Amy69 étterem értékelései

Értékelései
7
19
23
23
5
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Amy69 értékeléseit!

Olvasd el Amy69 étterem értékeléseit!

Lepukkadt hely a város szívében -

Óriáspalacsintázó Szeged

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 2.
A napokban fogyasztottam a barátnőmmel ott palacsintát. Ami elsőre feltűnt, a kiszolgáló hölgyön nem volt arcmaszk. . . Néhány percet várni kellett, míg elkészült a palacsinta, közben a korábbi rendeléseket is elkészítette - kesztyű nélkül - , mások fizettek, majd kézmosás nélkül ismét készítgette a palacsintákat, közben mosogatott is, mosogatás után megint palacsintázott, pénztárútgépet kezelt.
Megosztom
Túlzsúfolt, futószalagszerű -

Fasor Étterem Szeged

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 5.
Lányom szülinapját ünnepeltük ott, hatan. Bár hat személyre volt terítve, a poharak közé s pincér alig tudott lerakni 1 db 2 személyes tálat, a többiek, pacalt-galuskával, pacalt-krumplival. halat, illetve frissen sültet ettek. (el sem tudom képzeni, h hova rakott volna le 3 db kétszemélyes tálat. . .
Megosztom
A megyében itt lehet a legfinomabb halászlét kapni! -

Algyői Halászcsárda Algyő

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 14.
Többször jártunk már itt, 3 éve kissé csalódottan távoztunk, de kapott még egy esélyt. Nem bántuk meg! Ami csillagos ötös, vagy ha lehetne 5-nél magasabb pontszámot adni, akkor 10-es lenne, az a kiszolgálás volt. A pincér türelmes és segítőkész volt, pedig telt ház volt, de nem sürgette a választást, hanem minden felmerülő kérdésünkre türelmesen válaszolt, miután elkezdtünk ebédelni, érdeklődött, h minden rendben van-e, ha menet közben szükségünk volt még üdítőre, elérhető volt.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 20.
Odaérkezésünkkor - délben - rajtunk kívül senki sem volt az étteremben, az étteremben dohányfüst szag terjengett, ez még nem tudott elriasztani bennünket. Majd a mackónadrágos pincér (? ) megjelent, és hozta a langyos zöldségleves szerűséget. . . A gyümölcslevesen kívül én a többit forrón szeretem.
Megosztom
A pincéreknek van még mit tanulni -

Turul Kisvendéglő Szarvas

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24.
A szarvasi szilvanapok utolsó (vasárnapi) napjára érkeztünk Szarvasra. Jó ötletnek tűnt a svédasztalos ebéd. Odaérkezésünkkor, azonnal hozta a pincér a ragulevest, ami nagyon finom volt. A leves után mentünk a svédasztalhoz választani főételt, mindhárman találtunk is kedvünkre valót. Elkezdtük enni a főfogásokat, ekkor már majdnem szomjan haltunk, próbáltunk egyet "levadászni", sikertelenül.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Többször jártunk már itt, többek közt a kellemes környezet, az olaszos hangulat és a gluténmentes pizza miatt. Nah de! Nem volt gluténmentes pizza! Így a párom salátát evett. . . pont azért mentünk oda, hogy ő is normálisan vacsorázhasson. . . A pizzák nem egy időben értek ki. . . bár még mindig finomak. 2 éve még SZÉP kártyával is lehetezz fizetni már nem.
Megosztom
Finom ételek, tökéletes kiszolgálás -

Csülök Bár Pécs

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 20.
A lányom diplomaosztóját ünnepeltük meg a csárdában, 2 hete. Foglaltunk asztalt, a fedett teraszon terítettek nekünk, igazi klasszikus csárda hangulat fogadott minket. 8-an kilencfélét kértünk (az ünnepelt 2féle zóna ételt rendelt), kb 40 percet vártunk az ételre, de ezek közt volt frissen sült és csülkös pacalpörkölt is.
Megosztom
Hideg és hangulatszegény... -

Öreg Kőrössy Halászcsárda Szeged

2017. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén januárban jártunk az Öreg Kőrössy Halászcsárdában. A belső teremben kaptunk asztalt, ahol sötét és hideg volt. A fűtésről egy kormos öreg kemencének kellett volna gondoskodnia. Világítás elméletben lett volna több is, de csak a mi kedvünkért nem kapcsolták fel. . . A halászlé mennyisége, valami bébi adag, ízre finom. A főételnél a krumpli szörnyű volt.
Megosztom
Csak ajánlani tudom másoknak is. -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2017. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 21.
Nyertem egy 10ezer ft-os éttermi fogyasztásra jogosító kupont, aminek nagyon megörültem. Bár szegediek vagyunk, de Húsvétkor épp arra jártunk a rokonainknál, így gyorsan el is költöttük. Mivel ebéd után indultunk hazafelé, mind az öten arra szavaztunk, h hozzuk el az ételt. A kocsiból telefonon megrendeltem, a 4 személyes, családi tálat.
Megosztom
Szilveszteri buli -

Jósika Pincze Szeged

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 2.
Nagyon boldog voltam, ahogy megtudtam, h nyertem egy 1 főre szóló (ez is milyen már. . . ) vacsorával egybekötött szilveszteri bulira jegyet. Még aznap elmentünk és a másik jegyet kifizettük, a hölgy mondta, h megmutatja hol is leszünk. Rutinosan zseblámpát (! ! ! ) ragadott és elindultunk a pincébe, ahol hideg volt, és a nagy nehezen megtalált villanykapcsolás után is félhomály.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX