Hotel Aurum Hajdúszoboszló ★★★★

Hotel Aurum HajdúszoboszlóHotel Aurum Hajdúszoboszló
Hotel Aurum HajdúszoboszlóHotel Aurum Hajdúszoboszló
93 fotó

Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Vendégvélemények összefoglalója

Hotel Aurum Hajdúszoboszló központi helyen található, közel a gyógyfürdőhöz és az Aqua Palace-hoz, így könnyen megközelíthető a városi fürdőkomplexum. A szálloda impozáns külső és elegáns belső terei magas színvonalú környezetet kínálnak a vendégeknek. A wellness részlegen gyógyvíz és TB-támogatott kezelések vehetők igénybe, a medencék és szaunák általában tiszták és kellemesek. A reggeli és vacsora bőséges, a svédasztalos kínálat változatos és ízletes, a konyha magas színvonalú teljesítményt nyújt.

116 vendég véleménye alapján

4,1Kényelem
4,4Szolgáltatás
4,5Étkezés
4,7Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Aurum legnépszerűbb csomagjai

Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok - teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Aurum napok - teljes előrefizetéssel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok (min. 2 éj)
Aurum napok
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Két ünnep között - teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Két ünnep között - teljes előrefizetéssel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Karácsony (min. 3 éj)
Karácsony
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Szilveszter (min. 3 éj)
Szilveszter
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
62.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Két ünnep között
Két ünnep között
77.740 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Karácsony - teljes előrefizetéssel (min. 3 éj)
Karácsony - teljes előrefizetéssel
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Szilveszter - teljes előrefizetéssel (min. 3 éj)
Szilveszter - teljes előrefizetéssel
Kérd ajánlatunkat!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Flóra Eger - Legjobb ár félpanzióval, fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
90.820 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hotel Aurum Hajdúszoboszló vélemények

2025. szeptember 27.a párjával járt itt
A kinti meleg vizes élményfürdő volt a legjobb, a benti sajnos nem volt elég meleg és nem működött az élmény része. Nagyon jó lett volna, ha lehetőség lett volna társas játékra ,kártyára. A fittnesz terem szerintem nem a wellnessben van a legjobb helyen. Szívesen bowlingoztam volna a férjemmel.
Kiváló 2025. szeptember 1.barátokkal járt itt
Ajánlom mindenkinek a hotelt! A kiszolgálás kiváló, a wellness részlegen a gondnok és a pultos hölgy nagyon segítőkész, a recepciósok mindig kedvesek. A teraszon a felszolgálók figyelmesek és udvariasak, valóban remek munkát végeznek. A szobák tiszták, az ágyak kényelmesek, a reggeli és vacsora bőséges és ízletes.
Kiváló 2025. július 17.a párjával járt itt
Csodálatos hely, melyre a jó hangulat, kedvesség, figyelmesség, segítőkészség jellemző. Az ételek fantasztikusak, ízletesek. Választék bőséges és a zárás előtt is újratöltötték ha elfogyott, minden igényt kielégítő. A személyzet maximális pontot érdemel, nincs olyan probléma amit ne oldottak volna meg.
Kiváló 2025. június 23.egyedül járt itt
Szép volt, nagyon jól éreztük Magunkat, de csalódott voltam, mert kértem, hogy szülinapra ajándékoztam a férjemnek a pihenést, és ne tetőtéri szoba legyen, hát rosszabb volt, a szembe lévő ház szürke oldalát láttuk, és a zárt parkolót.
A wellness szuper, de pénteken nem működtek a medencében a fúvókák, csak ücsörögtünk a vízbe, választ nem kaptunk rá, hogy miért.
Az ellátás szuper volt, az ételek nagyon finomak.
2025. május 31.a párjával járt itt
Sok a lépcső , az első emelet megnevezés érdekes. Lépcső az étkezōbe! Lépcső az oldalkijáratnál.
Apróságok: nem volt fogpiszkáló,
Só , alátét kistányér a teas, kávés csészekhez.
A wellnes nagyon kicsi, nem tudtam élvezni.
Tetszett a gyönyörű impozáns fogadó, recepció, a mindenhol lévő aranyhatás. A parkolási lehetőséget is egy kissé össze-visszának találtam.
2025. április 7.egyedül járt itt
A pihenő ágyak reggeli elfoglalását a vendégek által nem engedném. Csak arra az időre, amíg valóban a wellness részlegen tartózkodnak. Amíg felmentek az étkezésekhez, vagy akar a sétálni, a helyüket addig sem tudta más használni. Így csak 5-6 pár tud itt pihenni, a többieknek, akik csak pár órára mennének le, esélyük sincs. Ilyet még sehol máshol nem láttam.
Kiváló 2025. március 7.a párjával járt itt
Nagyon kedves volt a fogadás. Nagyon kényelmes volt a szoba.Nagyon kedvesek voltak felszolgálók,és nagyon finom volt a reggeli és a vacsora is.Nagyon jó volt a wellness részleg is,jó volt hogy miden nap cserélték a medencében a vizet. Valójában mindennel meg voltunk elégedve,csak nagyon gyorsan el teltek a napok.
2025. január 6.a párjával járt itt
Kedves címzett! Mi 2 házaspár voltunk az Önök szállodájában a vártnál is kellemesen csalódtunk. A wellness részlegükben nagyon szép volt tiszta szerintünk még a képek alapján nagyobb is mint képzeltük. Nagyon meg voltunk elégedve mind a takarító mind pedig a vendéglátó személyzettel.
2024. október 24.a párjával járt itt
A legfontosabb egy szállodába ahova,pihenni megy a vendég , nem egy iszonyat kifeküdt ágymatracon szeretne három éjszakát eltölteni. Fájó elfeküdt háttal hazamenni a , pihenésből' . Jeleztük a recepción ,nagyon sajnálták, hogy pont ilyen szobát kaptunk,mondván hogy folyamatosan cserélik a matracokat.
Kiváló 2024. szeptember 14.a párjával járt itt
A szálloda impozáns kívűl belül. A szoba kényelmes, tiszta, a kilátás viszont takarásban volt, a wellness rész teteje látszott az ablakból. A személyzet kedves, segítőkész, a kávézó nem viszont nem volt nyitva egész nap, kora délután csak a wellness részén a bárban lehetett fogyasztani, az első teraszon nem.
A ételek finomak voltak, a választék bőséges. A strand 2 perc séta.
Hotel Aurum Hajdúszoboszló a térképen
4200 HajdúszoboszlóMátyás király sétány 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • finnszauna
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü