2015. februárjában egész pontosan Valentin napon voltunk a szállodában. Az igazat megvallva előtte elolvastam egy-két hozzászólást és elég kétkedve mentünk a szállodába. Viszont kellemeset csalódtunk. A ételek is finomak és változatosak voltak és külön figyelmesség volt a személyzettől,hogy Valentin napon gyertyák égtek és kis szív alakú sütik voltak.
A masszázs is lazító és frissítő volt. Egész Gyula hangulatos és barátságos. A sok kritika ellenére mi nagyon jól éreztük magunkat és csak ajánlani tudjuk a szállodát.
Elterveztük a családdal,hogy idén nyáron Gyulán töltünk el pár napot,így elég korán nézegettem a szállásokat,és az Aqua Hotel mellett döntöttem,két egymás melletti szobát foglaltam le,hát elég picikék voltak,fürdőbe menet beütöttük a lábunkat az ágyba,az ágy kényelmetlen volt.
A csomagár fennmaradó másik felét már érkezéskor kikellett fizetni,ílyet még nem hallottam máshol. A személyzet kedves volt,a reggeli és vacsora finom és választékos,pótolták mindíg,ha valami elfogyott. Wellness rész nem volt,de a csomagban voltak ajándék fürdőbelépők,szuper volt,hogy a strand szemben volt,csak átsétáltunk.
Tetszett minden, csak voltak kis furcsaságok is a Hotelben. Először is a megérkezéskor, még a szobát nem is láttuk, a recepción közölték, hogy máris ki kell fizetnem előre a nyaralás árát! ! ! Ilyen még sehol nem volt!
/amit még nem is láttam, hogy megfelel-e, máris fizessek/ Nem kértük a légkondit, de a zúgását egész éjjel hallgattuk / nemis kicsit/ A televizió ugy volt elhelyezve, hogy csak állva nézhettük, egy beugró részen volt középen, az ágyaktól teljesen háttal. A kaja finom és bőséges volt! Jó volt a strand közelsége, és a személyzet is figyelmes volt
Nagyon kedvesen fogadtak. Az ár érték aránya megfelelő de elkövettünk egy nagy hibát mert fél panziót rendeltünk. Sajnos az étterem nem a szállodához tartozik mert akkor az is jó lehetett volna. Az étterem választéka siralmas. Avas zsírban vagy olajban sütötték a rántott húsokat. Az ételek hidegek volta kivéve a forró víz. Mindenkinek ajánlom a szállodát de ne vegyék igénybe az éttermet.
2014 novemberében jártunk itt a párommal, 2 éjszakára szálltunk meg. A hotellel és a szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A személyzet kedves, segítőkész, az éttermi kínálat kiváló. Először jártunk Gyulán, egy hangulatos kisváros, rengeteg a látnivaló. Megállapítottuk: ide még vissza kell térnünk. . .
Csupán 2 éjszakát töltöttünk Gyulán, de legközelebb több időre jövünk. A hotel személyzete kedves, mosolygós, az ételek finomak és változatosak. Külön jó dologként értékelem, hogy a hoteltől elérhető közelségben van minden látnivaló, a fürdő különösen. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, máskor is szívesen jövünk ide.
Nagyon merem ajánlani,szuper minden ellátás,jók a szobák,a masszázs,és minden más! Nagyon kedves,barátságos fogadtatás várt bennünket,az idei évre is tervezem,egy jó kis hétvégét,vagy akár egy egész hetet eltölteni! Ezt igy leírni nehéz,elkell menni,és megtapasztalni,nem fog senkisem csalódni. Gazdag élményeket szerezhet aki,odalátogat! Az árak nagyon elfogadhatók,ugyhogy hajrá!
A városban évente 4-6 alkalommal a párommal megszállunk általában mindig máshol. A megérkezésünkor kicsit furcsállotuk, hogy a be csekkoláskor azonnal ki kellett fizetnünk a szobát. A szállásunk alatt müködött az étterem így a konyhai zörejek mellett volt szerencsénk az illatokat is élvezni.
A LEGJOBBAN AZONBAN a régi levegőbefújó által keltett zajok zavartak minket föleg éjszaka. Hiába kapcsoltuk ki a zajok megmaradtak, igy másnap a kialvatlanság után a reggeli kellemes meglepetés volt. Bőséges és gazdag kinálattal.
Kicsit csalódottan távoztunk. Maga a szállás rendben volt, a szoba tiszta és kényelmes, a személyzet kedves, segítőkész, mosolygós. Ottlétünk alatt félpanziót kértünk, de nem kellett volna. Az étterem hatalmas csalódás volt. A tisztaság nem jellemezte az éttermet.
A reggelinél csak a korán érkezőknek volt mindenből választék, ami fel sem tűnt volna, ha mindig ugyanabban az időben étkezünk. A pincérek többségükben kedvesek, segítőkészek, de volt, aki felháborítóan hanyagul, figyelmetlenül végezte a dolgát! A vacsorára adott étel szánalmasan kicsi adag, és egy este az előre leadott menünket össze is keverték.
Középkorú házaspár vagyunk. 2014 január elején töltöttünk el 2 éjszakát a Hotelben. Nevével ellentétben annyi köze volt a vízhez, hogy csatorna parton helyezkedik el, közel a Várfürdőhöz. Nincs medence, nincs szauna. A szobák felszereltsége, színvonala, tisztasága megfelelt a 3*-os besorolásnak. Az étkeztetésről ez már nem mondható el.
Eleve gyanús volt, hogy az étterem és a recepció egy légtérben van. Asztalon a terítőt ott tartózkodásunk idején nem cserélték, a zsírfoltok ott éktelenkedtek több napon keresztül.
5700Gyula, Part u. 7/c
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 990 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem