Sajnos nincs eléggé felhívva a figyelem, a medence és a szauna használat előtti zuhanyhasználatra. Valahogy ellenőrizni kéne, mert az emberek szinte kivétel nélkül, annak használatát kihagyva mennek pl. a medencékbe. Ez undorító,
Amikor az ágyak össze vannak duplaágy-kénti használatra, a kettőt, valamilyen módon össze kellene rögzíteni, hogy ne fordulhasson elő, ami velünk is megtörtént, egyikünk beesett a két ágy közé.
2 éjszakát töltöttünk a 4 csillagos (! ) Hotel Sziesztában. Csendes szobát kértem, pihenni szerettünk volna. . A csend helyett 2 szobával mellettünk szobafelújítás történt az ezzel járó zajjal, jövő-menő munkásokkal. + Egész nap a szálloda területén betont törtek légkalapáccsal. . Ennyit a csendről. . Ide soha többet!
A pihenés helyett egész napos bosszankodás! Ezért nem kellett volna fizetnünk. . . A korrekt az lett volna a szálloda részéről, ha megírják, hogy ezt a kérésünket nem tudják teljesíteni. Akkor ezt tudomásul vesszük, s eldöntjük, akarunk-e továbbra is itt szállást foglalni ebben a szállodában? De sajnos nem így történt. Más. Szerettük volna a billiárd asztalt használni, de közölte velünk a barátságtalan recepciós hölgy, hogy a játék szoba zárva van, az nem használható. . Nem ajánlom ezt a szállodát senkinek!
Átlagos 2025. december 7. 18:57a párjával járt itt
Leginkább a szobával voltunk elégedetlenek. Szűk, nem elég komfortos (egyetlen nagy tükör sem volt, csak a rosszul megvilágított kis fürdőszobai), sehol egy fiók (iróasztal és éjjeli asztaloknál). Az előszoba és a fürdő annyira szűk, ha valaki odamegy, a másiknak a szobába vagy a folyosóra kell kimenni.
A fürdőszoba szűk, nincs hely a pipere holmiknak. Az étterem szinvonala sem egy 4 csillagos hotelé - vacsorára is alátétekkel terítettek (nincs terítőjük? ), sokszor ottmaradt a morzsás alátét a következő vendégeknek, akiknek az asztalt "vadászni" kellett. A konyha választéka is inkább egy 3 csillagos helyé. (Előfordult szenesre égetett étel is! ) A wifi-ért is 3x kellett a portára menni, mire működött. A wellnesz úszómedencéja rendkívül kicsi, ez a fotókon nem látszódott.
Ez a szálloda sajnos nagyon messze van a 4 csillagtól! ! ! Az ételek egyhangúak, a választék szegényes a kiszolgáló személyzet hol az étteremben próbál "pincérkedni", majd pár óra múlva ugyanazok hurcolják a szemetesszákokat. . . A takarítás kimerült a szemeteskosár néhai ürítésével. . .
Átlagos 2025. december 5. 10:42a párjával járt itt
Nem először járok a SZIESZTÁBAN. Elvileg "négy csillagos" szálló. - 4 nap alatt csak a szemetet vitték ki a szobából. Ez volt a takarítás. - A felújított szoba bútorzatában egy tükör nem fért bele, azaz csak fürdőszoba tükör volt, az sem jó világítással. - csak két pohár, az is a fürdőszobában.
- A fürdőköpenyt felvinni, lehozni egy 4 csillagos szállodában. Nem hoztam le, a recepcióban visszaküldtek volna, hogy hozzuk le őket. - A felszolgált ételek ízre, minőségre nem megfelelők, max. 2 csillagosak - Magyarországi más négycsillagos szállodáknál mindezt így együtt soha nem tapasztaltam. Sopron három másik szállodájában sem. - Csak jelzem, sokfelé jártam MO. -on, de a világban is, Japántól USA-ig, és a déli féltekén is, tehát nem ismeret hiányában írtam. amit írtam. És csak segíteni szeretnék egy Ausztriához közeli hotel minőségének alapvetően egyszerűen megoldható kérdéseiben. - A napi félpanziós ár megfelelő, kedvező volt, minimális emeléssel rendezhetnék az előzőekben említetteket.
Jó 2025. november 28. 17:08csoporttal járt itt
Kellemes napokat töltöttünk ott,és nagyon kedves volt a személyzet,kiemelném ez öltönyös úri ember feltételezem,hogy ő volt a Manager nagyon kedves volt köszönjük a segítséget,a többieknek is! egy észrevételünk volt,hogy a reggelinél mindig egyformák voltak, és pékárú se mindig volt friss,illetve sok volt a sertés ételek a reggelinél! de azért találtunk enni valót.
Átlagos 2025. november 27. 9:11egyedül járt itt
Zavaróan kicsi volt a szoba. A széf a földön volt elhelyezve🤦🏻 , ahol sötét volt és az idős korunk miatt nehéz volt a kezelése. A reggeli nem volt változatos. Az ételeket nem sikerült melegen tartani. Semmiféle játék lehetőség nem volt. A játék szobát állítólag felújítják, de szakembereket nem láttunk az elmúlt hat napban.
Egyik nap este 10 óra után nem volt recepciós. Ilyennel még soha, sehol nem találkoztam. Egy biztonsági őr segített nekünk. A wellness kicsi, de pont nem voltak sokan, így nem volt zavaró. A fürdőszoba kifogástalan volt. Az ágy, a matrac szintén jó volt. A személyzet szolgálatkész és kedves volt. Az ár - érték arány megfelelő volt.
Nagyon szép, igényes szálloda. A wellness és a konyha kifogástalan volt, de a személyzet a recepción elég szűken bánt az információval. Semmi programról nem kaptunk információt, a lámpás túráról is a liftben felfüggesztett plakátról értesültünk. Mindamellett nagyon kedvesek voltak. A szobában a matrac túl puha, de azon kívül minden rendben volt. Ajánlanám mindenkinek.
Már sok alkalommal voltunk itt a Hotel Sziesztában az évek során. Végre elkészült a felújítás és az eredmény egy csodálatos szálloda. Minden új, korszerű. A szobába belépve a TV-ben egy névreszóló üdvözlés szerepelt. A személyzet nagyon keves, udvarias. Az ellátás kitűnő.
Már megvettem a következő alkalomra az utalványt, így biztos, hogy ismét eltöltünk néhány napot ebben a szállodában. Mindenkinek érdemes kipróbálni.
Jó 2025. november 15. 15:33a párjával járt itt
A 4 csilihez viszonyitva: A twlefon nem mükődőtt. A felvonó belső területe nem minősithető- A Recepció nem ad megfelelő információt. - Tv. adott információk nem megfelelőek. - Tv. adók nem megfelelőek egy 4 szilishez. Könnyű birálni, de Ti kérdeztétek. Votunk nálatok, és szeretnénk menni még ha tudunk.