Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zip’s Brewhouse Miskolc

4,7
18
értékelés
Még nincs helyezése
a 141 miskolci étterem közül
$$$$
Hely jellege
étterem, kocsma, pub, söröző, bár
Zip’s Brewhouse Miskolc
Zip’s Brewhouse MiskolcZip’s Brewhouse Miskolc
Zip’s Brewhouse MiskolcZip’s Brewhouse Miskolc
130 fotó

Zip’s Brewhouse Miskolc bemutatkozása

Történetünket a Kocsmaturista írja le. Teszi ezt egyrészt annak okán, mert szeretjük a tollát, másrészt pedig, hogy hanem a leghitelesebb példája annak, hogyha egy picit nem figyelsz, egyszer csak Te is a zip’s részévé válhatsz.
"A zip's eredettörténet már az elejétől fordulatos.
Tovább olvasom >>

18 vendég értékelése alapján

Kiváló
70%
30%
Átlagos
0%
Gyenge
0%
Szörnyű
0%
4,8Ételek / Italok
4,4Kiszolgálás
4,9Hangulat
4,4Ár / érték
5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Székelykert Panzió Miskolc - Napi árak
Napi árak
2023.07.16-ig
Székelykert Panzió Miskolc
17.880 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók - Legjobb ár
Legjobb ár
2023.06.29-ig
Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2022.12.22-ig
Hotel Eger Park
61.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Zip’s Brewhouse Miskolc vélemények

