Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
egy hetet töltöttem párommal fenti szállodában a személyzet igen kedves, figyelmes odaadó volt. egy dolog viszont nem igazán tetszett és az a takarítás. hiába dobtam le a koszos törölközőt a földre mikor kirándulni mentünk ugyanott találtam vissza tértünkkor is. hiába raktam az ajtó kilincsre "takarítást kérek" jelzést.
A Classic két különálló ágyas, tetoteri szobában az ágyak kényelmetlenek voltak. Az egyik tul puha a másik túl kemény. Talán egy fedő matraccal korrigálni lehetne a hibát. Második nap reggelén a fürdőszobában kisebb hangya csapat fogadott, erre is jobban lehetne figyelni. Általában véve kellemes 4 napot töltöttünk itt. Köszönjük!
Feleségemmel nászúton voltunk. Gyönyörű környezetben, csendes helyen van a hotel, kikapcsolódásra, feltöltődésre a legideálisabb. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A környéken nagyon sok látnivaló és programlehetőség van, csak ajánlani tudom mindenkinek.
A svédasztalos kínálatot kicsit keveselltem egy négycsillagos kategóriához képest, de ami volt az finom és ízletes. (csorba bögrék, kopott tányérok) Hiányoltam egy teraszos étkezés lehetőségét, pedig csodálatos kilátást biztosít a Duna. Törött mosdó, küszöb hiánya a fürdőszobában.
Szuper jó a szálloda fekvése, csodás a kilátás, kényelmesek a szobák, finomak az ételek, kedves a személyzet.Igazi jóságban volt részünk. Amit hiányoltunk, hogy vacsora után nincs zenés bár, vagy valamilyen szórakoztató egység, ahol még közösen eltölthettünk volna egy kis időt.
A Hotel Bellevue Esztergomban töltöttünk 3 napot, ami részben csalódás volt. A hasonló kategóriába tartozó (4*)szálláshelyek közül ez igencsak elmarad. Ami az vártnak megfelelő volt, a festői környezet a Dunakanyarban, a panoráma a Dunára a szálloda több pontjáról. Esztergom és Párkány kellemes kirándulóhely és gyönyörű.
A wellness részleg is nagyon jó kikapcsolódási lehetőség. Az étkezés svédasztalos rendszerben működik, az ételek ízletesek voltak, de nem volt túl nagy választék. Az ágy kényelmetlen, a hűtő túl hangosan működött a szobánkban és nem hűtött megfelelően. A takarítás is hagyott kívánni valót.
Kedves Wellness Kedvelők! Egy novemberi vasárnapot választottam utazásunk napjául, majd három napot töltöttünk el a szállodában. Tökéletesen kipihentük magunkat, ízletes ételeket ettünk, élveztük a wellness adta pihenési lehetőségeket, a kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően pedig bejártuk a környéket.
Kedves Érdeklődő Olvasók ! Pünkösdkor utaztunk el az ünnepi hétvégén - visszatérő vendégekként a Bellevue Hotelbe Esztergomba. Az étkezés svédasztalos megoldása (a panoráma rendszeres megtekintésével együtt) nagyon jó. Remekül készítik el a kedvencemet, az őzpörköltet is. Kiemelném a szállodai munkatársak kedvességét, szolgálatkészségét.
Nálunk a tisztaság rendben volt mindegyik alkalommal. Egyedül azt sajnáltam, hogy a wellness/uszodai részleg már kevesebb szolgáltatással működött. (Mert az először elég nagy 'átütés' volt, kb. 3 éve az összes funkciójával).
Férjemmel töltöttünk tavaly októberben három napot a szálódában,az elhelyezése nagyon jó helyen van,gyönyörű a kilátás,az ételekkel meg voltunk elégedve,finomak voltak! De sajnos a mi szobánk nagyon kényelmetlen volt! tetőtéri szobánk ablaka az égre nézett,nem működöt a hűtő,az ágy kényelmetlen volt,a fürdő szobában csatorna szag volt,nem működött az elszívó! de a kilátás mindent kárpótolt!