Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész, az étkezés remek és bőséges. Ami rendkívül kellemetlen és gyakorlatilag mindenre rányomja a bélyegét, hogy az ágybetétek elhasználódtak, " kifeküdtek" gyakorlatilag alkalmatlanok pihenésre,alvásra.
2016 januárjában töltöttünk 2 éjszakát a szállodában egy 4 éves gyerekkel. Pozitívumok: nagyon szép helyen van a szálloda. csodálatos kilátással. Finom ételek (kivéve a desszertek). Jó wellness részleg (már ha működik minden).
Negatívumok: Rettenetesen fáztunk éjszakánként, hideg volt a szoba, amelynek ágyai számunkra kényelmetlenek voltak és állandóan lecsúszott a szivacs a matracról vagy a lepedő a szivacsról. Szobát tiszta állapotban vettük át, viszont a teraszon lévő hamutartó dugig volt csikkekkel. A folyosók és a liftek fűtetlenek, kellemetlen volt eljutni a wellnessig vagy onnan vissza 15 fokban. A fürdőszoba szerelvényei erősen el vannak korrodálódva, lötyögnek. Nem volt feltöltve a kézmosó adagoló. Takarítani este 6-kor jöttek, ekkor kérdeztek rá először a törölközőcserére is, ami felesleges volt, hisz másnap már jöttünk haza. Ottlétünkkor nem működött a gőzfürdő és nem is nagyon biztattak vele, hogy lesz alkalmunk kipróbálni. Egyszóval picit csalódottan tértünk haza, nem erre számítottunk, talán ha nem fagytunk volna csontig mindkét éjszaka, derűsebb sorokat írhatnék. Tavaszi, nyári időszakra ajánlanám az ide látogatást.
3 napot töltöttünk el a hotelben,szép környezet, remek panoráma, a wellnes részleg nagyon kellemes, de teltház esetén kicsit kevés. Az ételek finomak voltak. Szobánkban az ágyak jó nagyok és kényelmesek . A fürdőszoba is szépen van berendezve,modern, de szerintünk nem igazán praktikus.
Bár hangulatos a félhomály, kevés a fény,nincs polc, a csapok elég megviseltek,mozognak és szanaszét fröcsköl a víz. Az egyik szappanadagoló nem volt feltöltve. Sajnos a 3 nap alatt kétszer találkoztunk poloskával és az erkélyen lévő hamutartó zsugig volt csikkekkel, ezt leszámítva rend és tisztaság volt.
3 Napos ottartozkodásunk alatt. A szobánk tiszta volt és rendezett. A fütés nehézkesen müködött elég hideg volt. Az ételek finomak voltak igaz nem valami változatos. ottartozkodásunk alatt mind a kettö reggel ugyan az volt a menü választék. Igy unalmas volt. A Medencék tiszták és szépek csak sok ember ha összegyülik kicsi és hüvös a viz is.
. A személyzet mind a recepciós hölgyek, mind az étteremben dolgozok nagyon aranyosak és kedvesek voltak. Van szeintem még mit csiszolgatni a dolgon. Nem mindig **** csillagos szállodát választunk de sokszor a kissebb csillag szinvonalasabb. .
Nagyon jól éreztük magunkat a Húgommal, úgy vettük észre, hogy előrejelzésünknek megfelelően volt vegetáriánus és vegán étel reggelinél és vacsoránál egyaránt - bár lehet, hogy a szálloda amúgy is fel van ezekre készülve. A wellness részleg élményfűrdő-medence része is teret ad kicsiknek, nagyoknak, gazdag a szauna-világban is mindenki megtalálhatja a neki valót.