Kiváló 2019. január 4.barátokkal járt itt
Nagy elvárásokkal érkeztünk és nem is csalódtunk. A személyzet kedves és profi, a konyháról nem is beszélve. Ha tehetném mindig itt ebédelnék, habár Budapestről kicsit nehézkes lenne. A sörök kiválóak! Az asztalnál lévő sörcsapok adnak egy plusz élményt az amúgy is kellemes atmoszférához.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Zip’s Brewhouse válasza
Nagyon szépen köszönjük az értékelésedet. Reméljük hamarosan meglátogatsz újra minket!
2019. január 6., Zip’s Brewhouse, igazgató
Milyennek találod ezt az értékelést?
2018. június 27.a párjával járt itt
Feleségem szülinapjának apropójából foglaltam helyet - zökkenő mentesen -, az étteremben, hozzáteszem, foci vb zajlik és itt biza' hangosabban is lehet szurkolni, amit abszolut nem bántunk, sőt. . . :)
Este 7-kor teltház. Rosé kacsamell. . hát az fenomenális volt! A feleségem csülköt(habár ilyen apró csülköt még nem láttam) kért, ami szintén mennyei érzés adott az izlelőbimbóknak!
5Ételek / Italok
2Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2018. január 21.családjával járt itt
Családdal voltunk, meglepetésként vittem el őket. Nem csalódtunk, finom volt a koktél a vacsora előtt, a menüről rendelt kacsa ízletes volt, és rugalmasan kezelték a kérésünket, amikor szóltunk, hogy egy kicsit jobban átsütve kérjük.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2017. december 12.a párjával járt itt
Többször jártunk már a Dining City keretében ebben az étteremben, akkor a legjobb az ár-érték arány, 3 fogás 3300 Ft-ért. Ebből adódóan a minőségi ételeknek elkérik az árát, de cserébe valóban ízletes és ellenállhatatlan ételeket lehet kapni. Minden tökéletes, a végén viszont figyelni kell a számlára, mert többször is már eggyel több italt számoltak fel.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Zip’s Brewhouse válasza
Nagyon szépen köszönjük a véleményedet és örülünk neki, hogy elégedett voltál a szolgáltatásainkkal. Ajánlom figyelmedbe megújúlt étlapunkat, konyhánkat. Erről itt olvashatsz: http://zips.hu/a-televizios-sef-is-a-zips-et-valasztotta/
Kollégáim figyelmetlenségéért elnézést kérek, jobban fogunk erre (is) figyelni.
2018. január 9., Zip’s Brewhouse, igazgató
Milyennek találod ezt az értékelést?
161
4388
458
79488
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 254 városban járt márFelfedező - 2740 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 79488 feltöltött kép
Kiváló 2017. szeptember 16.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Miskolci Ásványbörzén töltött fárasztó, de izgalmas napot követően este itt jöttünk össze a gyűjtőtársakkal. A városban itt a legjobb a sör, ami kiemelt szempont volt a többség számára (nagyjából rajtam kívül mindenki másnak). Ők nagyjából végigitták a repertoárt, csapoltak az asztalon is, én beértem egy pohár mangó pale ale-lel, gyümölcsössége folytán ez tűnt a legszimpatikusabbnak.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Zip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Mosdó / FürdőszobaZip’s Brewhouse Miskolc - Mosdó / FürdőszobaZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső kép
Még több kép (29 db) >>
Zip’s Brewhouse válasza
Nagyon szépen köszönjük az értékelésedet és annak nagyon örülünk, hogy elégedett voltál. Ajánlom figyelmedbe megújúlt konyhánkat és étlapunkat is. Erről itt olvashatsz:
http://zips. hu/a-televizios-sef-is-a-zips-et-valasztotta/
A kollégáim figyelmetlenségért elnézést kérek, sokkal jobban fogunk erre (is) figyelni.
2018. január 9., Zip’s Brewhouse, igazgató
Milyennek találod ezt az értékelést?
16
159
4
2317
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 40 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelőNépszerű író - 84 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2317 feltöltött kép
Kiváló 2017. szeptember 5.családjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egyszerűen csak ennyi, hogy
kiváló,
de minden az az ételek minősége a hely hangulata, a kiszolgálás az ár/érték aránya és a tisztaság! Minden kiváló! Jól éreztük magunkat, a nyári nagy meleg elől ide menekültünk be felüdülni és ebédelni. Elegáns és egyedül álló az egész nem találsz benne hibát!
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Zip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallap
Még több kép (12 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
0
20
1
0
Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2017. június 26.barátokkal járt itt
Jó elhelyezkedése van, nincs túl messze a belvárostól, gyalog is bő 5 perc. A Macropolis legszélső épületének földszintjén van, belépve elegancia fogad, minőséget sugároz. Ami igazán egyedi élményt nyújt az, hogy csapolhatunk magunknak sört, kb. 4-5 féléből választhatunk. Persze a pincér segít, ha igényt tartunk rá.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
14
64
15
6
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 20 városban járt márFelfedező - 23 helyen első értékelőNépszerű író - 21 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
2017. május 26.a párjával járt itt
Nagyon szimpatikus hely a Petőfi térnél. Mikor beléptünk tisztaság, elegancia fogadott. Ami igazán egyedivé teszi, hogy az asztaloknál magunknak csapolhatjuk a sört. A pincér gyors kedves segítőkész. Úgy van megoldva az üveg, hogy kilátni ki lehet, de be nem, így a tűző nap is ki van szűrve.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
35
2991
0
17058
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 323 városban járt márFelfedező - 2003 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 17058 feltöltött kép
Kiváló 2017. május 3.barátokkal járt itt
A Zips-be valóban visszatértünk és a konyháját is kipróbáltuk. A sörcsapolás rendszeréről már írtam a múltkor. Ezúttal az üzletvezető körbevitt a sörüzemben, kóstolhattunk sört tartályból is, mindezt csak kedvességből, mert érezte illetve hallotta egymás közötti beszélgetésünkből, hogy komolyan érdekel a téma.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Zip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/italZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - EgyébZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Külső képZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Étlap/itallapZip’s Brewhouse Miskolc - Külső kép
Még több kép (39 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
2017. április 2.barátokkal járt itt
Baráti társasággal jártunk itt, és meg kell mondanom, kellemesen csalódtam. Egy - marketing szempontból - nagyon jól felépített helyen vacsoráztunk. Alapjában egy fineszes söröző, ahol a vendég saját asztalánál csapolhat különféle Zip's söröket - és a kijelzőn figyelemmel is kísérheti a mennyiséget, illetve üveges sörökből is választhat.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Zip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - BelsőZip’s Brewhouse Miskolc - Étel/ital
Zip’s Brewhouse válasza
Nagyon szépen köszönjük az értékeléséedet. Reméljük máskor is megtiszteletek minket azzal, hogy ránk esik a választásotok.
2019. január 6., Zip’s Brewhouse, igazgató
Milyennek találod ezt az értékelést?
18 értékelés / 2 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.
Zip’s Brewhouse Miskolc a térképen
3527 MiskolcArany János tér 1.
06 46 952 192
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • légkondícionált helyiség • akadálymentes • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • kisállat bevihető • koktélok • napi menü • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín • sportközvetítés • főzdetúra, csütörtök esténként pop-up látványkonyha
Nyitva tartás
H-Szo
12:00-00:00
V
zárva
Konyha jellege
nemzetközi
Specialitás
széles sörválaszték
Zene
Gépzene: jazz, könnyűzene
Csapolt sörök
zip's (saját, helyben készült söreink)
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink
Nyerj wellness hétvégét!
Wellness Hotel Szindbád
A nyeremény értéke:
63.600 Ft