Elixír Medical Wellness Hotel Mórahalom bemutatkozása
Az Elixír Medical Wellnes Hotel Szegedtől 20 kilométerre, Mórahalmon kínál vendégeinek háromcsillagos ellátást. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel való közvetlen összeköttetése és együttműködése révén a szálloda vendégei számos gyógyászati és wellness szolgáltatást vehetnek igénybe.
Az egész család rendkívül jól érezte magát a szállodába.A szoba nagyon tiszta, igényes és kényelmes volt. A szálloda szolgáltatásai közül talán egy fittness terem hiányzik. Az ételek finomak, a személyzet pedig nagyon kedves.
Májusban családi nyaraláson töltöttünk pár napot a hotelban. Gyönyörű környezet, szimpatikus és udvarias személyzet, finom és bőséges ellátás. Meglepetés ajándék a családom kerek évszámot betöltő tagjainak 50 éves húgomnak és sógoromnak 80 éves édesanyámnak és a 85 éves édesapámnak.
Tökéletes hely az Elixir Hotel, a tisztaság, személyzet figyelmessége, étkezés jobb nem is lehetne, csak ajánlani tudom mindenkinek :) Köszönjük, hogy ott lehettünk :)
A szállás összességében jó volt, csak kisebb hibákkal szembesültünk. Mivel a fürdő és a WC egyben van, nem ártana nagyobb szellőzési lehetőséget biztosítani, de legalábbis légfrissítő behelyezése lenne ajánlott. A zuhanyzónál kifolyt a víz s nem igazán lehetett mivel feltakarítani.
Általában a folyosón nagyon érződött az ételszag és a tisztaságon is lehetett volna még javítani. Az ételek egyike másika hideg volt és a vegetáriánusoknak nem igazán lehetett változatosan étkezni. A személyzet az étkezéseknél nem mindig követte az étterem forgalmát gyorsaságban. Az ágy viszont kényelmes és a vacsorai ételek többsége finom és friss volt. A szálloda elhelyezkedése jó és a wellness részleg is kellemes, bár a fürdőben rengetegen voltak már hétköznap is . A jó parkolási lehetőséghez- a kevés hely miatt- szerencse kell. Összességében jól éreztük magunkat ,érdemes kipróbálni.
Férjemmel és két éves gyermekünkkel töltöttünk egy csodás hétvégét az Elixirben! A szálloda berendezése gyönyörű, sok négycsillagos szálloda megirigyelhetné! A félpanziós ellátás nekünk bőven elég volt. Kérésünkre biztosítottak rácsos kiságyat! Szuper tiszta és jó minőségű törölközők álltak a rendelekzésünkre!
A takarító hölgyek kedvességét külön kiemelném! Mivel kislányunknak folyt az orra, ezért szükségünk volt egy porszívóra. Ennek a kérésünknek nem tudtak eleget tenni a recepción. Gondoltam egyet és megpróbáltam a takarítóhölgyektől elkunyizni a porszívót. Ők természetesen odaadták, és biztosítottak róla, hogy bármikor használhatjuk. Sőt, takarítás után odatették nekünk a szoba elé, hogy ne kelljen őket hajkurászni. Akinek volt már szállodában orrfolyós gyereke, az tudja, hogy ezzel kb az egész hétvégénket megmentették! :) Innen is puszilom őket! A hotel nagy előnye, [moderálva - a szerk. ] hogy melegfolyosós összeköttetésben áll a Szent-Erzsébet fürdővel, ami gyerekkel télen nagyon megkönnyíti a közlekedés, mert elég egy szál köntösben átbattyogni. A recepciós férfi lehetne ugyan készségesebb, az étteremben pedig néha lassú a kiszolgálás, viszont nagyon barátiak az árak (Kávé 290 forint). Összességében elégedettek voltunk, ajánlom mindenkinek!
Tetszett, hogy az elutazás napján is lehetett a fürdőköpenyeket használni és a fürdőbe is biztosítottak belépést. A szálloda nagyon elegáns, a szoba berendezése és színvilága nagyon ízléses volt, a zuhanyfülke tágas. Az ágy kényelmes. Az ételek jó ízűek voltak és a választékkal is meg voltunk elégedve.
Szuper volt a szálloda. Olyan szobát kaptunk, mint ami a képeken volt. A reggeli és a vacsora változatos, és bőséges volt. Nyugodt környezet hozzájárult a kellemes pihenéshez. Mindenkinek ajánljuk
Teljesen elvarázsolt a szálloda! Nagyon szép, ízléses, harmonikus,jó nézegetni a berendezést,a színeket, a képeket. A személyzet kedves, segítőkész, udvarias. Az ételek jók voltak, de nem tökéletesek. A vacsoránál nem tudták melegen tartani a kirakott ételeket. Szuper, hogy közvetlen átjárás van a fürdőbe, ahol minden van mi szem-szájnak ingere!
2018 augusztusban jártam itt, már nem először. Szeretek visszajárni, mert nagyon szép a szálloda. Tiszta, kedvesek a szállodai munkatársak. Csodálatos, hívogató a szálloda berendezése, rendezettsége. A fények, a színek harmóniája nyugtatja a lelket. . A szállodában igénybe vettem a vízi-tornát, nagyon jól esett a mozgás - a szálloda vendégeinek ingyenes.
A közvetlen átjárás kényelmessé teszi a fürdőbe való bejutást. A vacsora ételei finomak, ízletesek. Viszont az étterem szolgáltatásai romlottak a korábbi évekhez viszonyítva. Rendezetlen az étel! Reggel a zöldségek egy tányérra vannak kirakva, melyről varázsló legyen az, aki nem hullajt félre valamit. A következő vendég visszarámolja. . . . Este előfordult a rossz leves kiírás, mely csak azért fontos, mert, ha valaki valamire allergiás és nem veszi észere. . . . . A felszolgáló válasza egy ott dolgozó észrevételére az volt, hogy xy írta ki, s minden maradt a régiben. A sütemények is egy tányérra vannak kirakva, egy idő után összekutyulva. Legalább egy nagyobb tálcára lenne kitéve. . . Sajnos a reggeli hideg és egyhangú. Az éttermi személyzet sokszor magával van elfoglalva, nem figyelve a vendégekre. Sajnálom, mert az öt szívecske jár a szállodának, de sajnos az étterem teljesítménye miatt nem tudom az ötödiket megadni! A szállodának gratulálok a szolgáltatáshoz!
A szálloda gyönyörű szép, a személyzet rendkívül kedves, nincs tömeg, egyszerű bejárás a Szent Erzsébet fürdőbe, amely rengeteg medencével biztosítja látogatóinak az aktív pihenést.
6782Mórahalom, Millenniumi sétány 2.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
1900
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • kozmetika • masszázs • finnszauna • sóbarlang • napozóterasz • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár