Gyönyörű kompozíció várta a feleségemet. A szoba légkondis. A mi esetünkben a belső udvarra nézett az ablak, de vannak olyan szobák, ahol a régi utcára. A szobaába kávéfőző is volt, első alkalommal ingyenes kapszulákkal. Az ezutáni alkalmaknál vásárolni kell, így javasolhatom, hogy aki több kávét iszik, annak érdemes kapszulát hozni. ( Nespresso kompatibilis ). A fürdőszoba zuhanyzós, semmi hibát nem találtam. A szoba kényelmes, az ágy remek, ahogy az ágynemű is. TV, szobaszéf , hűtő - mind megfelelő. A szállóban lift van. Az étkezés jó. Alapból csak reggelit biztosít a hotel, de ez változóban van. Mi vacsorát is igényeltünk és ez elérhető volt. Jelenleg hétvégén és igény esetén van ez a lehetőség, de később választható opció lesz. Mind este, mind reggel az étkezés svédasztalos volt. Az esti némi kívánni valót hagyott maga után, a választékkal nem volt gond. A hotel nem nagy, ezért a méretének megfelelő volt a választék. A reggeli teljesen megfelelő, meg voltunk elégedve a mennyiséggel és minőséggel. A szálloda a belvárosban van, sok a vendéglátó hely. Étterem is, de sok új kávézó-teázó-süteményező is van. Este nincs tömeg az utcán, jót lehet sétálni. Összességében nagyon pozitív élményekkel tértünk haza, pedig csak 1 éjszakát voltunk ott. Olyanoknak nyugodtan tudom ajánlani, akik hétvégét, rövid kiruccanást vagy 5-7 napos túrát terveznek. Saját belső udavri parkolójuk van, autóval megközelíthető. Ár érték arányban teljesen elfogadható. Átutazóknak, üzletembereknek, rövid látogatásra érkezőknek, városi programra érkezők vagy akik a csendes, kellemes kikapcsolódásra várnak ez a hotel kiváló választás. Én és a nejem jól éreztük magunkat s ezért szeretnénk köszönetünket kifejezni.