Hotel Palota Lillafüred ★★★★

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred
Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred
175 fotó

Hotel Palota Lillafüred - Vendégvélemények összefoglalója

A Hotel Palota Lillafüred egy impozáns kastélyépület a Lillafüredi völgyben, közvetlen a vízesés és a Hámori-tó partján. A kastély-stílusú belső terek történelmi hangsúlyt őriznek, miközben a felújítások a modern kényelemmel párosítják a múltat. A toronyba vezető lépcső végén nyíló kilátó lenyűgöző panorámát kínál a parkra, a vízesésre és a környező hegyekre. A szobák közül sok a tóra vagy a kert felé néző kilátást nyújt, a berendezés pedig kényelmes és ízléses.

212 vendég értékelése alapján

4,6Kényelem
4,5Szolgáltatás
4,7Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Szent István Hotel Eger

Hotel Palota Lillafüred vélemények

Ezüst fokozatú értékelő
Átlagos 2018. június 24.a párjával járt itt
Egy kellemes pihenős hosszú hétvégét szerettünk volna eltölteni a hétvégét, de nem sikerült. Pénteken érkeztünk, de sajnálatos módon egy esküvői rendezvény miatt, ami a -1 szinten volt még a 3-on sem tudtunk aludni, gyakorlatilag döngött az egész szoba. Többször jeleztük 1 és 2 között, mire a recepciós válaszolt is, hogy szóltak a dj-nek.
Átlagos 2017. március 13.gyerekekkel járt itt
A személyzet előzékeny, segítőkészsége példa értékű, kisebb hibákat azonnal, pontosan, barátságosan rendezték. (Pótágy érkezéskor nem volt a szobában, egy nagyobb méretű fürdőköpenyre volt szükség) A wellness részleg a nap egyik szakában sem volt zsúfolt, mindent kényelmesen tudtunk használni. Talán a szoba fűtését éreztük napközben kicsit gyengének.
Átlagos 2017. január 5.a párjával járt itt
A megrendeléskor nem írják a valóságot. Az ott felejtett dolgot arany árban küldik el. Ügyeljen mindenki erre.
Átlagos 2016. június 1.üzleti partnerrel járt itt
A szálloda a várakozásnak majdnem megfelelt. Két dolog volt amivel nem voltam megelégedve teljesen. A kisebbik probléma a szoba mérete volt, ami szerintem kicsi volt, és ezáltal elég kényelmetlen is. Az étel minősége és mennyisége megfelelő volt .
Átlagos 2014. június 25.a párjával járt itt
2014 júniusban 4 napot töltöttem el páromal, a palotába. Recepción kedves fogadtatásba részesültünk, de lakosztályunkat magunk kellett megkeresni, s csomagjainakat is nekünk kellett cipelni. Lakosztálytól nem voltam elájulva, de szép volt, habár zavaró volt a fürdőben a zuhanyfüggöny hiánya.
Átlagos 2014. június 1.gyerekekkel járt itt
Évekig a kedvenc helyünk volt a Palotaszálló. A férjemmel évente kétszer-háromszor biztosan eltöltöttünk egy hosszú hétvégét. Kiváló a konyha, szépek a szobák, gyönyörű a környezet, színvonalas a wellness. 2 éve voltunk utoljára, akkor született a kislányunk. Most 2 év után először mentünk vissza, immár kisgyerekes családként.
Bronz fokozatú értékelő
Átlagos 2013. november 6.gyerekekkel járt itt
3 gyerekes család vagyunk, ajándékba kaptuk a 2 éjszakás lillafüredi tartózkodást, szóval ajándék lónak. . . Előrebocsátom, hogy tudom magamról, hogy extrásan igényes vagyok és vevőként/vendégként szeretem, ha érzem, hogy odafigyelnek rám. Lillafüred gyönyörű, nem tudom, ilyen természeti adottságokkal rendelkezik-e más magyarországi hely (biztos, csak én még nem voltam ott).
Bronz fokozatú értékelő
2023. június 13.a párjával járt itt
Jó: személyzet zömében segítőkész. A svédasztalos reggelinél többféle (4 féle ) rostos lé volt, több kávé automata üzemelt az ellátás érdekében. A pincérek a kiürült meleg ételt gyorsan feltöltötték, de a hideggel ( sajtok szalámik ) alig foglalkoztak. Nem tetszett : edények egy része mosatlan ( tányér, kés ) 3 tányért vettem elő mire találtam rendesen elmosogatottat.
2022. szeptember 18.a párjával járt itt
A szálloda méreteihez képest kicsi a wellnes részleg! A szoba is elég kicsi volt és ahhoz képest, hogy igyekeztem időben szobát foglalni, mégsem sikerült tóra néző szobát kapni, igaz a kert is gyönyörű! Tetszettek a zenés esték és reggelek! Az étterem csodálatos hangulatú, bár a kiszolgálás hagy némi kívánnivalót maga után.
2022. július 9.egyedül járt itt
A személyzet udvariassága, a szoba és a kilátás kivállósága, az étterem elhelyezkedése, a kiszolgálás udvarias és pontossága, a lehetőség a szabadtéri étkezésre. A dohányzással kapcsolatos szabályozás eltúlzott szigorúsága, - csak a kert felöli teraszon volt az megengedett - a tó felöli részen nem, pedig bőségesen ott is el lehetett volna különíteni a vendégeket.