Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
szakadek
207024
Országjáró - 24 városban járt már
Fotói
24 fotó
Itt járt már

szakadek adatlapja

27Értékelés
20
7
0
24
Bemutatkozás
Pár szó rólam, páromról és családomról:
Általában párommal együtt utazgatunk, azonban sokszor előfordul az is, hogy felnőtt gyerekeink és az ő párjuk társaságában kirándulunk. Szeretünk új helyeket megismerni, ennek érdekében igyekszünk mindig ismeretlen helyet felkeresni, bár ha valamely hely vagy szállás, netán mindkettő kiemelkedő élményt nyújtott számunkra, oda szívesen ellátogatunk többször is, különböző évszakokban, néha barátainkat is rávesszük, hogy utazzanak velünk. Nincsenek kedvenc tájegységek, mindenhová szívesen elmegyünk új élményeket szerezni, illetve kis hazánk valamennyi zegét-zugát megismerni.
Így utazok, így járok étterembe
Ha tehetjük gépkocsival utazunk, mivel ez a legkényelmesebb forma, így rövid időn belül több helyre is el tudunk látogatni. Volt azonban példa arra is, hogy vasúton közelítettük meg a helyszínt, de ez a ritkább eset. Az éttermeket külső és belső kisugárzásuk alapján választjuk, ha megszólít minket, szívesen teszünk egy próbát, nem igazán szoktunk tévedni. Ez lehet egy magasabb kategóriájú étterem, de egy kockás abroszos hely is, a lényeg a kedves kiszolgálás és a finom étek.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Városi barangoló  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Aktívan pihenő  •  Gyógyvízben ázó
Regisztráció2013.08.22
Utoljára itt2023.03.09

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. szeptember 15.a párjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda központi, ugyanakkor csendes, hangulatos helyen található, a hoteltől szinte minden kéznyújtásnyi távolságban elérhető. Ha valami egy kicsit messzebb van, mint például a fürdő, az a nemrégiben hadba állított kényelmes tramtrain-nel percek alatt megközelíthető, ugyanígy Szeged belvárosa is.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
4Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2014. november 3.a párjával járt itt
Egy kellemes őszi napon átutazóban Harta főutcáján pillantottuk meg a Panoráma Halászcsárda reklámtábláját, gondoltuk biztosan nagyon szép lehet ott a kilátás, próbáljuk ki! Utólag úgy gondoljuk, szebb helyet nem is találhattunk volna az ebéd elköltéséhez.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2015. június 21.a párjával járt itt
Egyetlen éjszakát töltöttünk az Erdőfénye Kastélyszállóban, de már távozáskor elhatároztuk, hogy ezt meg fogjuk ismételni. Egy gyönyörűséges erdő közepén, távol a lakott területek zajától található a kastély, valamint az erdőben mellette elhelyezkedő néhány vendégház, ahová a kinti hangok közül csupán a madárcsicsergésnek van némi esélye bejutni.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Erdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - Erdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - Erdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - Erdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - Erdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - Erdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - Erdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye -
Még több kép (4 db) >>