A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
A szálloda nagyon szép környezetben van, de ha az indítás rosszul sikerül, az az egész ott tartózkodásra rányomja a bélyegét. Soha egyetlen szállodában sem tapasztaltunk olyat, hogy a szoba nem foglalható el a megadott időpontban, mert még nincsen kitakarítva. Elsőre nem olyan szobát kaptunk, amilyet foglaltunk, de szerencsére ezt korrigálták.
A szobába nem voltak bekészítve a foglalás alapján kiajánlott dolgok. (köntös, törölköző, némelyik rongyos és több helyen lyukas volt). A fürdőszobában a hajszárító nem működött. Szerencsére a reggeli és a vacsora finom volt, a desszertből viszont nem volt választék. A wellness részlegen nekünk hideg volt a víz. Sajnos csalódás volt, sokkal jobbat vártunk.
Megérkezéskor a szobánkra 2 órát kellett várakozni. Több vendég járt így aznap! Az ott létünk alatt Wi-fi egyáltalán nem volt, a megadott pontokra nem lehetett rákapcsolódni. A korábbi véleményeket olvasva ez már nem újkeletű probléma, többen jelezték már. A szobánk nem lett kiporszívózva, a szőnyeg piszkos volt.
Hangyák szaladgáltak az ágyneműn! Fürdőköpeny szakadt, lyukas volt. A wellnessel elégedettek voltunk. Konditeremben 1 gépen kívül az összes rossz volt. És mindenhol pókháló, kosz! Ételek elfogadhatóak voltak, bár lehetett volna változatosabb is Személyzet a recepción kedvesek, de felkészületlenek.
A Bellevue-ben már ezelőtt 2x voltunk, akkor jól éreztük magunkat. A mostani nyaralásunk tapasztalatai felháborító és szomorú. 4+1 éjszakás"Relax napok"csomagot vettünk, nem kevés pénzért. Az első 3 nap klima nélkül telt a 38-40 °C- os melegben. A dolgozók próbáltak segíteni, 2 szobát ajánlottak cserére, de az egyik penészes, mohás külső lépcsőre nézett, a másikban el sem indult a klima.
Így nem fogadtuk el. Nagy nehezen sikerült ventilátort kapnunk. A 4. -dik napon tudtunk szobát cserélni. A nyaralásunkat 2 napig tudtuk élvezni. Ottlétünk alatt többen is reklamáltak. Sajnos ez a hotel elindult az enyészet útján, a dolgozók motiválatlanok ami sajnos elég szembetűnő volt. Alapos felújításra szorul, nem csak a pénzt kellene kivenni, vissza is kéne forgatni. Rossz szájízzel jöttünk el. Nem tudom ajánlani. Ami a legjobban felháborít, tudva a rengeteg hibáról, újra és újra kiadják a szobákat nem kevés pénzért.
Etkeztetes: kritikan aluli. A kinalat a vacsoranal olyan volt,mint egy kifozdeben. Volt olyan,hogy "rantott meglepetes". A tanyerok,evoeszkozok,bogrek kozott volt koszos, a teritok osszevisszak voltak es rojtosak. Igenytelen volt osszessegeben. A reggeli kinalat is problemas volt. A reggeli vegenel mar alig volt zoldseg es ki volt szaradva a szeletelt uborka.
Olcso felvagottak,legyek a kave gepnel. A wellnes reszleg nagy,bar nem mukodott minden attrakcio. Kinti medence nagy,kellemes,bar doglott bogarak voltak benne. . . A kinti napozoagyak eleg igenytelenek,van szakadt,megnyult huzattal,igy kenyelmetlen.
A szoba teljesen eltért attól, amit a foglaláskor kértem és erről sem előzetesen, sem a helyszínen nem tájékoztattak. A szoba egy füves rézsűre nézett, sötét volt, az ablakokon nem volt szúnyogháló és nem volt a szobában szabad konnektor sem. A TV mérete a szoba méretéhez viszonyítva kicsi, a csatornaválaszték szegényes.
A WIFI elérés nem működött, melyet kérésünkre sem javítottak ki. Az ellátás megfelelő volt, az ételek finomak voltak, bár a svédasztalról elfogyott ételek pótlása nem mindig történt meg. A wellnes részleg átlagos, a víz lehetett volna melegebb, bár a hőmérséklete megfelelt az előzetesen írtaknak. A jakuzzi mindössze 8 személyes, ami a gyakorlatban inkább 6, így az embernek amolyan "oda születni kell" érzése volt. A szauna részen nem működött az ivóvíz hozzáférés. A hotel elhelyezkedése ugyanakkor kiváló, pazar kilátás nyílik a mindenki által használható teraszokról és étteremből a Dunára és a környező hegyekre. A szálloda ital és kávé árai normál szinten vannak és minden igénybevett szolgáltatás szobaszámlára írható. Összességében elmondható, hogy nem az ár, vagy a szolgáltatások minősége, sokkal inkább azok kommunikációja a legnagyobb probléma. Ha minden negatívumról előre tájékoztatást kapunk ( pl. szoba, WIFI ), nem lenne a vendégnek időnként rossz szájíze.
