Böngéssz a legfrissebb soproni értékelések között!

Kiváló 2025. május 9. 7:16a párjával járt itt
Készséges,és informatív személyzet,minden kérdésünkre gyors és kielégítő választ kaptunk. Az étterem kiváló, és a felszolgáló személyzet is kedves és közvetlen.
Élményekben gazdag négy napot töltöttünk el a városban és a Szieszta hotelbe visszatérve kellemes és megnyugtató pihenésben volt részünk.
Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben, másoknak is ajánlom.
Gyenge 2025. május 9. 6:26egyedül járt itt
Maga a szálloda csalódás volt, minha az előző századból maradt volna itt / hideg, melegvizes csaptelep, álló ventillátor a szobában, zuhany függöny, stb /
A vacsora büfé kínálata elég szegényes, da a nagyobb baj, hogynem jó minőségű /harcsapaprikás helyett híg lében úszó haldarabok, orly ponty vastag, kemény bundában semmi, milánói makaróni jég hideg/.
Vacsorához a bor rendelés után kértünk vizet, amit megtagadott a picér.
Kihagyhatatlan 2025. május 7. 11:21a párjával járt itt
Ha békésen akarsz andalogni, madárfüttyöt hallgatni,gyönyörködni a fákban, virágokban, esetleg sétálgató őzekkel találkozni,akkor a legjobb helyet találtad meg erre. Jó levegő, csend, béke, nyugalom.
Ne hagyd ki ha Sopronban jársz!
A belépés ingyenes, pár percre az Erzsébet- kerttől, ahol kis büfé, fagyizó, mosdó, játszótér is található.
Szintén igazi pihenőhely.
Soproni Botanikus Kert, SopronSoproni Botanikus Kert, SopronSoproni Botanikus Kert, SopronSoproni Botanikus Kert, SopronSoproni Botanikus Kert, SopronSoproni Botanikus Kert, Sopron
Még több kép (3 db) >>
2025. április 23. 9:03a párjával járt itt
Problémánk a szellőztetési lehetősége,hiszen csak ajtó nyitással lehetséges ,ablakot nyitni nemlehet. A másik problémánk a párna volt .Annyira kemény és rugalmatlan hogy igazán éjszaka nem volt így pihenés. Mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat!Ķöszönjük a dolgozóknak!Üdv Tátrai Katalin
2025. április 16. 7:17a párjával járt itt
A szálloda tisztasága, a személyzet kifogástalan volt most is, úgy mint a korábbi ittlétünk idején is.
A wellnes szolgáltatást nem vettük igénybe, arról nem tudok nyilatkozni. Az étkezéssel kapcsolatban kiemelném, hogy a reggeli választéka, minősége kifogástalan volt, a vacsorával viszont már nem voltunk ennyire elégedettek, októberi ittlétünkkor jobbnak találtuk a vacsora választékát és az ételek ízét (elkészitését) is.
Kiváló 2025. március 31. 8:30a párjával járt itt
Nagyon tetszett a szálláshely. Ismertük, mert voltunk már itt többször. Finom ételeket ettünk. Kedves és szolgálatkész volt a személyzet. Külön kiemelném a fürdőmester hozzáállását, ugyanis az előre meghirdetett időpontban elmaradt a vízitorna a kevés jelentkező miatt (2 fő), de aznap délután a megbeszélt időpontban külön megtartotta az órát, és akkor sokkal többen összejöttünk.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 29 városban járt már
Kiváló 2025. március 29. 13:41családjával járt itt
Foglalásunk volt Sopron egy másik igényesebbnek hirdetett szállójába , de - az külön történet, meglátva az ottani szobáinkat - azt az érkezést követően rögtön ott hagytuk és az esti órákban " estünk be " ebbe a szállodába. A recepció kimondottan készséges volt, minden igényünket teljesített és ugyan ez mondható el a szálló éttermében elfogyasztott vacsoránál is.
2025. március 21. 8:37a párjával járt itt
Nagyon tetszett az elhelyezkedés, és a reggeli valamint a vacsora változatos volt. A wellness részleg csalódás volt, egy ekkora Hotelnek túl kicsi, annak ellenére is zsúfolt volt, hogy nem fő szezonban mentünk. Egyáltalán nem volt alkalmas a pihenésre a wellness környezete sem, nem volt elég szék, illetve ágy lefeküdni.
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?