Böngéssz a legfrissebb soproni értékelések között!

Kiváló 2025. október 2. 9:31a párjával járt itt
Gyönyörűen felújították. Megújult közösségi terek, modern - minden igényt kielégítő - szobabelsők. Ami - szerintem - gond lesz, hogy a szobák ajtajánál a falat nem látták el "élvédővel", így hamar leverik a húzogatós csomagokkal a vendégek. A wellness ugyan kicsi, de nagyon jó.
2025. október 1. 14:09a párjával járt itt
Idöseknek túl modern, kis idö kell mire mindenre rájönnek ami a szobában van. Egy szobai utmutató nem ártana senkinek ! Az úszó medence vize hüvös. Senki sem mert belemenni az ottani csapatból. A szobák szép modernak, de a WC. papirtartóról kis hozzáéréssel lefutott mindig a tekecs. A Fürdöben a szemetesláda lábspedálja nem müködött.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3948 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 111848 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. szeptember 21. 19:44gyerekekkel járt itt
Sopron történelmi belvárosát körbe öleli a várfal, amelynek jó része a mai napig fennmaradt, illetve restaurálták. Gyakorlatilag a várfal magán hordozza a város több évszázados történetét, kezdve az ókori római időktől át a középkoron, egészen a XX. századig. Erődítésekkel védett hármas falgyűrűt építettek ki a város védői.
Kiváló 2025. szeptember 18. 9:59a párjával járt itt
Miután egy kistestű kutyát is vittünk magunkkal, akinek semmit nem kellet adnia a szállodának, nem volt ugatós, mintha nem is lett volna velünk senki, nagyon sokallom a napi 4. 000 forintos díjat a semmiért. Mérlegelni kellene, hogy méretaranyosan kelljen fizetni kis állat után.
Az viszont szimpatikus volt, hogy kijelölt helyen velünk tartózkodhatott a kutyus az ebédlőben is.

Az étkezés kiváló volt.
Szörnyű 2025. szeptember 15. 8:18egyedül járt itt
Már amúgy megírtam a Hotelnek,hogy a szoba KOSZOS POROS volt. Csakúgy szállt a por mindenfele. Nem volt a szoba sem felporszívózva sem felmosva. De a közösségi tereken sem. A sarkokban a faltövében beűlve a pór és a kosz a/lenti WC/. A tisztaság az alapja mindennek. Nincs a szállodában PEDÁNS TAKARÍTÁS,ez pedig elront mindent. Amúgy a többi elmegy.
Érdekes 2025. szeptember 1. 9:02gyerekekkel járt itt
XX. századi, tehát egyházi viszonylatban új építésű templom a Kurucdombon. A régi szélmalomtól visszafelé úton néztünk be ide is, ha már éppen útba esett. Elsőre amit észrevesz a látogató, hogy milyen szép fekvésű, dimbes-dombos parkos területre építették. A 33 méter magas szögletes torony messzire kimagaslik. A II.
Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, Sopron
Még több kép (11 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 31. 17:27barátokkal járt itt
Hirdetésre foglaltam, amelyben egy felújjított szállodát igértek. Ehez képest egy felújjítás alatt lévő szállodába érkeztünk. A szekrényben nem volt válfa, azt úgy kellett kérni az egyik törött volt. A minibár üres volt. Néha gyalog kellett lemenni a 3. emeletről, mert csak két lift működött.
Kiváló 2025. augusztus 29. 18:08barátokkal járt itt
Nagyon kedves a személyzet: recepció, pincérek, szobalányok, fürdőmester egyaránt. Nekünk megfelelt az ételválaszték mennyiségre és minőségre egyaránt. Az ágy és az ágynemű is kifogástalan volt. A szobánk keleti fekvésű volt, így kétszer örültem a napfelkeltének. Jó volt, hogy a "kisvonattal " meg lehetett szakítani az utat.
Érdekes 2025. augusztus 25. 10:05gyerekekkel járt itt
Legutóbbi soproni szállásunk közelében láttam meg ezt a kis szobrot. Nepomuki Szent János XIV. században élő cseh pap és vértanú volt, országszerte sok helyütt találkozhatunk a hazánkban is népszerű szent szobraival, sokszor útközben, útkereszteződésnél, hidaknál, hiszen a folyók, hidak, hajósok, vízimolnárok, halászok védőszentjeként is tisztelik.
Nepomuki Szent János szobor, SopronNepomuki Szent János szobor, Sopron
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már
Átlagos 2025. augusztus 24. 16:39gyerekekkel járt itt
5 napot töltöttünk el itt. A szobákban nincs klíma, csak egy ventilátor, ami hangos volt és kevés ilyen melegben. A reggelik és a vacsorák finomak voltak és elégségesek, csak az utánpótlásuk akadozott egy kicsit, mondjuk ez betudható annak, hogy szerintem elég kevés volt a pincér. A wellness részleg kicsi, koszos és büdös volt, nagyon ráférne már egy felújítás.