2010 márciusában megnyílt a Velencei-tó legújabb wellness- és konferencia szállodája, a Vital Hotel Nautis, a tóval és környékével harmóniában épült a gárdonyi kikötő és a szabadstrand közvetlen szomszédságában. A szálloda 81 nemdohányzó szobával és 4 luxus lakosztállyal várja vendégeit, ahol a modern design kényelemmel és luxussal párosul.
Remek 4 napot töltöttünk ebben a családias és szép szállodában! A kiszolgálás átlagon felüli volt , az ételek finomak és változatosak, a személyzet udvarias és szakértő volt , mindenki tudta a feladatát és azt maximálisan teljesítette . A szállodát gyermekbarátként jellemezném : sok programmal és türelemmel.
Én személy szerint csak a táncos estéket és a felnőtt programokat hiányoltam de az biztos a hétfői koktélhajón volt amiről lemaradtunk! Sebaj majd legközelebb :)
A szálloda kellemes,a felszolgálók rendkívül kedvesek voltak,de a személyzet minden tagja készséges volt. Az ételek finomak,változatosak.A kültéri medence lehetne nagyobb,a gyermekeknek csak 1 csúszda áll rendelkezésre ,amit meghatározott ideig használhatnak. A fürdőszobában célszerűnek tartanék erősebb világítást.
Nagyon csodás hétvégét töltöttünk a szállodában. A személyzet kimagaslóan kedves volt.Az ételek kiválóak voltak, bőséges választékkal. A wellnes részleg is nagyon jo volt, csak a jégkút nem üzemelt, ezt nagyon sajnáltam.Remélem még máskor is lesz alkalmunk visszamenni.
A húsvéti ünnepeket töltöttük a szállodában. Minden igényt kielégitő modern környezet,izléses, tetszetős ünnepi diszités. Jó ötlet volt a sétahajózás is. A kellemes időjárás csak fokozta hogy jól lehetett pihenni, sportolni, sétálni. A személyzet rendkivüli kedves, szolgálatkész.
Főleg a reggeli bőséges választékkal készült,a gálavacsora sok különleges ételt is kinált, Talán csak húsvét hétfőn hiányoltunk egy kis locsolós hangulatot.
Bár nem igazán engedhetném meg magamnak ezt a szálláskategóriát, de ajándékba kapott utalvánnyal februárban jutottam el a szállodába, 4 napra. Igazán jól lehet pihenni, a kilátás gyönyörű volt a szobámból a tóra. A személyzet udvarias, a reggeli ízletes, és bőséges választékkal állt rendelkezésre.
A wellness részleg is nagyon tetszett. A szállodában többféle üzleti összejövetel is volt abban az időszakban, a konferencia résztvevői elég hangosak voltak a wellnessben és a folyósón este - a vacsorából visszatérve -, de ez semmit nem vont le a szálloda kényelméből, a kiszolgálás színvonalából. Remélem, a közeli jövőben ismét lesz alkalmam pdalátogatni egy kis pihenésre.
Barátokkal mentünk karácsony és szilveszter között a Hotelbe. Csodálatos négy nap volt. A személyzet rendkívüli, talán a mosolyfáról szedték őket. Kiemelném a masszőr hölgyet,ha jól emlékszem Adél, csak beugróként dolgozik, de lelkesedése, munkája a legmagasabb szinteken is megállja a helyét. Az étkezés kifogástalan.
A pihenő szoba teli találat. Nagyon készülünk vissza, amikor a teraszon fogyaszthatjuk el a koktélunkat. További sok sikert és nagyon sok vendéget. Ez a csapat megérdemli!
Többszöri nekifutás után végre sikerült eljutnunk a Vital Hotel Nautisba. Egyrészt a megelőző várakozás, másrészt a ****superior besorolás is kíváncsivá tett a szállodával kapcsolatosan már érkezésünket megelőzően is. Röviden - szerencsére - nem kellett csalódnunk. A belső kialakítás modern, fiatalos, nekünk tetsző.
A szobában egy-két design elem megszokást igényelt tőlem. A tisztaság kiemelkedő, ami számunkra szintén igény lenne egy magasabb besorolású szállodától. A személyzethez nyugodtan lehetett fordulni bármilyen kérdéssel, kéréssel. Az ételek finomak voltak, bár szívesen kóstoltam volna valamilyen "gasztro" különlegességet. Hosszú nyitvatartási idővel működtek a szolgáltatások is (wellness stb. )lehetett programot találni minden napszakban. A parkolás lehetősége jól megoldott. Mindenkinek ajánlom, mert az ár-érték arány is rendben van, bátran lehetnek elvárásaink a hotellel szemben.
Standard szobában voltunk elhelyezve, első nap a fürdőszobában egy csomó haj fogadott a zuhanyzóban. Sárga törülköző, foltos takaró, nem volt takarítva az ágy alatt az előző vendég ott hagyott gyerekjátékát találtam meg. Az étel kiváló volt mindenre gondoltak, kivéve, hogy a pincérek azzal voltak elfoglalva hogy elvigyék a tányérokat és terítsenek, italt nem tudtunk rendelni, nekünk kellett levadászni a pincéreket.
Sokadszorra jövünk ide megünnepelni a házassági évfordulónkat. A szálloda hangulata, stílusa nagyon megtetszett már az első alakalommal, ezért is térünk ide vissza ebben az időszakban.
Annak ellenére, hogy céges rendezvényekkel egy időben töltünk itt el egy hétvégét, egyáltalán nem zavar a hangosabb szórakozás, mert az elszállásolás során a szálloda ügyel arra, hogy olyan szintre adjon szobát, ahol az évzáró bulizók nem jutnak fel, így még a folyosóról sem szűrődik fel zaj egyik napszakban sem. A személyzet minden részlegen rendkívül előzékeny, kedves, udvarias, magasan képzett, csak annyira vannak jelen, amennyire szükséges, ugyanakkor minden tekintetben készségesek. Jó értelemben kényeztetik a vendégeket. Az étteremben az ételek ízesek, el tudnék képzelni bátrabb szószos, zaftos ételválasztékot is, de mindig találtam remek, kiváló étkeket. Megfigyeltem, hogy az idő nem látszik a szállodán, minden szinten maradéktalanul fenntartják a színvonalat, nem kopott a szőnyeg, nem hullik a csempe, kifogástalan a wellness részleg, működnek a berendezések, tisztaság van mindenütt. Kellemes hely,kifejezetten gyermekzaj nélküli ebben az időszakban, jó érzéssel ajánlom ismerőseimnek is minden alkalommal, ha ilyen feltöltődésre vágynak.
2 napos konferencián jártam a HOTEL-ben, a konferencia terem megfelelően tágas, világos, nagy terasszal, hűtés-fűtés biztosított. A szobák megfelelően kényelmesek, bár a WC csésze nagyon kicsi. Az ételek akár a reggeli vagy akár a vacsora minősége és választéka kiváló, mennyisége megfelelő. A Wellness részleg megfelelő ellazulást nyújt a hosszú nap után.