Az édesanyámmal érkeztem aki mozgáskorlátozott, azt a szálláson jeleztem is . A szoba bár akadálymentes volt de a wellneshez oda se tudtunk férni mert 15 lépcső vezetett felfelé. Édesanyám szülinapi ajándéknak kapta az utat, de sajnos csalódott volt a végén . Én végül bejutottam a vízbe ami hideg volt és átlagos. Az étel nem volt rossz, a személyzet pedig kifogástalan volt és kedves.
Nagyon szép helyen van. Kettő éve voltunk itt. Akkor nagyon szép volt minden. Azota nagyon sokat romlott az állapota a szállodának, felujitás nagyon ráférne. Meg alapos takaritás mindenhol, a kinti medencénél a térkövek csempék alapos tisztitása.
Nagyon el van hanyagolva medencék szélei nagyon koszosak, a viz az nagyon tiszta minden medencében, szobába a csaptelep csunya vizköves, az ágy a matrac borzalmas volt. Reggeli és a vacsora jó volt változatos. De 2 évvel ez is jobb volt.
3-an töltöttünk 2 éjt itt el. Sajnos mindhárom vélemény ugyanaz volt: tisztaság nagyon kétes, fürdő , szoba is, a szobák lelakottak, szinte minden hibás vagy nem működik, áram néha van/ néha nincs, villany sem a wc -ben pl, személyzet kedves de nem tudnak segíteni, wellness részleg egyedül ami jó volt, bár a víz lehetne melegebb,de ez lehet csak a mi véleményünk.
Az ételek érdekesek. . . semmi nem olyan ízű volt mint ami a neve (pl a Brassó csirke inkább volt főtt krumpli hússal, 2 cm vastag rántott hagyma stb) az asztalok koszosak, és nem azért mert nem volt idő eltakarítani, hanem több napos/hetes étel maradékok. . . . a kv borzasztó, Dalmayr van kiírva rá. . . . de szerintem sose látott még ilyen kv-t! A dohányzók/ nem dohányzók össze vissza szállásolva ( pl egy terasz a nem dohányzó és a dohányzó vendégé. . . . és nagyon bosszantó ha a füst bejön a nyitott ablakon, éjjel is. . . egyébként mi tényleg megpróbáltuk magunkat jól érezni minden ellenére. . . . Esztergom gyönyörű,de azért úgy érzem ezt tudni kell mindenkinek aki ide szeretne jönni!
Már többször voltunk itt. Sajnos a színvonal csökkent. Már a kezdet is nehézkes volt. A szobát csak 15 óra 30-kor foglalhattuk el, annak ellenére , hogy 12 óra 30 -kor már ott voltunk. Voltak olyan bosszantó apróságok , amelyek a kikapcsolódást nehezítették. PL. A legzavaróbb az volt, hogy a szobában nagyon meleg volt.
Az ablakot nem lehetett bukóra állítani. A légkondi meg még fűtési üzemben volt. Erre többen panaszkodtak, hogy nagyon meleg volt a szobában. Leizzadva, ha kinyitottuk az ajtót , megfázhattunk, ha nyitva hagytuk szintén. Az étkezés is hagyott némi megjegyzést. Az utolsó nap már nem pótolták az elfogyott ételeket ( joghurt), vagy nem volt a sonkához torma, nem volt a reggelihez péksütemény. A recepciós sem állt a helyzet magaslatán. Fogalma sem volt, hogy miért van a szobában 30 fok. A szemet sem vitték el négy napig. Ezt szerintem kérés nélkül is természetes lett volna. A wellessben sem működött minden. Nem szóltak rá a labdázó gyermekekre. De! Voltak finom ételek, mint a marhapörkölt. Szép volt a kilátás a szobából. A pincérek kedvesek voltak. A kategóriából hiányzik a középkorú vendég kifejezés. Nem csak fiatalok és idősek vannak.
Túlhasznált,kopott bútorzat, nem karbantartoott rendszer,. pl. szobaszéf elemhányos, melegvíz 1 nap du. Nem volt. . Vacsora ,minden nap hideg . Csak a leves meleg. Gyümölcs. . kivi. . Lift egész héten nem működött, bár igéret volt rá. Az étterem ablakai felett gyakran mezei poloska mászkált. A fiatal kiszolgáló személyzet nagyon kezdők.
. 3 nap is a kapucsinó 3 féle megoldású volt. . sajnos egyik sem volt az igazi. A személyzet mindent megtett. . velük semmi baj. Az épület szép, . . a többi pedig javìtható. . remélem.