Konditerem - bár csak megnéztük - eléggé hideg volt, viszont épp elegendő kardiógéppel volt felszerelve - aki konditeremre vágyik egy wellnesshétvége vagy hétköznap eltöltésén, annak nem való az e fajta pihenés. A szobánk csupa ágy volt :) kényelmes volt, de a matrac - a szivacs - az ágybetétvédő - és a lepedő állandóan szétcsúszott, ezt jobb lenne valahogy fixálni. A fürdőben a mosdő csapja nagyon rosszul működött - nem takarékosan, érdemes ezt megnézetni, illetve a fürdőben lévő fém kukát kidobni / kicserélni akár egy műanyagra, de igényesebb kinézete lenne (403-mas szoba). Fürdőlepedők, fürdőkönyötösök, törülközők - kicsi és nagy, illetve kádkilépő is rendben volt, tiszta volt minden. Hűtő tényleg hangos, de akit lefáraszt a wellness és evett egy jóízűt, elnyomja az álom e nélkül is. Sok rosszat is olvastam közösségi oldalon (illene megválaszolni), kicsit megijedtem, de nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Egy évben kb 6-7-szer járunk wellnesselni, különböző szállodákba. Év elején sok ember jó visszajelzésére elmentünk mi is ide. Nagyon jól tettük. A személyzet nagyon kedves, a szálloda gyönyörű, kényelmes. A szobánkhoz, hatalmas Dunára néző erkélyes volt, nagyon szép volt a kilátás, és kényelmes, tiszta volt a szoba is.
A wellness részleg is hatalmas, és jó nagyon. Ami kicsit zavaró, hogy a jakuzzira kb 1 napot kellett vadásznunk, hogy kipróbálhassuk, de 10 perc után a nyakunkra másztak, ami kicsit kényelmetlen volt. A nagy medencében, pedig a gyerekek ugráltak folyamatosan a medence széléről, ami szintén zavaró volt (De ez nem annyira a szálloda hibájából adódó. ) Ami szintén picit zavaró volt, az a vacsora választéka. Rengeteg étel, de mind "egyforma". Egyik este csak vad étel, és hal étel volt. A reggeli ettől függetlenül nagyon finom és választékos volt. Második este már találtunk, olyan ételt ami nem vad és hal volt. De az is csak 1 féle volt. (De nagyon finom volt. . ) Ezt a 2 dolgot levonva, tökéletes a szálloda. Csak ajánlani tudom és szerintem vissza térünk még ide.
+ A szálloda elhelyezkedése jó. - A wellness rész kicsi, zsúfolt. - Az étteremben a legjobb helyek (kilátás) a főnök barátainak volt lefoglalva. - Az ételkínálat nem wellness jellegű, szegényes - A parkoló nem megfelelő méretű
Már jártunk a szállodában máskor is, de most sok dolog volt ami nem tetszett. A fürdőszobában a hangyák a földön, és a mosdókagyló körül masíroztak. Sajnos az ágyban is találtam többször is. A fürdőszoba csaptelep nem csak mozgott, de vízköves is volt. A zuhany az mindenhol folyt, de kevésbé a zuhanyrózsából.
A fürdőszobában többször is érezni lehetett a kanális szagot. Nem tartom 4 csillagosnak ezt a szállodát, inkább 3 csillagos besorolás illeti meg. Igen sok 4 csillagos szállodában jártunk, de ez nagyon messze volt azoktól. Nagyon elhanyagolt. A barátainknál a polc szakadt le, egy farmertől. A másik barátunknál az ajtót lehetett volna tokostól kidönteni. Sajnálom, mert egyébként a szálloda nagyon szép helyen van, és kívülről is igen szép.
Kedves kiszolgáló személyzet,Jó, és izletes ételek. A wellness részleg- gel megvoltunk elégedve, főleg azért mert nem volt túlzsúfolt. Az ágy kényelmetlen volt, amin , ha javitanak egy nagyon kellemes kikapcsolódásra lesz alkalmas a hely, melynek a panorámája csodálatos.. Összeségében megvoltunk elégedve.
A medence vízhőmérséklete lehetne egy pár fokkal magasabb igy az őszi időben,egyébként nagyon rendben van az egész szálloda,nem beszélve a csodás panorámáról!