Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Nem panaszként, hanem a jobbítás szándékával sorolom fel az általunk tapasztalt hiányosságokat. 1. A 20 napozóágyból 5 használhatatlan (kiszakadt fekvő rész, törött kitámasztó). 2. Nincs napernyő! ! ! . 3. Tiszta, de nagyon hideg víz a kinti medencében. 4. Nem működött a hajszárító. 5. Hibásan működő TV távkapcsoló.
6. Az étteremben 4-ből 2x csak a távozás után vitték el a felhalmozott tányérokat. 7. 4 csillaghoz mérten szerény ételválaszték. 8. A hiányos jelzések, táblák miatt Esztergom felől érkezve többen túlmentünk a szállodán. 9. Agyonhasznált törölközők. Ami tetszett: 1. Szép környezet, tiszta levegő. 2. Kedves, segítőkész recepciósok. 3. Belső wellnessz.
Nagyon tetszett a welnes részleg, tágas rengeteg féle élmény elemmel működik, mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Nagyon szép a belső udvar kialakítása, olyan mint nyugalom szigete.
Nem először jártunk itt, de először voltunk tetőtéri szobában. A szállodában megépült a kültéri medence, ami e belső zsúfoltságot csökkenti, jobban elosztja a vendégeket. A wellness változatlanul jó, bár az élmény-zuhatag nem működik.
(ez csak a régi vendégeknek tűnik fel) A vendégek sajnos nem használják a többszintes parkoló felső szintjeit, ezért az alsó szinten kissé káosz van, ezen kéne segíteni valahogy. Az sem használ a szállodának, hogy a 11-es útról Visegrád (Bp) felől táblával tiltják a szálloda felhajtójára kanyarodást, illetve ugyanonnan az Esztergom felé kanyarodást. . . ! Természetesen ezt a szabályt MINDENKI megszegi!
2019. május elején jártam családommal a hotelben, gyermekeimmel, unokáimmal. A hotel szépen berendezett, és nagyon szép a környezet,rá látni a Dunára. Sajnos mi esős napokat fogtunk ki, így nem tudtuk használni a kinti medencét, pedig már fel volt töltve, de a benti wellness rész kárpótolt bennünket.
Érkezéskor nagyon kedves recepciós hölgy fogadott ,és a személyzettel is megvoltunk elégedve. A szobák amiket kaptunk tiszták voltak,és kényelmesnek mondható. Az ellátás is tökéletes, volt választék,és folyamatosan töltötték az asztalt. Szívesen ajánlom másoknak is.
Ami nagyszerű volt, az az ellátás, minden étel nagyon finom volt. A wellness-részleg is nagyon szuper. Ami nagyon nem tetszett, az az, hogy a szobánk és a szomszéd szoba között volt egy ajtó (fal helyett) és pont ott sikerült elszállásolni egy kutyával érkező párt, akinek az ebe egész nap és sokszor éjjel is hangosan ugatott.
A kutyával érkezőket én külön, jól hangszigetelt részlegen szállásolnám el. Furcsa volt még, hogy semmilyen tájékoztató nem volt a szobában a szálloda szolgáltatásairól és az egyéb tudnivalókról sem, illetve a recepción sem kaptunk ilyet, mindent magunknak kellett felfedezni, illetve rákérdezgetni.
Szép volt a környezet. Könnyen megközelíthető. A welness részlegbe még pár medence elférne, főleg egy melegebb medence is. Az ételek jók voltak (bár egy nap nem maradt vacsorán semmi). Tisztaság megfelelő,míg a személyzet kedves votl.
Két kisgyereket vittünk magunkkal tetőtéri szoba nem tetszett mivel a férjem erős dohányos jó lett volna ha van egy pici terasz. Egyébként minden egyéb nagyon rendben volt.
Az elhelyezkedes gyonyoru, a hotel nagyobb es szebb mint kivulrol varna a latogato. Csodas festmenyek, lampak diszitik a kozossegi tereket. A masszazs kivalo volt, ahogyan a svedasztal kinalata is. Nem puccos hanem egyszeru, hetkoznapi etelek remekul elkeszitve. A wellness szuper, a kave es koktelok finomak, gusztusosak.
A szobak "nagysaga" inkabb cellaszeruve teszi a helyiseget mintsem kenyelmes szallasa, arrol nem is beszelve hogy gyakorlatilag annyira behallatszodik minden zaj, hogy a szoba fala csak diszlet volt. Igy a pihenes nem igazan volt zavartalan. A barban ami este 10ig van nyitva 9:45kor nem kaptunk uditot, arra hivatkozva hogy mar elpakoltak. Az etterem szemelyzete kedves szolgalatkesz, gond volt a vajjal amit rogton bevettek es csereltek. Tisztasag van, bar 3 nap alatt nem kaptunk uj torulkozot. Kulon pont hogy a kozossegi mosdoban hasznalt papirtorlo 100%ban ujrahasznositott anyagbol keszult. Jol ereztuk mahunkat, de ez nagyobb reszt rajtunk mulott es nem a szallodan. 4 helyett eros 3* a hotel szinvonala.
Az étkezésnél a választék egy kicsit szegényes volt a 4 csillaghoz képest. A fürdőszobában semmilyen bekészítés nem volt /pl. zuhanysapka/. A wifi jelet egyáltalán nem lehetett fogni.
A szálloda gyönyörű, a személyzet kedves és aranyos volt, bár a kijelentkezésnél a recepciós egy kisebb összeggel át akart verni (biztos a matematika nem az erőssége). A szoba gyönyörű és tiszte volt, a wellness nagyon jó volt. A masszőr munkájára inkább nem írnék semmit. Sajnos azzal nem voltam megelégedve ár-érték arányban a legrosszabb volt.
Viszont az ételek mennyeiek voltak! Még sosem ettem ilyen finom túrós csuszát, mint ott! Egy mondatban összefoglalva, nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk bármikor még oda! Ajánlom bátran mindenkinek!