szakadek étterem értékelései

Értékelései
18
22
7
16
0
1
24

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg szakadek értékeléseit!

Olvasd el szakadek étterem értékeléseit!

Konzervatív, ámde trendi -

Don Papa Pizzéria Göd

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 21.
Gödi lakos lévén minden hónapban legalább egyszer ellátogatunk az étterembe, ahol még egyetlen alkalommal sem csalódtunk sem az ételek minőségében, sem a kiszolgálószemélyzet kedvességében és hozzáértésében. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek az éttermet, aki kedveli az elegáns környezetet, a minőségi étkeket, valamint a mérsékelt árakat.
Megosztom
A kuponosról azt gondolnád, hogy nem éri az árát! De igen! -

Pesti Mese Budapest

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hideg téli napon mozi előtt látogattunk el az étterembe, ahová az interneten vásároltam egy kupont. Méretes, gusztusos tálat mutatott a fénykép, gondoltam is magamban, na ennek biztosan a fele sem lesz igaz! De igaz volt! Bőséges adag (még az én feneketlen bendőjű férjem is elégedett volt) ízletes ételek és nagyon kedves illetve gyors kiszolgálás jellemezte a vacsoránkat, melyet élvezettel fogyasztottunk el.
Megosztom
Még egy kis odafigyeléssel nagyot lehetne emelni a színvonalon -

Megyeri Csárda Budapest

2014. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. január 2.
Az étteremben a férjemmel jártunk 2014. december 30-án, mely egy erős középkategóriás vendéglátóhelynek bizonyult, barátságos kockás abroszos enteriőrrel, gyors kiszolgálással és ízletes, nagy adag ételekkel. Az ételek, valamint a díszítésükre szolgáló zöldségek ízletesek voltak, mely valószínűleg a szakács tehetségét dícséri, azonban a savanyúságokról, salátákról nem volt elmondható ugyanez.
Megosztom
Egy régi mozi új életre kelt -

Belga Sörház Göd

2014. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hamisítatlan pub hangulat, egy - a gödiek számára nosztalgikus hangulatú de már nem működő - régi moziépületből kialakított étterem és biliárdterem. Ha a kis asztaloknál üldögélve, elmélázva és egy pohár bort vagy korsó sört iszogatva az épület régi "életére", vagyis fiatalkorunk filmjeire, az elsötétített moziteremben történtekre emlékszünk vissza, már akkor összehasonlíthatatlan élményben lesz részünk, melyet az igen ízletes és ízlésesen tálalt étkek csak tovább fokoznak.
Megosztom
Itt igazán jó helyen érezheted magad! -

Panoráma Halászcsárda Harta

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes őszi napon átutazóban Harta főutcáján pillantottuk meg a Panoráma Halászcsárda reklámtábláját, gondoltuk biztosan nagyon szép lehet ott a kilátás, próbáljuk ki! Utólag úgy gondoljuk, szebb helyet nem is találhattunk volna az ebéd elköltéséhez.
Megosztom
A hal városában ennél többre számítottam. -

Sobri Halászcsárda Baja

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 1.
Baján járva egy ott lakó hölgy úgy ajánlotta a Sobri Halászcsárdát, mint a városban a legjobbat. Természetesen halászlét rendeltünk gyufatésztával, annak szervírozásával, illatával, színével, illetve a mennyiséggel is meg voltunk elégedve, a hal minőségével azonban koránt sem.
Megosztom
Finom ízek, ódon ritkaságok egy helyen -

Rab Ráby Étterem Szentendre

2013. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem Szentendre óvárosának csendes, kis eldugott utcájában található. Nevét, mely hívogatóan cseng és múltat idéz, Jókai egyik méltán híres regényének főhöséről kapta. Az ízletes falatokat - melyet az étlapon fényképekről is megcsodálhat az ide betérő vendég - rég letűnt mesterségek, foglalkozások eszközeinek társaságában fogyaszthajta el.
Megosztom


TérképX