Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Az év első napját töltöttük itt. Már a szálloda megtalálása sem volt egyértelmű a sötétben, tábla nem jelzi , illetve érthetetlen módon csak egy írányba lehet be kanyarodni a szállodához. Érkezéskor csak Esztergom felől, távozáskor csak Szentendre felé engednek a tábla szerint. Vacsorát csak svéd asztalos rendszerben lehet kérni nagyon drágán.
Reggelinél 10 óra 3 perckor elég udvariatlanul kizavartak mindenkit, hogy le telt a reggeli ideje, beszélgessenek máshol, nekik itt még dolguk van. Már rengeteg hazai illetve külföldi szállodában jártunk, de ilyennel még nem találkoztunk, főleg nem 3 perc után. A szobákból 11-ig kell ki jelentkezni, de már 10 óra 50 perckor nem tudtunk bemenni a szobába mert központilag zárták. A wellnes részben gyakorlatilag semmi nem működött az élmény medencéknél, a pezsgőfürdőre is ráférne egy alapos karbantartás mert elég sok fuvóka elzárkózott már. Ár-érték arányában senkinek nem ajánlom, a mogorva személyzetet pedig lecserélném. Én biztos, hogy többet ide nem megyek, nagyot csalódtam.
Tisztelt Cím. Bár a szobában levő értékelő lapot kitöltött én de kérésükre leírom tapasztalataim az Önök szállodájarol. Tökéletes volt minden bár sok esetben melle nyúltam az online fogalasok eseten. Végre azt kaptuk amit a bemutatóban reklamoznak, semmi túlzás semmi hiányosság. Kettő dolog ami bár nem hiányosság inkább csak egy észrevétel.
Főleg a nyári szezonban nagyon nagy szükség lenne egy kültéri medencére, illetve a vacsorán minden ami sült étel volt nagyon erősen de inkább égette volt sütve. Ez egy kicsit rontott az ételek élvezeti értéken. Minden egyéb csak tökéletesre értékelhető ezért csak gratulálhatunk es köszönjük.
A szálloda alkalmazottai nagyon kedvesek , de sajnos a vendégért nem sokat tudnak tenni! A szobánk tetőtéri szoba, semmi kilátás,nagyon koszos poros minden, törölközőt köntöst nem tudtak adni! Szoba felszereltsége minimális, ágy minősége elviselhetetlen ! Melegvíz nincs az egész szállodában.
Az étteremben a tányérok koszosak, kávés poharak között hangyák futkoztak. Választék minimális és ha az is kifogy nincs utánpótlás. Később jövőknek nem jut! A wellness nekünk tetszett.
Hideg volt a medence mindegyik! Azzal magyarázták hogy elromlott a kazán? Hány hónapja hete? Rajta vannak az ügyön ködösítés! Nem ajánlom! Voltunk már pár éve akkor nagyon jól éreztük magunkat, de amit csináltak ez nem jó, mert pont a wellness miatt megy az ember és pont az nem működik! Köszi…
Nem tetszett az előzetes regisztráció ellenére hosszadalmas procedúra recepción. A szoba kifejezetten kényelmetlen volt. Pl. a szemben lévő szerviz szobából hallatszódó állandó zajongás, értékelhetetlen kilátás a szobából, rosszul záródó bejárati ajtó, kiégett lápa, a vizes blokk ajtaját nem lehetett rendesen becsukni, meghiúsult köntös bérlés, kevés törölköző.
. . . stb. Tetszett a welless részleg és az étterem. Nagyon finom és bőséges volt mind a vacsora, mind a reggeli, az étkezést kiszolgáló személyezet figyelmes és kedves volt.
Mivel 3 ágyas szobát kértünk, persze, hogy csak 2 db kéztörlő méretű törölköző volt, 2 pohárral. Törölközőt nem kaptunk, válaszuk az volt, hogy nem jött meg a mosódából! A fürdőben csak a jakuzzi hőmérséklete volt kielégítő, a többit nem tudtuk használni. Hiába szóltunk, hogy hideg a viz!
Kifelé vettem észre, hogy levettek egy csillagot, megérdemelték! Harmadszor voltunk ott, régen minden jobb volt, nem megyek többet odaés nem is ajánlom senkinek!
A szoba fürdőszobája erősen "lelakott" volt (vastag vízkőréteg, elhasználódott csaptelepek, nehezen és hangosan járó zuhanykabin-ajtó). A szobában a sötétítőfüggöny részben le volt szakadva. A csomagajánlatban lévő bekészítések hiányoztak (pezsgő, édesség, köntös, masszázs kupon), úgy kellett szólni érte.
A félpanzió kínálata bőséges volt, de pl. a reggelinél nem volt vaj, csak margarin. A wellness részleg tiszta, rendezett, de a medencék vize elég hűvös. A szálloda maga nem túl régi, mégis erősen elhasználódott, nem sokat költöttek az állagmegóvásra, karbantartásra, esetleges felújításra az elmúlt években.
A szoba ahol szállás kaptam a két szoba közötti falba ajtó építve minden áthallatszott a másik szobából és át is lehetett látni. A fűtés a szobában nem ment éjjel nagyon hideg volt. A wellnes részleg víz és levegő hőmérsékleti nem volt megfelelő. A portai személyzet nagyon kedves volt.
A masszázs nagyon jó volt és az étkezés is. Valentin napi csomagot vettünk, 2 különálló ágy volt a szobába a 2 fal mellett, közte egy asztalka. . . . a fürdőszoba melletti fal penészes volt, tapéta végig feljőve, radiátor, fűtés nem volt a szobába, hideg volt. Vékony nyári takaró és egy kispárna bekészítve, max 10 magyar csatorna.
A tisztaság, igényesség hagy kivetnivalót, érkezésünkkor panaszáradat volt már a portánál a nem müködő lifttel, másnak szivacs nem volt az ágyon, a harmadik szobacserére várt este háromnegyed 6kor kapta meg. . . teltház volt, így esélytelen volt a kérdés is látva az előzményeket hogy másik szobát kapjunk. A wellnessbe a víz büdös, koszos, klóros volt, a szaunák is nagyon lelakottak. A személyzet nagyon kevés, de kedvesek, próbalják a legtöbbet kihozni a helyzetből. AZ üdvözlő italt nehéz igénybe venni, a végére sikerült. . . A 3 csillag nem véletlen, pedig a környék szép, a hotel is szépnek épült, csak nem látszik hogy azóta ráfordítottak volna mióta megépült.
Már megirtam levélben! Minősíthetetlen roncs ágy, begyulladt a gerincem tőle, hiányzó szemetes, a fürdő ajtaja elakad, nincs pipere polc, a mosdó vizcsapjához nem lehet hozzáférni, a zuhanyfej ügy spriccel, hogy a szomszédba is átér, a fülkében nincs kapaszkodó, nincs hova tenni a szivacsot vagy sampont!
A z olvasólámpa kapcsolója olyan messze van az ágytól hogy csak felkelve lehet elérni! A személyzet és az étel kiváló, bár elég fantáziátlan! Soha többé! ! ! ! ! Kár, mert a szàlló épület és a kilátás, a környezet nagyon szép!