Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd a Zsóry-fürdő szomszédságában kínálja modern szálláslehetőségeit és a gyógyvízre épülő wellness élményt. A szobák tágasak, tiszták és ízlésesen berendezettek, az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba pedig rendezett. A wellness részleg gazdag szolgáltatáskínálatot nyújt: több medencét, szaunavilágot és gyógyvizet kínál a látogatóknak. A belső és külső medencék összekapcsoltsága lehetővé teszi a gyógyvíz élményének ki- és bevitelét egyaránt.
Az étkezés változatos és bőséges büfé/ svédasztalos formában érhető el, gyakran helyi ízvilágot is bemutatva. Személyzet udvariassága és professzionális hozzáállása hozzájárul a zavartalan, nyugodt tartózkodáshoz. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd ideális kiindulópont a környék látnivalói, például a Matyó Múzeum és a Zsóry Fürdő megtekintéséhez. A gyermekes családok számára is kínálnak programokat és játszási lehetőségeket, miközben a felnőttek a pihenést élvezik. A környezet rendje és tisztasága, valamint a karbantartott terek hozzájárulnak a kellemes hangulathoz. Összességében a szálloda kiegyensúlyozottan ötvözi a praktikumot és a kényelmet, így a vendégek általában pozitív benyomásokat hagynak. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd neve a gyógyvízre és a szaunázásra épülő élményre utal.
Érkezéskor a gyümölcs penészes volt! Egy személyre volt köpeny meg törülköző. Recepción jeleztem a gyümölcs minőségét vacsora alatt elvitték de másikat nem hoztak. A welness meleg vizes medencéjét 20,00 h-kor leengedték (2014. 10. 03)sokunk meglepetésére az úr már "sikálta" is a 38 fokos medencét. Szerintem döbbenet! !
A szobában a sötétítő egyik felének mindkét vége leszakadva hajcsattal fogtam össze. Szombat este nem volt tányér a salátához. Távozáskor vasárnap reggel rengeteg üres asztal ami nem volt reggelihez előkészítve koszosan morzsával ahogy ott hagyták. Kávéhoz nem volt bögre úgy kellett szólni. Nem volt péksütemény csak pár darab "hányódott" az asztalon. 4-5 évvel ezelőtt voltunk akkor kifogástalan volt minden, most hagyott kívánni valót maga után.
Apróságok , de annál zavaróbb ! ! A foglalásnál benne volt 1-1 dl bor az első este ajándékként , de a recepció "elfelejtett" kupont adni amit a pincér végül is elkért tőlük a vacsoránál. Az éttermi ital fogyasztásnál a számlán fel van írva a borravaló adás lehetősége , de 10 % szervízdíjat is felszámolnak!
A wellness részlegnél keveset van ott a személyzet és a szaunához a lepedőt csak véletlenül tudtunk kérni. Az elhelyezés jó , látszik hogy figyelnek arra , hogy a vendégek lehetőleg ne zavarják egymást ( kis gyerekesek ). Az ételek kifogástalanok ! ! Öröm hogy van elég parkolójuk és nem számolnak fel érte külön díjat , ill. a fürdőköpenyért sem ! ! Akik a gyerek zsivajt nem szeretik azoknak nem ajánlom , főleg hétvégén ! Összességében nagyon jó szálloda ! !
A megérkezés nem volt valami pozitív, a recepciós szőke hölgyet úgy tűnik fiatalkora ellenére már a kiégés fenyegeti. Unott volt és egyáltalán nem volt kedves. A pincérek aranyosak, szimpatikus volt mindegyik. A takarító személyzet nem nagyon tud köszönni. Az ételek finomak voltak, sőt a vital menü jó ötlet (gluténmentes, laktózmentes, cukormentes stb).
A wellness is jó, bár gyerekkel csak egy medencét lehet használni, ami kinyúlik a szabadba is így a hideg levegő dől be. A szobák jók, wifi nincs, ami nem is baj, adnak egy kábelt helyette, csak egy baja van hogy rövid. A tv műsorokkal úgy tűnik inkább a német vendégekre építenek, kb. 5-6 magyar csatorna van. Mindezeken túl nagyon tetszett a szálloda, a környéken nem igazán lehet semmit csinálni, de egy esős wellness hétvégére tökéletes választás. Ajánlom mindenkinek.
Középkorú párként töltöttünk pár napot a szállodában. Megérkezésünkkor több apróbb problémával szembesültünk. Széf nem működött, tévé csatornák részben foghatók, pedálos szemetes szétesve, mosdó lefolyó belső része hiányzott. Pozitívum, hogy a hibákat gyorsan orvosolták. Wellness részleg jó, bár szállodai telítettségnél zsúfolt.
