörölte. 14 óránál 1 perccel sem engedtek be előbb a takarításra hivatkozva. És ami bent fogadott na az volt a nagy pofon.
Welness részleg az úgy ahogy rendben volt. Recepciós hölgyek készségességével is volt problémám. Nem ragozom. Én ide nem térek vissza de nem is ajánlom senkinek.
A szobánk dohos volt mert ázott a fala a fürdőszobának.Az étkezés unalmas és egyhangú ételek viszonylag kevés választék.A vacsorára gyümölcsnek félbevágott banánt raktak ki.
A szálloda szép helyen van, bár közvetlenül a 11-es főút mellett, így nem annyira csendes. A szobák eléggé lelakottak, az ágy kifejezetten kényelmetlen és a tisztaságról a szállodának és nekem eltérő elképzelésünk van. Az étteremben finomak voltak az ételek és bőséges volt a választék.
A wellnessben szinte soha nem volt személyzet, de ha volt, akkor is egymással beszélgettek. A kinti egyetlen medence vize nyáron is nagyon hideg. A recepciós érkezéskor kifejezetten udvariatlan, barátságtalan volt és ugyan hatszor egyeztettünk levélben, hogy kérünk pótágyat, nem volt megágyazva, ami kellemetlen volt.
Szep kilatas,szep epulet,tisztasag. Ami nem tetszett,hogy a szoba 2 szintes es a toalett es a haloresz kozott lepcson kell kozlekedniA lepcso nem biztonsagos,korlat,kapaszkodo nincs. . Ezt elore a szalloda nem jelezte. 3 voltunk a szobaban,koztunk az edesanyam,aki 83 eves es neki ez nagy problemat okozott. Szobacseret kertunk,ami sajnos nem valosult meg.
Ugy tunt,hogy nagyon sporolnak a szallodaban. A szappantartok nehezen nyomhatok meg,nemelyik ures. Az etkezesnel elofordult,hogy nem toltottek fel az elfogyott etelt. Egyebkent az etelek finomak voltak.
A Hotel elhelyezkedése csodálatos,a kilátás gyönyörű. A szállás csendes,tiszta és szép. Az ablakok nagyon jól szigeteltek hozzánk semmi sem hallatszott be pedig földszinten voltunk és az autók az ablakunk alatt parkolrak. A wellnes nagy és szép.
A kinti medence nagyon szuper,bár mi még nem tudtuk használni(május 1-jétől)
Mi földszinti szobát kaptunk a parkolóra nyílt és az ablakunk alatt közvetlenül a parkoló autok álltak. Elég kiábrándító volt. Állítólag a bookingon későn foglaltunk és teltház volt,ez rendben is van. Inkább azt gondolom,hogy ezeket a szobákat nem kéne értékesíteni egy 4*-os szállodába. Akik ide kapják a szobájukat biztosan csalódottak az amúgy remek elhelyezkedésű szálloda más ablakait nézegetve. A foglalásban a képek alapján a fürdőszobában kádnak kellett volna lennie,mi azt preferáljuk de miután azt is láttam nem gondoltam,hogy külön meg kéne ezt erősíttetni írásban. Hiba volt, zuhanyzós volt a szoba! A szappan adagoló nem működött,wifi semmi,pedig rendesen csatlakoztunk. A Tv távirányítója alig működött hébe hóba (4*). Az étel ehető volt de sokkal többet vártam. Reggelinél a gyümölcslé silány volt a kávé szintén. 4*-os szállodához képest értékelhetetlen a konyha és van összehasonlítási alapom! Ha még egyszer mennék csak a fekvése miatt tenném és a wellnes miatt. Étkezésre nem fizetnék be. Így lett volna oké de az ember ezt előre nem tudja. Remélem másokat segítettem az őszinte véleményemmel. Mindent írásban előre egyeztetni,hova néz a szoba,zuhanyzós-e stb. . .
Rossz időjárásban értünk a szállodában, (áramszünet, TV, internet,wellness részleg nem működött késő estig) Mindenhol sötétség, legalább egy aggregátorral a világítást meg kellett volna oldani egy ilyen színvonalú szállodában, nem gyertyával csetleni-botlani. A fürdőszobában elég kellemetlen szagok terjengtek, szagelszívó nincs.
A reggeli mindkét napon ugyan az volt, a vacsoránál sem volt nagy választék. A konyhai eszközök tisztaságára sokkal nagyobb figyelmet kellene fordítaniuk. Én gluténmentesen étkezem, de itt sajnálatos, hogy nem is hallottak még erről. Aki ilyen jellegű diétán van, az vigyen magával, kenyeret és péksüteményt! A kilátás viszont nagyon szép, de azt gondolom ide nem szeretnék többet visszamenni. A négy csillag nálam még háromra sem sikeredett.
Barátokkal töltöttünk egy hétvégét a hotelben. A wellnes vize élvezhetetenül hideg volt,az étterem kínálata silányra,íztelenre sikerült mindkét nap,a bár 10-kor bezárt. Csalódottan távoztunk