Hotel Palota Lillafüred ★★★★

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred
Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred
175 fotó

Hotel Palota Lillafüred - Vendégvélemények összefoglalója

A Hotel Palota Lillafüred egy impozáns kastélyépület a Lillafüredi völgyben, közvetlen a vízesés és a Hámori-tó partján. A kastély-stílusú belső terek történelmi hangsúlyt őriznek, miközben a felújítások a modern kényelemmel párosítják a múltat. A toronyba vezető lépcső végén nyíló kilátó lenyűgöző panorámát kínál a parkra, a vízesésre és a környező hegyekre. A szobák közül sok a tóra vagy a kert felé néző kilátást nyújt, a berendezés pedig kényelmes és ízléses.

212 vendég értékelése alapján

4,6Kényelem
4,5Szolgáltatás
4,7Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Szent István Hotel Eger - Kedvezményes ajánlat
Szent István Hotel Eger

Hotel Palota Lillafüred vélemények

2016. május 29.a párjával járt itt
Nagyon tetszett a De lux lakosztály. Igazán jól volt felszerelve. Az alagsori fürdő használata is nagyon kellemes időtöltésnek bizonyult. Nagyon tetszett a reggelinél hallgatható élőzene, ami akkor klasszikus gitárzene volt. Az esti zene kicsit hangos volt ez kellemetlen illetve zavaró volt kicsit, nem lehetett igazán beszélgetni
A választható ételek mennyisége és minősége is elfogadható volt.
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2016. január 29.a párjával járt itt
Nagy lelkesen indultunk meg a lillafüredi wellness hétvégére, a áhítatott Palota szállóba. Az előtér, a hall első látásra rendben volt, azonban a szobába belépve az első ami szemet szúrt az 5 db poloska a függönyön. Kellemetlenkedve bár, de eltávolítottuk a szobából a rovarokat.
Hotel Palota Lillafüred - Belső
Kiváló 2015. december 28.gyerekekkel járt itt
Gyönyörű környezetben, gyönyörű szálloda! Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet nagyon kedves, a szálloda gyönyörű, tiszta, csendes. A konyha remek.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2015. június 10.a párjával járt itt
Kétszer jártam ebben a hotelben. Először még tizenéves koromban a szüleim vittek el nyaralni. Már akkor olyan hatással volt rám ez a közeg, hogy tudtam, hogy visszajövök még. Így is lett a párommal töltöttünk itt egy csodálatos wellness hétvégét. Leírni egyszerűen lehetetlen, hogy milyen szép a hely, a szálloda.
Hotel Palota Lillafüred - Külső képHotel Palota Lillafüred - Környék
Kiváló 2015. január 15.barátokkal járt itt
Véleményem nem az első látogatásom követően irom le. Az első alkalommal ajandékként kaptam a standard 3nap/2éjszakás pihenést. Azt követően, már magam kerestem a lehetőséget, hogy visszatérjek. Ott tartozkodásom mindig a téli idpszakra esik, igy a táj, a környezetről alkotott véleményem emiatt nem teljeskörű.
2015. január 9.barátokkal járt itt
Már harmadizben töltötük a szilvesztert a Palota Szállóba,és mindig elégedetten távoztunk,annak köszönhetöen hogy a szálloda a vendégek igényeire,elvárásaira messzemenökig figyelemmel van,a programok változatosak,hangulatosak. A szálloda igyekszik a vendégek "kedvébe" is járni,amely kisebb-nagyobb meglepetésekkel eredményesek,sikeresek.
Kiváló 2014. október 9.barátokkal járt itt
Mindenki nagyon figyelmes volt. A szobánk kényelmes, csodás kilátással. Maga a szálló igazi kastély, palota! Gyönyörű a berendezés, a helyiségek. A wellness részleg csendes, valóban pihentető. Az étkezés kínálata pazar, minden igényt kielégít. A táj csodás, a szálló környékét is gyönyörűen felújították.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. október 3.gyerekekkel járt itt
Három szobát kértünk előzetesen. Az előzetesen bejelentett igényeknek megfelelően biztosították a szobákat. Ezeket a helyszíni megtekintés után felmerült, de előre nem jelzett igények alapján a recepciós a lehetőségek figyelembe vételével készségesen kicserélte.
2014. szeptember 29.a párjával járt itt
Amivel elégedett voltam, az látszik a csillagokból. Nem tetszett, hogy megállt a víz a zuhanyzóban, nem volt tisztességes 4*-os bekészítés a fürdőszobában ( azonos kategóriájú szállodába nem viszek testápolót pl. , mert van . )
A Házhoz méltatlan az a bazári kirakodás a Recepció mellett, mindenféle ízléstelen giccsel, biztosan találnánk a helyhez illő minőségi suvenireket.
2014. szeptember 7.a párjával járt itt
Kedves Utazók! A Hotel Palota igazán gyönyörű helyen van, kellemes 3 napot töltöttünk ott férjemmel (45 és 46 évesek vagyunk). Az értékelésben néhány szempontnál "csak" jó osztályzatot adtam, ennek okai:
A személyzet: udvariasak, kedvesek, minden kérdésünkre választ kaptunk, de plusz gesztust nem tapasztaltunk. Pl.