Fitness teremben légondi elkelne. Az ételek minősége jó volt, bár négycsillagos szállodához képest a választék kevés. Több étel fedetlenül volt, darazsaknak és legyeknek kitéve. Savanyúságot több alkalommal muslincaraj közül kellet kiszedni. A két lift közül mindig csak egy üzemelt. Utolsó napon az egésznapos melegvízhiány is bosszantó volt. A személyzet segítőkész volt, jobb szervezéssel a színvonalat jelentősen lehetne emelni.
Nagyon tetszett, jól éreztük magunkat, teljes kikapcsolódás volt ez a négy nap. Kisebb hiányosságok azért voltak, például elromlott a sorompó egyik éjszaka, és folyamatosan nyílt, és záródott, és kellemetlen, zavaró volt a hangja, ahogy a záródáskor a sorompó a tartó vasra rácsapódott.
Egy gumi bevonat biztos tompítani tudná ilyen esetekben a fémes hangot, nem lehet drága a kivitelezése szerintem. Az étterem szép, kényelmes, az ételek finomak, nekünk a választék is elég volt, de a bosszankodás megvolt, mert a nagy nyitott légtér miatt légy is volt bőven. A recepciónál állandóan nyitva lévő ajtón - ami egy légtér az étteremmel - a legyeknek szabad útjuk van az ételek felé. A szolgáltatások, fürdő, wellness felülmúlta a várakozásunkat.
Tavaly voltunk itt a párommal 2 éjszakát. Nagyon jól éreztük magunkat, és az ételek is kiválóak voltak, úgy mint a hangulat, és a kiszolgálás is. A fürdő részleg jó, elég hosszú az úszó medence, és van kinti rész is, masszás fejekkel. Még télen is ki lehet menni. Köszönjük Balneo Hotel. :))))))))
Ha igazán ki szeretnél kapcsolódni, akkor ez a szálloda erre nagyon megfelelő választás. Mezőkövesd üdülőövezetében található elzárva a város zajától. A szobák nagyon kényelmesek és jól felszereltek.
A vellnes részlegben minden igényt kielégitő szolgáltatások találhatóak(pl: finn , infra szauna,tepidárium, sószoba, gőzkabin, naturista szauna szauna ceremóniákkal, 4 különböző hőmérsékletű medence) A személyzet kedves, de ha nagyon sokan vannak a szállodában , akkor kevésbé tudják uralni a helyzetet. 1-2 pincér van , aki minden körülmények között kedves és mosolyog, de a többség sajnos nem :( A kedvesség és a mosoly sokat dobna a szálloda színvonalán.
A rám illő kategória: nagyi unokákkal. Egyébként az animációs foglalkozások nagyon tetszettek a gyerekeknek és nekem is. Viszont a játszószoba nagyon kicsi és meleg, valamint nem szellőztethető. A mosogatásra jobban oda kellene figyelmi, főleg a gyerekeknek kitett műanyag edényekre. Az ajánlott programok csak korlátozottan voltak elérhetők.
Az ellátás jó volt. Megfelelő választék finom ételek. A wellness részben több szaunából medencéből lehet választani. Első gondunk az volt ,hogy csak a jószerencsénknek volt köszönhető, hogy tudtunk parkolni és nem kellet a szomszédos fürdő fizető parkolójához állni. Sajnos a mi szobánk egy szeméttel sittel teli telekre nézett.
A fürdő részhez tartozó napozó részen pedig 10 után szinte semmi esély nem volt egy napágyra. A szálloda méretéhez képest véleményem szerint túl sok vendég volt. A személyzet kedves de a szálloda adottságain ez nem segít. Gyerekes családoknak ideálisnak tűnik, pároknak viszont nagyon nincs a közelben program. Ár/érték arány gyenge. . .
A szobák tágasak és kényelmesek, a fürdőszoba szintén. ? a szőnyegpadló sok helyen felemelkedik, csak mi vettük észre. . . Étterem:mindig lehetett ízleteset találni (Matyó rakott rétes mmmh), de a választék kicsi volt. Nekünk hiányzott a terítő az asztalokról. . .
Az ajánlatban küldött szolgáltatások közül akadályba ütközött a szauna-szeánsz, a kerékpártúra, a kedvezményes fürdő belépő igénybevétele. Kellemes volt a terasz egész napos használata, közvetlen kapcsolata a medencetérrel. A játszósarok kicsi és levegőtlen, amit a gyermekanimátor-Enikő néni-kedvessége, lelkesedése, megbízható jelenléte, kreatív ötletei maximálisan kompenzálta és feledtette. Összességében fesztelenül, oldott hangulatban pihentünk a "Fotel"-ban (kisfiunk így mondja)eltöltött egy hét alatt. Köszönjük!