Hotel Palota Lillafüred ★★★★

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred
Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred
175 fotó

Hotel Palota Lillafüred - Vendégvélemények összefoglalója

A Hotel Palota Lillafüred egy impozáns kastélyépület a Lillafüredi völgyben, közvetlen a vízesés és a Hámori-tó partján. A kastély-stílusú belső terek történelmi hangsúlyt őriznek, miközben a felújítások a modern kényelemmel párosítják a múltat. A toronyba vezető lépcső végén nyíló kilátó lenyűgöző panorámát kínál a parkra, a vízesésre és a környező hegyekre. A szobák közül sok a tóra vagy a kert felé néző kilátást nyújt, a berendezés pedig kényelmes és ízléses.

212 vendég értékelése alapján

4,6Kényelem
4,5Szolgáltatás
4,7Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Szent István Hotel Eger - Kedvezményes ajánlat
Szent István Hotel Eger

Hotel Palota Lillafüred vélemények

Kiváló 2014. szeptember 4.a párjával járt itt
Csodálatos ez a hely, a szálloda is győnyörű. Mindennel meg voltunk elégedve, az ételek nagyon finomak voltak.
A park is nagyon szép volt. A fürdője is nagyon szép. A személyzet nagyon kedves volt, az étterembe a felszolgáló még képet is csinált rólunk. 4 napot töltöttünk itt a párommal,de nem szivesen jöttünk haza, nagyon szép hunguest szálloda! !
Ajánlom mindenkinek! !
Hotel Palota Lillafüred - Külső kép
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
2014. augusztus 29.a párjával járt itt
Hosszú keresgélés után választottuk a Palota Szállót három napos pihenésünk helyszínéül, gyerekek nélkül, nem csak fürdésre vágytunk hanem hegyekre is, ezt itt megkaptuk. POZITÍVUM: Szálloda elhelyezkedése csodálatos, a környezet szintén, szoba tiszta, szépen felújítva, jó wifi, felnőttek számára megfelelő wellness rész (két szauna, gőz, infrakabin, stb.
Kiváló 2014. augusztus 16.a párjával járt itt
Gyönyörű, festői környezetben levő szálloda. Igényesen kialakított, gondozott park. A személyzet kedves és segítőkész. A szoba tisztasága megfelelő. Az ételek bőségesek és finomak. A wellness részleg jó, csak a gyerek medencét hiányoltuk. Nagyon elégedettek vagyunk mindennel. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Hotel Palotát.
Kiváló 2014. július 15.barátokkal járt itt
Nagyon régi álom teljesült azzal, hogy ide eljutottunk. Várakozáson felüli volt a szálloda. Jó a konyhája és a wellness részlege. A környezet pazar, sokféle kikapcsolódáshoz alkalmas. A parkoló őrzött, a kertje igényesen rendben van.
Igazi pihenést jelentett számunkra a hosszú hétvége.
Aki egy rövidebb kiruccanásra vágyik annak is tökéletesen alkalmas.
Átlagos 2014. június 25.a párjával járt itt
2014 júniusban 4 napot töltöttem el páromal, a palotába. Recepción kedves fogadtatásba részesültünk, de lakosztályunkat magunk kellett megkeresni, s csomagjainakat is nekünk kellett cipelni. Lakosztálytól nem voltam elájulva, de szép volt, habár zavaró volt a fürdőben a zuhanyfüggöny hiánya.
Kiváló 2014. június 5.a párjával járt itt
Mesés környezetben lévő szálloda, szerelmes pároknak, pihenni vágyó embereknek kiváló uticél. Remek sétát lehet tenni az erdőbe, és a tó környékén. Van lehetőség vonatozásra is. Ki szereti a halat annak ajánlani tudom az erdei séta alkalmával a pisztrángos sütödéket. Maga a szálloda, és a parkja gyönyörű.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. január 18.a párjával járt itt
A hegyek varázsa, a tó hangulata még jobban kiemeli a környezetéből a palotát! Lillafüred elképzelhetetlen A palota szálloda nélkül! Kényelmes, tiszta, hangulatos, varázslatos hely nászútra. A személyzet figyelmes,empatikus, rugalmas! A kikapcsolódásra nagyon sok lehetőség van a szálloda körül is! A wellnes részleg minden igényt kielégít. Szívesen visszatérnék bármikor!
2014. január 5.gyerekekkel járt itt
-Gyönyörű környezetben töltöttük a Szilvesztert. A szoba minősége megfelelt, csak a pótágyak nagyon elhasználtak és nem tudtunk rajtuk nyogodtan pihenni. Az étkezés minősége kiváló, a személyzet kiválóan oldotta meg a feladatát. A Szilveszteri program folyamatos késésben volt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Kiváló 2014. január 2.gyerekekkel járt itt
Magyarország egyik legszebb,legszínvonalasabb szállodája.Pazar,az ételek fenségesek a legbőségesebb a választék.A környéken rengeteg a látnivaló,de pihenésre is kiváló! Itt tanult meg járni a kisfiúnk,nekünk külön élmény volt! A szobák kényelmesek,tiszták.A kilátás szép.
Ajánlom mindenkinek!
Kiváló 2013. november 14.gyerekekkel járt itt
Egy páratlan szépségű helyen lévő, csodálatos szállás. A szoba átlagon felüli méretű és kényelmes. A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész. Az étteremben külön tetszett az élő zene és hihetetlenül jó a konyha és a választék. A wellness részleg is nagyon jó, bár kisgyermekkel kevesebb a lehetőség,de ezt természetesen feledteti a többi élmény.