Vetési Ilona étterem értékelései

Értékelései
17
28
26
16
0
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Vetési Ilona értékeléseit!

Olvasd el Vetési Ilona étterem értékeléseit!

Vetési Ilona értékelései

2020. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
Egy éve jártunk itt nagyobb társasággal, most ismét erre a helyre esett a választásunk. Bőséges a kínálat, figyelmesek a pincérek, bár vasárnap délután már kissé fáradtak voltak, ami érthető. Az ételek nagyon finomak voltak. Szerencsére időben sikerült asztalt foglalnunk, mert mindvégig telt ház volt. Ajánlani tudom mindenkinek.
Megosztom
Olcsó helynek ne nézd a konyháját -

Tölgyfa Étterem Gyula

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 24.
Többször kipróbáltuk a déli menüt, talán nem jókor mentünk, de nem volt valami fényes. Pénteken babgulyás volt, némi hússal űés kolbásszal. Úgy tűnt,mintha a maradékokat akarták volna felhasználni, mielőtt megromlik. A tészta jó volt, az árához képest elfogadható.
Megosztom
Gyulán itt lehet jót enni -

Sörpince Vendéglő & Étterem Gyula

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 24.
Bőséges választék, gyors kiszolgálás jellemezte, pedig minden asztal foglalt volt a teraszon és a teremben is. Hatalmas adagok, finom ízek. Többször jártam már itt, most sem csalódtam. Gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a kedvencüket. A pincérek figyelmesek voltak, és nem kellett sokat várni a frissensültre sem. Ajánlom a menüt is, hétvégén pedig az a la cartot.
Megosztom
Egy jó cseh söröző -

Az Öszvér Budapest

2018. júliusban járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 9.
Kellemes, hangulatos söröző, nagy italválasztékkel, kifejezetten jó árakon. A klíma nagyon sokat számított, ezután még többször fogjuk felkeresni. Csak a hely kevés, ajánlatos előre foglalni. Társaságoknak sörzsiráf, bőségtál (előre rendelve), betévedő sörivóknak zsíroskenyér, pogácsa. Remek hely!
Megosztom
Jó konyha, kevés sörrel -

Pesti Mese Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kétszemélyes rántott tálat rendeltem, ami éppen elég volt egy beszélgetős estebédhez. Kétféle csapolt sör volt a választék, de mire befejeztük az étkezést, az olcsóbb sör "elfogyott". Ez péntek este nem lehetséges, legfeljebb, hogy nem akarták az olcsóbbat kihozni. Ezt már több helyen tapasztaltuk. A konyha egyébként remek volt, bár az adagot nagyobbnak gondoltuk.
Megosztom
Igazi kisvendéglő, hagyományos hangulatban -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 28.
Kettesben ebédeltünk a vendéglőben, az egyetlen üres asztalt sikerült elcsípnünk. Már a teltház is jelentett valamit. . . A nagy forgalomhoz képest gyorsan kiszolgáltak bennünket, és nem csalódtunk az ételekben: én pacalt, párom brassóit rendelt. A velős pirítóst és a sülteket megcsodáltuk, legközelebb ilyeneket rendelünk. A bor és az alkoholmentes sör is remek volt.
Megosztom
Remek pizza egy jó helyen -

Carpaccio Étterem Alsóörs

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 28.
Kettesben vacsoráztunk az étteremben. Remek pizzát kaptunk, kérésünkre felezve. Minden tökéletes volt rajta, ahogyan elképzeltük. Az italok választéka is kitűnő volt, a zirci apátsági sört is megkóstoltuk. Csak a záróra vetett véget a jó hangulatnak. Máskor is szívesen felkeressük, bár a főúttól kissé távolabb esik. Az árak a balatoni szintet követik.
Megosztom
Süllőfesztivál Oszi bácsinál -

Oszi Bácsi Keszegsütödéje Szigliget

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 26.
Másodszor látogattunk el a süllőfesztiválra, más-más helyen kóstoltuk ezt a különleges balatoni halat. Oszi bácsi verhetetlen, így jövőre is ott a helyünk. Ha máskor is járunk Szigligeten, biztosan útba ejtjük. Igaz, az ár kicsit borsos - nem úgy a hal, ami igazán ress, belül omlós és éppen jól átsült.
Megosztom
Félúton mindig itt kell megállni -

Kondorosi Csárda Kondoros

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 12.
Többször ebédeltünk már ebben a csártdában, a hangulata lenyűgöző és az ételek finomak. Mi kell még? A kiszolgálás gyors és figyelmes volt, most menüt kértünk, ami éppen megfelelt a déli harangszó okozta várakozásunknak. Jó ide betérni, mint egy ismerőshöz. Szerintem megtalálni sem nehéz, mert táblák igazítana útba, a főutcától egy saroknyira beljebb található.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 12.
Kifejezetten a menüért tértünk be, és nem csalódtunk. Nagyon korrekt, megfelelő adag, finoman elkészítve, gyors a kiszolgálás. Miután a parkolóóra ketyegett, nagyon jó volt látni az igyekezetet a pincérek részéről. Baráti ajánlásra mentünk ide, és máskor is betérünk egy gyors ebédre. Dél körül alig volt asztal, mi egy kedves párral feleztünk.
Megosztom
3 oldalon / 26 találat


TérképX