Háromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta

Háromforrás Étterem Kőkapu NagyhutaHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta
Háromforrás Étterem Kőkapu NagyhutaHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta
26 fotó

Háromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - Vendégvélemények összefoglalója

A Háromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta a környező erdő hangulatához illeszkedő, hangulatos vendéglátóhely, amely a Kőkapu állomás közvetlen közelében található. A terasz és a beltér ízléses, a berendezéshez illeszkednek a kitömött állatok, agancsok és fából faragott díszítések, amelyek autentikus erdei atmoszférát teremtenek. A személyzet barátságos és figyelmes, a példaként említett Attila pincér kedves, segítőkész és humoros, és általános fogadtatás is meleg volt.

24 vendég értékelése alapján

40%
20%
40%
3,8Kiszolgálás
2,4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Angyal Fogadó Rátka - All Inclusive Tokaj Hegyaljai Disznótoros Hétvégék
Angyal Fogadó Rátka
99.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással

Háromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta vélemények

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márFelfedező - 14 helyen első értékelőNépszerű író - 49 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 289 feltöltött kép
2018. augusztus 6.családjával járt itt
Pálházáról jöttunk kisvasúttal, Kőkapu megállóhelynél van ez az étterem, közvetlenül az állomáson. A hely hangulata nagyon kellemes, illik az erdő és a környező táj hangulatához. Kitömött állatok, agancsok, fából faragott díszítések. Kicsiknek van etetőszék. Mi nem enni tértünk be, hanem egy forró csokit, egy meggyes sört és egy üdítőt fogyasztottunk (1.
Háromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - Étel/italHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - Étel/italHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - BelsőHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - MosdóHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - MosdóHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - Étlap/itallapHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - EgyébHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - Külső képHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - Külső képHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - Külső képHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - Külső képHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - BelsőHáromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta - Külső kép
Még több kép (10 db) >>
Szörnyű 2018. június 9.barátokkal járt itt
Minősíthetetlen ! ! ! ! ! Az étel rossz . A személyzet b*nkó. Milyen vendéglátós az aki az üres étterembe érkező előre bejelentett vendégeket felháborodottan fogadja ,mert nem a leadott létszámnak megfelelően , hanem kettő fővel többen érkeznek ! ! ? ? ? Jelzem a plusz 2 fő potenciális fogyasztó lenne, ha ehető ételt szervíroznának.
Szörnyű 2017. augusztus 10.a párjával járt itt
Az egy csillagot is azért kapja, mert a környezet nagyon szép. Az étlap nagyon szegényes, két pincér a háromból a segítőkészség fogalmát hírből sem ismeri, a leves után a főételre 1 órát kellett várni (pedig azt a levessel együtt rendeltük).
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 37 városban járt márNépszerű író - 24 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Gyenge 2017. július 22.gyerekekkel járt itt
Családtagokkal és barátokkal érkeztünk meg Kőkapura egy kis vonatozás után. Tettünk egy rövid sétát is, de már mindenkinek korgott a gyomra, így betértünk a Háromforrás vendéglőbe. Mi, a hét felnőtt,6 különböző korú gyerekkel az étterem teraszán telepedtünk le. Rajtunk kívül talán még 4-5 vendég ült az asztaloknál.
Kiváló 2017. április 4.a párjával járt itt
Egy 10 km-es gyalogtúrát követően tértünk be az étterembe. A kiszolgálás udvarias volt. Maga az étterem ízlésesen van berendezve, hangulatos, illik a tájhoz. Az ételek nagyon finomak és frissek voltak. Az adagok hatalmasak. Az árakat kissé borsosnak találtuk, különösen az alkoholos italokét. Úgy érzem, kihasználják, hogy monopol helyzetben vannak.
2017. március 16.családjával járt itt
Nem sok vendég volt, a személyzet nagyon kedvesen fogadott minket, alkalmazkodtak a kérésünkhöz - tovább nyitva tartottak a kedvünkért. Az ételek nagyon finomak voltak, bár kicsit sokat kellett várni. Nem tudom, hogy főszezonban milyen lehet a minőség és a gyorsaság, de nekünk csak pozitív tapasztalatunk volt.
Szörnyű 2016. augusztus 7.a párjával járt itt
Baráti ajanlásra kerestuk fel a helyet. A helyből adódóan úgy gondoltuk, hogy a vadas ételeket tökéletesen és finoman készítik el. 40-50 percet vártunk az ételekre,de sajnos minősíthetetlenül készítették el a szarvast és a vaddisznót is.
Gyenge 2016. július 12., üzleti partnerrel járt itt
Hatalmas csalódás: 3 éve: remek konyhája volt, a gesztenyepüréhez vaniliasodóból készült a hab, a vadhús zamatos és puhára sült volt. Külföldieket vittünk oda pár napja akiknek áradoztunk, miért érdemes 60 km-es kitérőt tennünk ezért a helyért. Most: délután 3-kor már üres az étterem de igy is 50 perc mire kihoznak kettőt a négy rendelt fogásból.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2015. szeptember 15.a párjával járt itt
Remek konyha ,bőséges választék. Félpanziós ellátással voltunk az étterem vendégei , a reggeli svédasztalos ,kis létszám esetén menü választásos. Egyedüli vendégként azt kérhetünk az étlapról (de azon kívüli is) amit csak akartunk és annyit amennyit bírtunk. Ugyan ez volt a vacsoránál is .
Kiváló 2014. december 23.a párjával járt itt
No, az úgy kezdődött, hogy Sárospatak után megcsúsztunk idővel, mivel még megnéztük a tengerszemnek nevezett malomkőbányát, majd a kastélyhoz vezető úton túlszaladtunk egy táblán. Ennek az eredménye korgó gyomor és pár perccel este 8 utáni érkezés lett. Mindez március végén, szezon előtt.
Háromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta a térképen
3994 NagyhutaKőkapu u. 2.
06 47 370 032
Szolgáltatások
• vegetáriánus ételválaszték • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • napi menü • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V