Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét

Fekete Gólya Vendéglő KecskemétFekete Gólya Vendéglő Kecskemét
Fekete Gólya Vendéglő KecskemétFekete Gólya Vendéglő Kecskemét
103 fotó

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét - Vendégvélemények összefoglalója

A Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét a térség egyik kiemelkedően családbarát és nagy befogadóképességű étterme. A hagyományos magyar ízekre épülő étlap bőséges adagokat kínál, változatos kínálattal és ízletes fogásokkal. A kínálatban gyakran kiemelkedőek a halászlé, a libamáj és a különféle húsételek, melyek frissek és gondosan elkészítették. A felszolgálás gyors és udvarias, a személyzet figyelmes, és a vendégek igényeire gyorsan reagál.

75 vendég értékelése alapján

50%
20%
3,8Ételek / Italok
3,6Kiszolgálás
3,7Hangulat
3,4Ár / érték
3,9Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Aranyhomok Hotel Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Aranyhomok Hotel Kecskemét
31.954 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok gyógyfürdőzéssel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Húsvét
Termál Hotel Vesta Tápiószecső

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 75 városban járt márFelfedező - 80 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3119 feltöltött kép
Kiváló 2017. január 14.gyerekekkel járt itt
Már régóta szemeztünk a hellyel,de minden alkalommal rengeteg autó állt az udvaron és a kinti parkolóba is. De most ennek ellenére betértünk ide. Nem bántuk meg. Udvarias kiszolgálás,kiváló és hatalmas adag ételek,és a házi szörp nagyon finom volt. A gyerekek sem voltak még ilyen kiváló helyen ezt meg is említették miután távoztunk.
Kiváló 2016. október 12.a párjával járt itt
Az út menti tábla invitált: "térjen be hozzánk" - hát, mi megtettük. És nagyon jól tettük! Az éttermi részben esküvőre készültek, de a borozóban volt szabad asztal, így vállaltuk a lépcsőzést. A figyelmes kiszolgálás, a rendkívül finom ízek és a bő választék lenyűgöző volt, a hely hangulatos, és az árak sem voltak elrugaszkodott magasságban.
Kiváló 2016. október 5.családjával járt itt
Sokszor megfordultam a Fekete Gólyában, és egyetlen egyszer csalódtam, de az is apróság. Külföldi vendégeknek kiváló ismerkedési lehetőség a magyar gasztronómiával. Étlapjuk első oldala mindig a konyhafőnök adott havi ajánlatait tartalmazza, amiben megtalálható a szárnyas, a marha, a hal, a vad és a vega étel is.
Kiváló 2016. augusztus 25.családjával járt itt
Tipikusan az a hely, amiről ha rossz véleménye van valakinek, az vagy konkurencia, vagy a kákán is csomót keres. Az étel csak a jéghegy csúcsa, a kiszolgálás és a környezet kifogástalan (a gyerek kinn játszott, a pincér az étel megérkeztekor megkért, hogy maradjak a helyemen, majd ő kimegy szólni a játszótérre). Kár, hogy 200 kilométerre van, családi törzshely lenne.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 25 városban járt már
Kiváló 2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt
A kiszolgálás kifogásolhatatlan. Ebben az étteremben első a vendég. Szinte be sem ér az ember már üdvözlik és a segítségére sietnek a pincérek a vendégeknek. Az ételek ízletesek és bőséges a választék. Hatalmas adagok vannak és gyors a kiszolgálás is. Gyönyörű a környezet. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kiváló 2016. május 31.családjával járt itt
Ritka az ilyen udvarias személyzettel rendelkező étterem. Már az ajtóban nyitják az ajtót és megkérdezik hányan szeretnénk étkezni,mivel fent már nem volt hely ezért felajánlották,hogy a pincében étkezhetünk,de utólag már nem is bántuk,mivel fent eléggé hangos élő zene volt,amit mi annyira nem kedvelünk,de a pincében kellemes lágy zene szólt hangfalakból.
Kiváló 2016. február 10., kollégákkal járt itt
Kiváló étterem. Nagy választék remek ízek. Udvarias kiszolgàlás. Hangulatos és gyermekbarát étterem.
Bronz fokozatú értékelő
2016. január 19.gyerekekkel járt itt
Egy vasárnap délben utazás közben álltunk meg. Beléptünk 12 előtt pár perccel. Rossz élmények:-Belépéskor azonnal számon kértek, miért nem foglaltam asztalt? Miért, honnan tudtam volna hogy egy főút mellett elhelyezkedő vendéglőben ahol átutazó emberek megállnak asztalt kell foglalni? -Az asztalterítő pecsétes, poros díszek a falon.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2015. december 13.a párjával járt itt
Elmondhatatlan mennyire jól éreztük magunkat ebben az étteremben. Két nap ettünk itt, a második napon a pincér a stílusával teljesen lenyűgözött minket. Fetrengtünk a nevetéstől :D Annyira jó fejek :) Máskor is a 42-es asztal lesz a törzshelyünk :) Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az ételek finomak, és bőségesek, ahogy azt el is várja az ember.
Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét - Étel/italFekete Gólya Vendéglő Kecskemét - Étel/italFekete Gólya Vendéglő Kecskemét - Étel/italFekete Gólya Vendéglő Kecskemét - Külső kép
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2015. augusztus 31.barátokkal járt itt
Barátokkal ültük be ebbe a 44-es főút melletti igazán hangulatos és szép étterembe. Kívül nagy terasz valamint tágas és rendezett kert, bent hatalmas tér és sok vendég. A kiszolgálás vidám és gyors volt, evés közben mindenki csendben volt, ergo nem csak nekem ízlett, amit rendeltem.
Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét a térképen
6000 KecskemétBorbás tanya 50.
06 30 445 3140
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • akadálymentes • csoportokat szívesen fogad • élő zene • étel elvitelre • fix áras • gyerekmenü • kisállat bevihető • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín • szabadtéri • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
Specialitás
hagyományos magyar fogások
Zene
Élőzene: jazz
Gépzene: jazz, könnyűzene, latino, magyar népzene, magyar slágerek, musical, nemzetközi slágerek
Különtermek
Nagyterem - max. 140 fő