Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Remek a hotel elhelyezkedése, nagyon tetszett a Duna látványa a tetőteraszról. Kellemes volt a wellness részleg. Negatívum, hogy a fürdőszobában csörgedezett a víz valahonnan a zuhanyzó aljából minden zuhanyzás után. Nem voltak igazán feltöltve a szappan adagolók, törölköző nem volt bekészítve.
Mintha váratlan lett volna hogy érkezünk… Első büfévacsoránkon -1,5 órával a vacsora vége előtt- elfogyott az 5 főételből 2. Ám rengeteg körömpörkölt maradt. . (? ? ! ) A személyzet kissé egykedvű volt. Mindezzel együtt kellemes időtöltés volt.
A személyzet kedves, segítőkész volt. Az ételválasztek nekünk elég volt, csak kissé sótlan. 2 külön szobában voltunk, a kétágyasban még aránylag kényelmesek az ágyak, a kil átás innen a bejárati ajtó volt. Az egyágyasban egyáltalán nem volt kényelmes, a kilátás pedig egy mini játszótérre nézett.
Nem tetszett: -Tartármártást kértem az ebédhez,a pincérnő közölte, hogy jó lesz e a majonéz is,mert,ha nem, akkor le kell mennie a konyhára,ez felháborító! -A wc-t nem lehetett lehúzni, állandóan dugult -A lámpa kiégett, sötétben zuhanyoztam -A szoba tele hangyákkal.
-Nincs ital választék,(a wellness részlegen,és a bárban sem)egy koktél sem szerepelt sehol, pedig jól esett volna-Mindennap ugyanaz az ételválaszték,nagy ritkán beraktak mást,állott tojás saláta. Ami tetszett: -A kilátás,a nagy napozó terasz (bár napernyő egy darab sem volt) -Wellness részleg. -A környék látnivalói.
Lepukkant a szoba, látszik hogy nem költenek már a helyre, de a legfelháborítóbb, hogy 10. 06. -kor rámszólt a személyzet egy tagja, hogy véget ért a reggeli idő. (10. 00. -ig tart amúgy) Még kb 2 falat lett volna hátra. A személyzet reggel hatkor ott zajongott az ablakunk előtt. Mellékeltem a szobaablakból a kilátást.
Negatív: lyukas, foltos ágynemű, lyukas és foltozott fürdőköntös, dupla csúszkálós és nagyon kényelmetlen matrac, légkondicionáló zúgott, de nem hűtött, gyenge csatorna választék, parkolóra néző kilátás, részben, vagy egyáltalán nem működő wellness szolgáltatások. A medencei élmény elemek spórolós szolgáltatása (5, max.
10 perc). Félrevezető tájékoztatás a masszázs kiegyenlítésével kapcsolatban, egymásnak ellentmondó információk pl. ki/bejelentkezéssel kapcsolatban. Pozitív: a személyzet kedves és segítőkész, a kilátás a wellnessből és étkezőből fantasztikus, a svédasztalos étkezések mennyiségileg/minőségileg/választék szempontjából kiválóak
Meg februarba meg rendeltem a husveti udulesunket. Seniorok vagyunk nem is gondoltam volna hogy ojan szobat kapunk ahol meg a teto ablakot se lehetet kinyitni a kilatas ebbol a szobabol nincsen! Ezek a szobak maximum 1 ejre valok de nem 3 ejszakara. Szerencsere a reklamacionk utan mas szobara mentunk ahol ki lehetet birni a 3 ejszakat.
Szerintem az egész szálloda legrosszabb szobáját kaptuk. Ablakot nem lehet nyitvatartani,mert forgalom,beszélgetés van az ablak előtt,néha dohányfüsttel megfűszerezve. Emeleti erkélyes,Dunára néző szoba egy árban földszint kettessel,-érdekes árképzés. (parkolóra néz) Tulajdonképp,ezt a malőrt leszámítva jól éreztük magunkat.
Korábban már többször voltunk, még a covid előtt. Tetszett. A családot is elvittem. Nagy csalódás volt. A szálloda lelakott. A takarítás gyenge. A wellness szintén csalódás volt. A zuhanyzók állapota rossz. A szobai fürdőben a csaptelepek össze vissza fröcsögtek, akár a wellness öltözőben és a zuhanyzóknál.
Szoba tisztaságára, bútorok, ágynemű állapotára jobban figyeljenek. A szállás külső környezetére,ápoltságára tisztaságára is érdemes odafigyelni jobban. Személyzet kedves, nagyon segítőkész. Az étterem, felszolgálás és a svédasztalos ellátás teljesen rendben van. Wellness részleg kikapcsolódásra, pihenésre, feltöltődésre teljesen megfelelt.
Étkezés: A reggeli ok, de a kávé szörnyű! A vacsora minősíthetetlen. Ha valami jól sikerült elfogyott, a "tészta tuning " lehet másnak örömet szerzett, de mi nem tudtunk jóllakni sem! A rántott hús és zöldség ételek ehetetlenül szárazak volt. Nagy öröm volt az esztergomi KFC. Szoba : tök klassz!
Welnes: Nagyon jó lehetett volna,ha lett volna még egy melegebb vizes fürdő,vagy még egy jakuzzi , mert a vendég számhoz kevés az egy meglévő 8 személyes ami fóka strand volt! A bátrabb vendégek elfoglalták a babamedencét.