Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ünnepeljétek wellnesszel az év első hosszú hétvégéjét! − 10 kedvezményes szállásajánlat március 15-re

A március 15-i hosszú hétvége legjobb szállásajánlatai után kutattok? Szeretnétek különleges csomagban foglalni, ahol extra meglepetést is tartalmaznak a kedvezményes árak? Wellness mellé jöhet egy kis lovagi torna vagy túra a bormúzeumban? Akkor ez a cikk Nektek szól! Szuper szállástippek következnek március 13-17. között!


Március 15-i szállásajánlatok>>

Töltsétek pihenéssel, utazással a március 15-i hosszú hétvégét, mert higgyétek el: nagyon is megérdemlitek! Foglaljatok szállást jó árakon a következő wellness helyekre, amikben biztosan nem fogtok csalódni:

 

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa (Sárvár)

Elugranátok egy kis lazulásra a családdal március 13. és 17. között? Akkor foglaljatok szállást a kiváló elhelyezkedésű Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa modern épületébe! A család- és bababarát szolgáltatásokban jeleskedő szállodában az all inclusive ellátás mellé, korlátlan fürdőbelépőt is adnak az ajánlathoz.

Tovább a Park Inn Sárvár hosszú hétvégi ajánlatához>>

Szállásajánlatok a március 15 hétvégére - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa (Sárvár)Szállásajánlatok a március 15 hétvégére - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa (Sárvár)

 

 

Vital Hotel Nautis****superior (Gárdony)

A szépséges Velencei-tó partján magasodó Vital Hotel Nautis****superiorban kiadós büféreggeli, valamint vacsora mellett élvezhetitek ki a kétszintes Wellnesscentrum és Vitalitárium szolgáltatásait. Tartózkodjatok ott március 13-17-ig minimum 2 éjszakát és élvezzétek ki a welcome drink után a zseniális programokat az éjszakai fürdőzéstől a pálinkakóstolóig!

Tovább a Vital Hotel Nautis március 15-i ajánlatához>>

Wellness ajánlatok március 15 - Vital Hotel Nautis****superior (Gárdony)Wellness ajánlatok március 15 - Vital Hotel Nautis****superior (Gárdony)

 

 

Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

Csak egyetlen éjszakát enged a pénztárcátok vagy az időtök? Jó választás ez esetben a hajdúszoboszlói Hotel Silver****! A kényelmes, választott szobátokat mesés félpanzióval is kérhetitek. A wellnessrajongók sem fognak csalódni, ugyanis termálmedencék, pezsgőfürdők és szaunák is találhatók a hotelben.

Tovább a Hotel Silver hosszú hétvége ajánlatához>>

Wellness akciók március 15 - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)Wellness akciók március 15 - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

 

Akciós ajánlatok a március 15 hosszú hétvégére>>

 

 

Hotel Kapitány Wellness****superior (Sümeg)

Pompás lakomákat (bőséges büféreggelit és vacsorát) biztosít a Sümegi várra néző Hotel Kapitány Wellness****superior a március 15-i hosszú hétvégén. A Márciusi ifjak ajánlatban ráadásul nem csupán a káprázatos wellnessoázis korlátlan használata szerepel, hanem a Várkapitány Úr ajándéka is! Vagyis ingyenesen nézhetitek meg a Történelmi Lovasjátékokat!

Tovább a Hotel Kapitány Wellness március 15-i szállásajánlatához>>

Szállások március 15-re - Hotel Kapitány Wellness****superior (Sümeg)Szállások március 15-re - Hotel Kapitány Wellness****superior (Sümeg)

 

 

Hotel Korona**** (Eger)

Az egri felfedezőtúrához remekül dukál egy olyan borhotel, mint a Hotel Korona****! A kiváló ételeket csodás félpanziós ellátás keretében kóstolhatjátok végig. A wellnessben pedig átélhetitek a hammam gőzfürdők világát, valamint számos medencében frissülhettek fel. A Március 15. ajánlat jóvoltából ráadásul a 220 éves István pince és Nemzeti Bormúzeumban ingyenes tárlatvezetésen vehettek részt.

Foglalj szobát a hosszú hétvégére a Hotel Korona Egerbe>>

Március 15 hosszú hétvége - Hotel Korona**** (Eger)Március 15 hosszú hétvége - Hotel Korona**** (Eger)

 

 

Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

A természettel ébredhettek együtt a Tisza Balneum Hotelben****, melynek kihagyhatatlan ajánlata március 13. és 17. között érvényes. A komfortos szálláson kívül kiváló félpanziót, valamint a Balneum SPA és a MóKaland játszóház használatát is tartalmazza az ár min. 2 éjszaka foglalása esetén. A szabadidős lehetőségek között továbbá csocsót, pingpongot, óriás jengát is találtok!

Tovább a Tisza Balneum Hotel hosszú hétvége ajánlatához>>

Március 15 wellness szállások - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)Március 15 wellness szállások - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

 

 

Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

Kedves személyzet, varázslatos elhelyezkedés és otthonos kényelem vár rátok az Ambient Hotel & AromaSPA**** szálláshelyen a március 15-i hosszú hétvégén. Tervezzétek a foglalást min. 2 éjre, és máris gondtalanul lazíthattok az Aroma SPA medencéiben, szaunáiban – szenzációs félpanziós gondoskodás mellett!

Foglalj szállást a március 15-i hosszú hétvégére az Ambient Hotel & AromaSPA-ba>>

Március 15-i szállásajánlatok - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)Március 15-i szállásajánlatok - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

 

 

Abacus Business & Wellness Hotel**** (Herceghalom)

Már egy éjszaka ejtőzés is jót tesz a lelketeknek, ha az Abacus Business & Wellness Hotelt**** szemelitek ki úti célnak. Döntsétek el, melyik szobatípust szeretnétek, reggelit kértek csak, esetleg félpanziós ellátást is, majd élvezzétek a tökéletes testi-lelki feltöltődést, amit az ABACUS SPA élményfürdő garantál számotokra!

Tovább az Abacus Business és Wellness Hotel szállásajánlatához>>

Szállások a március 15-i ajánlatok - Abacus Business & Wellness Hotel**** (Herceghalom)Szállások a március 15-i ajánlatok - Abacus Business & Wellness Hotel**** (Herceghalom)

 

 

Sándor Hotel**** (Pécs)

A Pécsi Tv-torony, a Zsolnay Kulturális Negyed vagy Gázi Kászim pasa dzsámija kihagyhatatlan látnivalói Pécsnek. Hogy mindent felfedezhessetek, érdemes több napra foglalnotok a maximális kényelmet nyújtó Sándor Hotelbe****! Igaz, már egy éjtől is érvényesíthetitek a március 15-i kedvezményes ajánlatot, amihez isteni reggeli is társul. Lógassátok a lábaitokat a forró finn szaunába vagy az infrakabinban, majd koronázzátok meg mindezt az élménymedencézéssel!

Tovább a Sándor Hotel Pécs március 15-i szállásajánlatához>>

Szállásajánlatok a március 15 hosszú hétvégére - Sándor Hotel**** (Pécs)Szállásajánlatok a március 15 hosszú hétvégére - Sándor Hotel**** (Pécs)

 

 

Villa Park Panzió (Szilvásvárad)

A Szalajka-völgy kapujától pár lépésnyire fekszik a színvonalas Villa Park Panzió, mely exkluzív élményt kínál a feltöltődésre. Vegyétek igénybe ezt a verhetetlen ajánlatot március 13. és 17. között már akár 2 éjszakás tartózkodással is! Finom reggeli, stílusos szoba és lebilincselő wellnessrészleg is a pihenésetek részét képezi majd!

Tovább a Villa Park Panzió március 15-i ajánlatához>>

Március 15 wellness akciók - Villa Park Panzió (Szilvásvárad)Március 15 wellness akciók - Villa Park Panzió (Szilvásvárad)

 

Március 15-i szállásajánlatok>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
„A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.” Kövesd Szent Ágoston útmutatását, és tölts több időt a természetben, mert a felfedezés élménye mellett számos szuper indokunk van, amiért megéri túrafelszerelésbe öltözni 2024-ben is. Kirándulj Magyarország csodás helyein, mert közben a testi-lelki egészségedért is sokat tehetsz!
Egészségesebb szeretnél lenni? Elhatároztad, hogy idén több figyelmet fordítasz a testi-lelki jóllétedre? Ez dicséretes, de ha a gondolatot még nem követte cselekedet, akkor ideje a tettek mezejére lépni! Magyarország jobbnál jobb gyógyszállodái segíthetnek ebben. Immunerősítő szaunavilágok, gyógyvizes kúrák, diétás ételspecialitások, energetizáló kezelések és még vagy tucatnyi szuper szolgáltatás támogat majd a célod elérésében. Nézd meg!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.