A Kemencés Csárda Hajdúszoboszló a hagyományos csárda hangulatát erőteljesen közvetíti rusztikus berendezéssel és történelmi hangulatot idéző térvilággal. Az étlap gazdag választékot kínál hagyományos magyar ételekkel, köztük halászlé és túrós csusza, melyek jellegzetes ízvilágot nyújtanak. A kiszolgálás általában kedves és figyelmes, a személyzet gyorsan reagál a vendégkérésekre.
Az ár-érték arány megítélése változó, ugyanakkor a hangulatos környezet és a változatos ételkínálat hozzájárul a pozitív benyomáshoz. A berendezés a magyar múlt elemeit idézi; a kemencés motívumok és hagyományos dekorációk otthonos, autentikus légkört teremtenek. A Kemencés Csárda Hajdúszoboszló nyári szezonban pezsgő, a belső terek és a terasz egyaránt vonzóak, a zene és a hangulat tovább erősíti a hely személyiségét. A halászlé és a kakaspörkölt olyan jellegzetes ízek közé tartozik, amelyek a vidéki gasztronómia hagyományait tükrözik. A környezet családbarát és barátságos, ideális kisebb és nagyobb társaságok számára is. A kenyérlángos és más kemencés specialitások látványa és íze autentikus ízélményt nyújtanak. A kiszolgálás akkor is gyors marad a forgalmas időszakokban, amikor a hely megtelik vendégekkel. Összességében a Kemencés Csárda Hajdúszoboszló a hagyományőrző hangulatot és a gazdag ízeket ötvözi, bemutatva a magyar gasztronómia jellegzetességeit és a vendégek számára élménydús étkezést.
A párommal kétszer jártunk ebben az étteremben. Először az egyik hófordulónkon, aztán most idén Valentin napon. Nem voltak sokan, ennek külön örültünk. Amiket rendeltünk, az mindkétszer finom volt (nem véletlenül jöttünk vissza másodjára), bár a sültkrumplimnak volt egy kis hal íze, de kibírtam.
A hely hangulatos, először kint ültünk (tényleg kár a közvetlen forgalomért), aztán másodjára már bent a kemence mellett hátul. A kiszolgálással sem volt problémánk, összességében jó volt!
Ebédelni mentünk erre a helyre 4-en 2 fiatal pár. Kitűnő ételeket kaptunk! A pincér ( valószínűleg ő lehetett a főpincér ) nagyon udvarias volt, viszont a kihozott üdítőből, sörből illett volna kitöltenie egy keveset a poharakba. A levesek olyan 1000 Ft körüliek, a főételek 1300- 2500 fölött is vannak. Amit mi kértünk, az tökéletes volt.
Inni akartunk valami rövidet és a pincér rögtön szoboszlói pálinkát ajánlott, ami nagyon finom volt ! ! A kiszolgálás gyors volt, nem vártunk sokat az ételekre. Ajánlom másoknak is!
Voltunk ebédelni, nagyon finom volt az étel. És szóltak ,hogy szombaton és hétfőn kemencében sült kenyérlángost fognak felszolgálni! Hétfőn elmentünk megkóstolni a a kenyérlángost. Akkora volt a lángos hogy másnap reggel se voltunk éhesek. Ajánljuk mindenkinek aki csak arra jár és ne feledje el a hétfői és a szombati kenyérlángos sütést se! ! ! !