Böngéssz a legfrissebb soproni értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3890 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110375 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 9:02gyerekekkel járt itt
XX. századi, tehát egyházi viszonylatban új építésű templom a Kurucdombon. A régi szélmalomtól visszafelé úton néztünk be ide is, ha már éppen útba esett. Elsőre amit észrevesz a látogató, hogy milyen szép fekvésű, dimbes-dombos parkos területre építették. A 33 méter magas szögletes torony messzire kimagaslik. A II.
Soproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, SopronSoproni Szent István Római Katolikus Plébánia, Sopron
Még több kép (11 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 31. 17:27barátokkal járt itt
Hirdetésre foglaltam, amelyben egy felújjított szállodát igértek. Ehez képest egy felújjítás alatt lévő szállodába érkeztünk. A szekrényben nem volt válfa, azt úgy kellett kérni az egyik törött volt. A minibár üres volt. Néha gyalog kellett lemenni a 3. emeletről, mert csak két lift működött.
Kiváló 2025. augusztus 29. 18:08barátokkal járt itt
Nagyon kedves a személyzet: recepció, pincérek, szobalányok, fürdőmester egyaránt. Nekünk megfelelt az ételválaszték mennyiségre és minőségre egyaránt. Az ágy és az ágynemű is kifogástalan volt. A szobánk keleti fekvésű volt, így kétszer örültem a napfelkeltének. Jó volt, hogy a "kisvonattal " meg lehetett szakítani az utat.
Érdekes 2025. augusztus 25. 10:05gyerekekkel járt itt
Legutóbbi soproni szállásunk közelében láttam meg ezt a kis szobrot. Nepomuki Szent János XIV. században élő cseh pap és vértanú volt, országszerte sok helyütt találkozhatunk a hazánkban is népszerű szent szobraival, sokszor útközben, útkereszteződésnél, hidaknál, hiszen a folyók, hidak, hajósok, vízimolnárok, halászok védőszentjeként is tisztelik.
Nepomuki Szent János szobor, SopronNepomuki Szent János szobor, Sopron
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már
Átlagos 2025. augusztus 24. 16:39gyerekekkel járt itt
5 napot töltöttünk el itt. A szobákban nincs klíma, csak egy ventilátor, ami hangos volt és kevés ilyen melegben. A reggelik és a vacsorák finomak voltak és elégségesek, csak az utánpótlásuk akadozott egy kicsit, mondjuk ez betudható annak, hogy szerintem elég kevés volt a pincér. A wellness részleg kicsi, koszos és büdös volt, nagyon ráférne már egy felújítás.
Kiváló 2025. augusztus 23. 19:00a párjával járt itt
Nagyon finom ételek, hatalmas adagok! Ha hamarabb rátalálunk, minden nap itt vacsoráztunk volna! Hangulatos a terasz, a belső tér éppen felújítás alatt, jövünk októberben!
Érdekes 2025. augusztus 23. 15:11gyerekekkel járt itt
Számos alkalommal jártam már Sopronban, ennek ellenére e a Kuruc-dombi szélmalomról eddig még nem is hallottam. Idén is annak köszönhető, hogy a mostani soproni szállásunk viszonylagos közelségében volt ez az érdekes látnivaló. A Kuruc-domb Sopron keleti külvárosi részén található.
Kuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, SopronKuruc-dombi egykori szélmalom, Sopron
Még több kép (23 db) >>
Kiváló 2025. augusztus 23. 11:37gyerekekkel járt itt
Szokásos éves soproni utazásunkkal indítottuk meg a nyári szünidőt. 3 éjszakát töltöttünk el ebben a panzióban. Helyileg a belvárostól kissé kijjebb esik, a Várkörút kb. 10 perces séta, cserébe ingyenesen lehetett parkolni akár a bejárat előtt is.
Átrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, SopronÁtrium Panzió, Sopron
Még több kép (19 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már
Érdekes 2025. augusztus 19. 21:58gyerekekkel járt itt
Szép, tiszta és modern strand. Itt létünk idején -hétköznap- szerencsére nem voltak sokan, mivel nem túl nagyok a medencék. Az uszoda, az öltöző, a strand rész is modern, tiszta és nagyon szép. A büfé árai inkább a balatoni árakat idézik, de legalább a kaja finom volt és a kiszolgálás is jó volt!
Átlagos 2025. augusztus 19. 17:03egyedül járt itt
Szeretném jelezni, hogy a lift elég lassú, volt amikor 15 percet is vártunk rá. A wellness részlegen belül az úszómedence nagyon hideg volt, nem tudtunk úszni. Még egy kis probléma volt, hogy az egyik este elég rossz minőségű volt a leves és az egyik második fogás is.
Egyébként nagyon szépek és tágasak a szobák és tiszták. Kedves a személyzet, jó helyen van a hotel.

Köszönöm a lehetőséget.